Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה אני צריך להחליף רפידות לבלם ואני מטפל רק בחברה .

אבל את זה הם שוחטים ואני כבר מעדיף לעשות לבד ההיתי מחליף בעבר לכל המכניות שהיו לי .

אבל בחברה לא נותנים לי את הדגם של הבלם אולי מישהו יודע והכוונה למומחים שפה איזה דגם יש ליונדאי קופה 98 (רפידה קידמית+אחורית)או לכוון אותי לאיזה אתר שיש שם את הפיתרון .

בחברה לא רוצים להגיד לי ובחנות חלפים מבקשים שאני אביא להם דוגמה אז תודה מראש.

פורסם

מה זאת אומרת לא רוצים להגיד לך?

אני חושב שהם חייבים לא? אולי אני טועה אבל זה נראה לי טריויאלי.

בכל אופן אם מבקשים ממך דוגמא תראה להם את הרפידות שיש לך עכשיו, אולי הם ידעו לזהות.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
יש לי בעיה אני צריך להחליף רפידות לבלם ואני מטפל רק בחברה .

אבל את זה הם שוחטים ואני כבר מעדיף לעשות לבד ההיתי מחליף בעבר לכל המכניות שהיו לי .

אבל בחברה לא נותנים לי את הדגם של הבלם אולי מישהו יודע והכוונה למומחים שפה איזה דגם יש ליונדאי קופה 98 (רפידה קידמית+אחורית)או לכוון אותי לאיזה אתר שיש שם את הפיתרון .

בחברה לא רוצים להגיד לי ובחנות חלפים מבקשים שאני אביא להם דוגמה אז תודה מראש.

כמה הם רוצים על רפידות בלם ?

הדגם של הרפידות בלם הקדמיות שאתה צריך הוא REMSA 318.92

והאחוריות הוא REMSA 294.22

(אפשר להזמין דרך מרבית חנויות חלקי החילוף לרכב).

* הרפידות הקדמיות מתאימות גם לאלנטרה משנת 2000-2001 כך שלא תהיה בעיה למצוא אותן.

* הרפידות האחוריות מתאימות גם ללנטרה/אלנטרה מכל השנים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איך זה יכול להיות שהקידמיות שונות מהאחוריות ועוד דבר יש ברפידות דגמים כי שאלתי חבר שמוכר בחלקי חילוף שיש זול 120 ש"ח והטובות יותר עולות קצת יותר יכול להיות שהוא עובד עליי.

פורסם
איך זה יכול להיות שהקידמיות שונות מהאחוריות ועוד דבר יש ברפידות דגמים כי שאלתי חבר שמוכר בחלקי חילוף שיש זול 120 ש"ח והטובות יותר עולות קצת יותר יכול להיות שהוא עובד עליי.

איפה רשום שהרפידות האחוריות צריכות להיות זהות לקדמיות ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...