Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחוף דחוף חייב עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי קוראים לי אלכס

יש לי סיויק 93 באתי היום למוסך מורשה של הונדה

להחליך רצועת טיימינג

כשהתחילו לפרק מותחן לא היה ניתן לשחרר את הבורג

הזמינו מומחה להוצאת ברגים ברגע שהוא פתח את

הבורג והוציאו את המותחן נפלה חתיכה של אלימיניאום (הברגה של המנוע) במוסכ אמרו לי שאני צריך עכשיו לשלם על התיקון

מה עושים ???

האם אני באמת צריך לשלם על זה

תודה מראש

פורסם

אתה צריך לשלם עבור התיקון, זה בדיוק כמו בעבודות של פירוק ראש ברכבים שהראש עשוי אלומניום שבו יש חשש לגזירה של בורג ואזז נדרשת הבאה של מומחה.

זה כמובן, נכנס לחשבון הכללי של העבודה.

כמוכן, היו צריכים ליידע אותך מראש שאם משהו כזה קורה אתה תידרש לשלם, אולי אתה יכול לשחק על זה, לא נראה לי אבל שזה יתן משהו ולבסוף אתה תאלץ לשלם.

under construction..

פורסם

אם נתנו לך הצעת מחיר לעבודה ולא יידעו אותך מראש שדבר כזה עלול לקרות אז זו בעיה שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...