Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר הרכב אינו בתנועה, אך תיבת ההילוכים האוט' משולבת ל- Drive נשמעת "שריקה" מאיזור המנוע. הבעיה אינה קיימת כאשר משלבים לניוטרל או ל- Parking. אין קשר לרדיו וגם לא לכיבוי והדלקה של המזגן. אינני סבור שהבעיה נובעת מרצועה ישנה, כיוון שאז השריקה היתה נשמעת גם בניוטרל. הרכב הינו משנת 2005 עם 95 אלף ק"מ, וזה עתה נקנה, כך שאיני יודע אם הבעיה חדשה.

תובנות? המלצות?

פורסם

אבחון רעשים הוא דבר בעייתי דרך המסך.

כדאי להיכנס למוסך ולבדוק את הרצועות (יש 3: מזגן,אלטרנטור ומנוע) וכמובן שיש לבדוק בדחיפות את חגורת הטיימינג מחזירי השמן והמותחנים.

לפי הקילומטר'ז שעבר הרכב היו צריכים להחליף טיימינג,מותחנים ומחזירי שמן.

אם לא עשו את זה כדאי למהר ולהחליף לפני שתגמור ראש מנוע /מנוע במהירות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב עבר טיפול 90 אלף. אינני יודע אם הוחלפו החלקים שהצבעת אליהם, אך אבדוק זאת. מניסיוני, החלקים שתיארת משפיעים על רעשי המנוע גם כשהאחרון מנוטרל או ב- Parking. בכל אופן - תודה!

מעבר לכך, בבדיקת הקנייה (נעשתה לפני כשבועיים) נמסר שהמנוע במצב מצויין (קומפרסיה מעולה).

פורסם

ניחוש ראשון: האם מותקנת תוספת מתכתית (מעיין משרוקית...) בקצה האגזוז?

ניחוש שני: רצועת טיימינג מתוחה מידי (אולי הוחלפה ב- 90,000?)

ניחוש שלישי: חור בסעפת היניקה

שים את האוטו בניוטרל (פועל ובלי מזגן...) וצא לאתר בדיוק מאיפה מגיע הרעש,

עדכן - ונראה מה הלאה,

בהצלחה,

אלעד.

פורסם
לפי הקילומטר'ז שעבר הרכב היו צריכים להחליף טיימינג,מותחנים ומחזירי שמן.

אם לא עשו את זה כדאי למהר ולהחליף לפני שתגמור ראש מנוע /מנוע במהירות.

לפי הידוע לי, לדגם הטויוטה הזה יש שרשרת טיימינג ולא רצועה - אין צורך בהחלפה... :shock:

פורסם

שלום לאלעד (ולשאר המגיבים)

אני חושב שהצלחתי לבודד את הבעיה (לפחות חלקית):

כפי הנראה הבעיה מתרחשת רק כשהמזגן פועל. הציעו לי לבדוק האם העלאת סל"ד בניוטרל תביא לאותה שריקה (טרם נבדק), וזאת כיוון שב-D הסל"ד מעט גבוה יותר, וייתכן והוא מביא את הרצועה/מיסב לתדר תהודה.

מה בשילוב שבין מזגן, עמידה במקום ובשילוב ב- D מביא לשריקה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לפי הידוע לי, לדגם הטויוטה הזה יש שרשרת טיימינג ולא רצועה - אין צורך בהחלפה... :shock:

צודק אני נוהג על RUNX, ולפני שקניתי בדקתי את זה, אין לרכב רצועת טיימינג.

אויש אני באמת צריך ללמוד את הממשק פה זאת הטעות שניה שלי כבר בגלל הממשק. מיצטער על ההקפצה הלא רצויה זה נעשה בטעות. חשבתי שהנושאים למטה לאחר שפותחים ושא אלו נושאים שדנו בהם לאחרונה. מיצטער סליחה לא ייקרה שוב

• תוכן חדש...