Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום בדקתי דייהטסו שרייד 1997 יד 2, 142000 ק"מ

טופס בדיקה:

1 מנוע 2. מערכת קירור 3.מערכת דלק 4.מערכת הצתה --- (יש לבדוק מועד החלפת רצועות תיזמון, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, שריפת שמן מנוע, משקעים בשמן, נזילות שמן מנוע, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לתקן מערכת קירור מנוע+ חימום פנימי כללי, לתיאום כללי.

5.מערכת פליטה---(מערכצ פליטה רועשת)

6.סרן קדמי ומערכת היגוי-- (לתקן זויות היגוי, חופש חיבור ציר קדמי)

7. שילדת הרכב:

ליקויים בעלי משמעות גבוהה ( רכב לאחר צבע כללי)

ליקויים בעלי משמעות נמוכה ( תיקון תאונה לפנים, מעיכות\ תיקונים בפח חזית+בקצוות שילדה, תיקוני פח וצבע סביב, הוחלפו חלקי מרכב, תיקונים בקורות תחתית, סימני מילוי חומר, מעיכות פח סביב+ תחתית.

9. מערכת בלמים (תקין)

10. צמיגים (להחלפה)

11. מערכת תאורה(כולל מצבר)--- תאריך מצבר, 10/06, חסר תושבת, לתקן אורור פנימי.

12. העברת כח---( מצמד מפריד גבוה(בלאי), חופשים במנגנוני הילוכים, לזילת שמן תיבת הילוכים, תושבת תיבת הילוכים פגומה, לתקן ציריות.

13. מחוונים--(תקין)

14. הערות כלליות--( יש לבדוק זיהום אויר, המכון אינו אחראי על זיופים לא חוקיים)

רציתי לדעת את דעתכם לגבי האוטו , האם הק"מ שלו נראה אמין עם כל הבעיות הללו? , אם כדי לקנות אוטו

פורסם

נראה לי לפחות שהרכב עבר תאונה רצינית מאוד,לדעתי לפחות הקורות תחתית (שלדה) התעקמו לאחר תאונה ומתחו אותם חזרה(כך לפחות נראה לי).

ואם זה המצב בחצי מהמחירון לא הייתי לוקח רכב כזה בגלל שמבחינת בטיחות הרכב כבר לא שווה כלום.

פורסם

קודם כול,למה הרכב עבר פחחות וצבע כללי?,עקב דהיית הצבע או עקב תאונה כלשהי?,

לפי התוצאות של הבדיקה,אם אינני טועה הרכב עבר תאונה קשה שפגעה בשלדה/קצה שלדה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...