Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלתה המחשבה של להחליף את הרכב שמשרת אותנו היטב, הרכב תקין, הכל עובד והוא עבר טסט מכה ראשונה בשבוע שעבר.

הרכב עשה 155K ק"מ. יש קצת עיקומים בפח (החיסרון הגדול של הסיריון.)

המחירון נכון לעכשיו עומד על 16.5, לא בעיה לקבל 16.

האם כדאי להכניס את הראש לכל הבלאגן ולחפש רכב בתקציב של 30-35K.

חשבתי על קורולה 99 ידנית, או אופל קורסה 2003 ידנית, מן הסתם כל רכב שניקח יהיה ידני - כי ככה אנחנו אוהבים.

אבל האם כדאי להחליף רכב טוב ? זאת השאלה.

פתאום יש סכום כסף מיותר, האם לחכות עוד שנה שנתיים ולאגור עוד קצת או האם למכור ולהחליף.

את הקורולה הנ"ל אני מאוד אוהב, לגביי הקורסה אני לא ממש יודע.

אני יודע שזה לא שרשור רגיל אני פשוט מתלבט וחייב לשמוע עוד דעות.

שוב - אני מאוד מרוצה מהסיריון, 60K ק"מ בשנה וחצי של שימוש עם מינימום צריכת דלק ומינימום תקלות.

haters will hate

פורסם

דייהטסו סיריון עם נפח 1000 כמו שלך לא מחזיקות מעבר ל- 150,000-200,000 ללא פתיחת מנוע /החלפת מנוע.

לדעתי אם כבר עכשיו הרכב צבר מעל 150,000 תמכור לכל המרבה במחיר.

לגבי האלטרנטיבה-קורולה ידנית אני לא יודע באיזו כמות יש בשוק וזאת בהנחה שלא תקנה רכב ממורה לנהיגה.... .

משפחתית ב-35-40K תיאלץ אותך לרדת בשנתון או לא להתקדם בשנתון (בגלל זכויות יוצרים אני לא יכול לכתוב לך מחירים אבל בכסף הזה תוכל לקנות לנטיס 99 עם או בלי סאנרוף או קורולה 99 או הונדה 99 .

שים לב אתה לא עובר עם התקציב הזה את שנת 99.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחד, הייתי מתחשב במה ש- colauti 9 ציין, כי ישנו סיכון שהמנוע יגמור את חייו. מאידך, כל יום מנוע יכול לגמור את חייו (כך גם הרכב התחליפי שירכש) ואם אתם מרוצים מהסיריון אזי על פניו נראה לי שאין כל טעם לשדרג הרכב רק בגלל שיש כספים בצד (כמובן שהסיריון עם הק"מ הנוכחי תהיה אטרקטיבית יותר למכירה מאשר אח"כ אבל זה כבר שיקול אחר).

פורסם

הסיריון נכנסה היום לפחח בכדי לסדר את כל המעיכות הקטנות שהפח צבר עם השנים.

החלטנו שנחליף את הרכב, לגביי הק"מ, היינו מטפלים בהמון סיריון במוסך , ראיתי מנוע 3 צילינדר שנפתח לראשונה ב240K , הרכב שלנו יכול להחזיק עוד עשרות ק"מ כי הוא מתוחזק היטב, מאז הרכישה הוא משומן עם חצי סינטתי איכותי ויקר, מטופל לפני הזמן ונהנה מתשומת לב מכנית די גבוהה, הוא רק נראה מוזנח כי אין לי כוח לשטוף כל שבוע.

לי חשוב שהרכב יהיה אמין כי את ההתעסקות המכנית שלי אני מעדיף להשאיר לרכב שבסמלון.

הגודל לא ממש משנה - סופר מיני או סופר סאלון - יש חניה פרטית ובת"א שמים בחניון.

האופציות - אלנטרה 2000 ידנית (יש כמה פרטיות) - האישה אוהבת את האוטו, אני יודע שהוא שבר את המוניטן הרעוע של הלנטרה והוא מרווח יחסית, מבחינתי הוא יותר מודרני מלאנטיס.

לאנטיס 1.8 ידנית שנת 2000 (עם הסאנרוף) - אני לא אוהב את הלאנטיס אבל בולע את הרוק כי אמינות טובה וזמינות חלקים מצויינת (רכב לחלקים במחיר של מנוע)

קורולה 2000 ידנית - קשה למצוא פרטית או אחת עם ק"מ נמוך.

פוקוס ידנית - נמכרו כ14 יחידות - יותר קשה למצוא מקורולה :?)

איביזה- אני אוהב את הצורה הקודמת, 3 דלתות שנראית כמו הטורבו רק שותה פחות, או ללכת על מודל חדש יותר ולקבל את הדגם המחליף 2003 1.4 ידנית.

בקיצור אני מסתבך עם עצמי.

(כל הרכבים שנכתבו למעלה הם בהתאם למה שמצאתי ומתייחס למחירים ריאלים ולא למחירי "לוי יצחק")

haters will hate

פורסם

קח את האיביזה דור קודם עם המנוע 1.6 AKL.

אמנם הרכב נראה כאילו מישהו שדד מחסן חלקים של גולף דור רביעי ופולו 95-00

(מנוע של גולף 1.6 , כסאות של פולו וכו'...)

אבל מדובר באחלה רכישה.

ידידה שלי רכשה כזאת 3 דלתות בכ30 אלף ש"ח מאחד מחברי הפורום.(או יותר נכון אני רכשתי עבורה)

רכב מאובזר היטב , נראה טוב ונוסע לא רע עם ה1.6 100 כ"ס המוכר, האמין והוותיק של הגולף.

(אפילו כולל בקרת אקלים,מחשב דרך, וכל מיני קשקושים שיש ברכבים הרבה יותר יקרים....)

אם תמצא פוקוס ידנית, אתה יכול לשכוח מכל מה שרשמתי ולך עליה:)

ותירגע עם הקילומטרז' !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצאתי פוקוס ידנית, אפילו 3, 1 של לימוד נהיגה ו2 פרטיות.

אבל וזה אבל גדול, זוגתי שאוהבת לנהוג ואפילו יודעת כמה חוקי יסוד חשובים, היא אחת כזאת שלא מחפשת ידית אחיה בסיבובים אלא מחייכת, שאלה אותי לגביי האיביזה טורבו, האם שווה להגדיל את התקציב במעט והאם היא נוחה לשימוש יומיומי.

מפה לשם ירדנו מהקורולה\לאנטיס\משפחתית אפורה אחרת כי יבוא יום ויהיה לנו שיער שיבה ואז זה אולי יתאים לנו.

כרגע האיביזה והפוקוס הן אופציות מעניינות, היא התחילה למשוך לכיוון של - למה שלא יהיה עוד קצת כוח 156 עדיף על 100 :)

את הפולו GTI היא לא אוהבת מהפאביה ירדנו וכנראה שהבאה תהיה איביזה עם או בלי טורבו - 3 דלתות ללא ספק , מקסימום נשים ג'אנט של טורבו .

הסיריון תעבור טיפול, טסט לשנה כבר יש, מחר היא תצא מהפחח - הכל בשביל שאדע שמכרתי רכב טוב והבעלים הבא יהיה מרוצה - מכירים מישהו עם גישה כמו שלי שמוכר איביזה?

haters will hate

פורסם

אין בעיה למתוח את התקציב, אני חושב שנלך על איביזה 1.6 בגלל צריכת הדלק, הסיריון עשתה אצלנו הרבה ק"מ ככה שהמחליפה תצטרך להתחשב בנו.

אמשיך לעדכן. תודה אייל.

haters will hate

• תוכן חדש...