Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפלתי פעם אחת במוסך נ.ש.ר - גם קרעו אותי במחיר וגם נתנו שרות רע. לכן, אני מחפש אלטרנטיבה לצורך טיפול 10K והחלפת רצועת טיימינג.

יש המלצות ?

שמעתי על מוסך "דרך השטח" ביגאל אלון ועל "אולימפיה" בירקון - מישהו מכיר?

למרות השם, אין קרבה משפחתית לאל...

פורסם

תודה רפי. רק תיקון קטן: "דרך השטח" נמצאים ברחוב קרמינצקי ממש ליד הכניסה לחניון של הסופרסל ושל פלאפון

הכניסה מיגאל אלון 92. דרך אגב, שמוליק, הבחור שהמלצת עליו לגבי ניקוי רדיאטור יושב עכשיו בשטח מוסך "דרך השטח" אני מתכנן ביקור גם אצלו...

למרות השם, אין קרבה משפחתית לאל...

פורסם

החלק האחורי של המוסך פונה לרח' יגאל אלון ואין ממנו כניסה אליו. לכן פונים אל רח' קרמניצקי ובפניה הראשונה ימינה לרח'

יוסף בוקסנבאום 4 (לקראת הסוף ובצד ימין). כמובן שאני יודע ששמואליק (גונגה) עובד כעת שם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בנאון של אישתי נהגתי לטפל במוסך הקניון מורשה קרייזלר ליד קניון אילון

אני עד היום מטפל שם בסוזוקי שהחליפה את הנאון.

המחירים לא ממש זולים, אבל אני מאוד מרוצה מהם וגם מההגינות שהם גילו פעם שביצעו עבודה ללא אישור עליה לבסוף קיבלתי הנחה ניכרת.

בנוסף אפשר לבקש ולקבל גם 10 אחוז הנחה על המחיר.

וסתם הערת אגב - נאון שמטופלת כהלכה מחזירה אהבה לבעליה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...