Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בגדוד של תותחנים ובגלל שיש לי ציפורן חודרנית אז יש לי פטור זמני מנעליים סגורות אז אני עם כפכפכים.

אבל שמרתי לפחות 20 שמירות עם כפכפים ולפי מה שהבנתי זה לא חוקי לשמור עם כפכפכים, האם נכון הדבר גם לגבי גדודים? כי שאלתי את המפקד שלי והוא אמר שאם הקמבץ (קצין מבצעים) מאשר אז זה בסדר, האם נכון הדבר או שאני יכול להגיש כבילה?

חשוב לציין שגם נפצעתי באחת מהשמירות ששמרתי עם כפכפכים וירד לי מלא דם.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסח מכתב אל נכח"ל, ספר את סיפורך הכואב ותזכה להתייחסות הולמת. לי זה לקח בסביבות החודש וחצי עד שזמנו אותי לשיחה, אך המסקנות והפטורים שקבלתי בסוף - היו שווים את הכל.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תודה. יש לך טלפון של נכח"ל הזה? אני גם לא כל כך יכול לחכות חודש וחצי כי אני כרגע נפקד בגלל היחס המגעיל שבגדוד הזה אבל יהיה שווה לנסות.

פורסם

בשביל זה להגיש כבילה?

לדעתי יצחקו עליך שם.

מה גם שלדעתי אם אתה מעדיף לא לשמור ולטחון את חברים שלך.

כדאי לך לשבת לעשות עם עצמך חושבים.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

אתה "נפקד בגלל היחס המגעיל בגדוד" - הולך בכפכפים ובמקום לשאול את מפקך אתה שואל בפורום אנשים שאינך מכיר

אתה בכלל מבין שזה צבא ולא קייטנה ?

פורסם

אני לא מנסה להשיג פטור משמירות למרות שאני עושה הרבה, פשוט מנסה להתנקם קצת במקום הזה.

פורסם
אתה "נפקד בגלל היחס המגעיל בגדוד" - הולך בכפכפים ובמקום לשאול את מפקך אתה שואל בפורום אנשים שאינך מכיר

מה הקשר?

בנאדם לא יכול לשמור באופן ראוי בכפכפים וזה חוסר אחריות לשים אותו כך כשומר.

במקום השמירות הוא יכול להחליף תורני מטבח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני לא מנסה להשיג פטור משמירות למרות שאני עושה הרבה, פשוט מנסה להתנקם קצת במקום הזה.

אל תנסה להתנקם בצבא עם הזמן תבין שזה לא משתלם.

אם תשתין על הצבא הוא ירטב.

אם הצבא ישתין עלייך אתה תטבע

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

תראה, אתה לא יודע מה עבר עליי ואיך התייחסו אליי שם.

וחוץ מזה, אני עם כפכפים כי יש לי ציפורן חודרנית, בעצם שתיים כי לאחרונה התחיל לי גם בבוהן של הרגל השניה. זה כואב לי כשאני עם נעליים וגם הצמר של הגרב נכנסת איפה שהבשר הפתוח ואז אני צריך להוציא את זה עם קיסם וזה כואב.

הפטור היה זמני עד לניתוח שבעצם יש לי עוד כמה ימים.

מה עדיף, שבן אדם יסבול מכאבים או שילך עם כפכפים שחורות לזמן קצר עד לניתוח? ותאמין לי שיש פטורים הרבה יותר גרועים בצהל.

למה ברחתי זה כבר סיפור אחר, זה כי אבדה לי התקווה לגבי המקום הזה, אם תרצה לשמוע אספר לך אבל לא צריך להתחיל לתקוף אותי לפני ששמעת את הסיפור שלי.

פורסם

החיילים של היום...

נתנו לך אישור לשמור עם כפכפים, יכלת אם היה לך מאוד חשוב לשמור עם נעלי התעמלות סגורות.

זו בסך הכל ציפורן חודרנית לא ניתוח לב פתוח.

ועל מה להגיש כבילה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חולק פה עם רובכם. מדובר בבנאדם עם רגשות ואם כואבת לו הרגל שהוא שומר ולא אמור לשמור - זה לא תקין. עזבו לרגע את הקטע של "אתה חייל ולא ילדה בת 4 בכיינית", או "זו רק ציפורן חודרנית - שטויות". אין לכם מושג מי הבנאדם, מה הוא עבר ומה לא בשביל לשפוט אותו ככה על "דרך אגב".

חוץ מזה, תהיו בטוחים שכשהצבא רוצה ממך משהו - הוא יודע טוב לקחת אותו ממך, זה כולל לרמוס אותך, לפגוע בכבוד שלך, להפר 100 פקודות מטכ"ל בדרך.

אני מכיר את העניין יותר מדי טוב לעומק ושווה לו לעשות את הבלאגן הזה כי זה הגיע לעניין של נפקדות.

אני אשמח לעזור לך - שלח לי הודעה פרטית ואתן לך את כל הפרטים לגבי נכח"ל ומה לעשות בדיוק.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
החיילים של היום...

נתנו לך אישור לשמור עם כפכפים, יכלת אם היה לך מאוד חשוב לשמור עם נעלי התעמלות סגורות.

זו בסך הכל ציפורן חודרנית לא ניתוח לב פתוח.

ועל מה להגיש כבילה?

ל'

עשית צבא בכלל שאת ישר עפה על הבחור ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
עשית צבא בכלל שאת ישר עפה על הבחור ?

מה הקשר אם היא עשתה צבא או לא?

אני לא עשיתי צבא ובא לי לכתוב פה את דעתי, כשתנהל את הפורום - אתה מוזמן לחזור ולמחוק לי את ההודעה, עד אז - אני מציע לחשוב לפני שלוחצים על ה"שלח" בתחתית העמוד.

ולבחור שפתח את השירשור - הייתי הולך למומחה ובודק אפשרות להוציא אחוזי נכות לצמיתות עקב הפציעה שלך בצבא.

מזעזע לשמוע על חיילים שמקריבים מעצמם מעל ומעבר, נותנים את הנשמה שלהם ונפצעים אנושות בעת שמירה [אפילו כתבת "ירד לי מלא דם - כמעט גרמת לי לבכות] ואחר כך זוכים ליחס המשפיל הזה מצד הסובבים אותם.

תאמין לי, כוס-אומו המדינה הזאתי, בא חייל עם כפכפים, רוצה לשמור, אבל כמו שנוח לו, ולא נותנים לו,

תאמין לי, רק בשביל זה הייתי הולך להוציא אחוזי נכות על "ציפורן חודרנית"

אם אתה רוצה - יש לי חבר שקיבל אפטר בגלל צננת חמורה והתעטשויות - אני יכול לתת לך את הטלפון, הוא מכיר רופא מעולה לקומבינות האלה.

רון.

-ולחשוב שאלה האנשים שמקבלים נשק היום....-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ונגיד והיא לא עשתה, אז מה? אין לה זכות להביע דעה? מאיפה אתה יודע למה היא לא עשתה אם היא לא עשתה?

אתה מכיר אותה בכלל שאתה ישר עף על הבחורה?

הצבא שיש היום זה דרעק, זה לא הצבא של פעם שהיו ערכים, גם בצבא היום יש שחיטות שבאה על חשבון החייל הפשוט אז מספיק לעשות ממנו ילדה קטנה. אם הצבא היה מספיק טוב לא היו הרבה שמסרבים להתגייס כמו שיש היום, קצת חומר למחשבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רון, אתה באמת חושב שיש לך את הזכות להגיד לו את מה שאמרת כשבכלל לא עשית צבא???

כי אני ממש לא חושב ככה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...