Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מפספס את מפגש על האש/יומולדת

ואני אהיה בעיר הקודש אולי אולי בחזור אצליח לתזמן הגעה למפגש.

קיבלתי את מכשיר HU שהזמנתי מארה"ב ביחד עם מתאם USB מדגם ALPINE KCA 620M

קודם כל ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה מבוססת האם ניתן לבצע שינוי במעבדה לכיול תדרי הרדיו (שימו לב הדגם הוא 9885 ולא הדגם שנמכר בארץ 9855 שאיתו אין בעיית כיול), השאלה האם במעבדה לא נוגעים במעבד כי זה מה שחשוב וזה בטוח מאד יקר?

דבר שני יש לי מכשיר סלולר מדגם 6288 NOKIA שיש בו רדיו האם חיבור הסלולר דרך מתאם USB יאפשר לי לשמוע רדיו?

ברור לי שלאחר התקנת הרכיבים אדע בטוח, אך יקח שבוע שבועיים עד שהם יחוברו ברכב בגלל רצון לעבודה יסודית וחוסר זמן פנוי

תודה מראש לכל התייחסות

sad.jpg

sdf.jpg

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

קודם כול מגיע לך מברוק אל המכשיר סוף כול סוף היה לך מכשיר נורמלי ברכב בקשר לכיול לא צריכה להיות בעיה רצינית כול כך גם מיבלי ליפגוע במאבד מעבדת שרות אפריל טקליין לא זול איין מה לעשות אבל הכי בתוך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...