Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חור בבלוק מנוע פיג'ו 306 1800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 306 שנת 1995 מנוע 1800

כמה ימים אני שם לב שהרכב מתחמם

צריך למלא מים לפני כל נסיעה קצרה.

היום הייתי במוסך

אמרו לי שיש לי חור בבלוק מנוע

שחייבים להחליף את המנוע

הבנתי שמביאים מנועים מחו"ל (לא חדש)

רוצים עבור המנוע 9000 ש"ח (לא כולל עבודה ולא כולל כל מיני חלקים שהם לא יודעים כרגע שאולי אצטרך להחליף)

האם המחירסביר?

יש פתרון אחר?

יש אפשרות לשים מנוע 1600במקום 1800?

:cry:

פורסם

פריצת מעברי מיים במנועי אלומיניום של פזו- תופעה מוכרת!

ההצעה שיש לך ממש יקרה! (גם למנועי יבוא)

שלח לי מייל אולי נמצא משהוא יותר זול..

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הייתה לי פז'ו 205 שגם לי קרתה התופעה הנ"ל , מנוע מיבוא עם קבלות עלה 3500 ועבודה 1500 ש"ח.

אני מניח שמנוע כמו שלך יקר מעט יותר בגלל נפחו אולם 9000 ש"ח נשמע לי יקר מאוד ,מציע לך לבדוק במוסכים נוספים.

בהצלחה.

פורסם

גם אני בזמנו שחיפשתי רכב סיפרו לי על בעיה נפוצה זאת ובגלל זה העדפתי ללכת על פיאט אונו במקום ה205 (גם בגלל זה וגם בגלל עלות החלקים)

פורסם
גם אני בזמנו שחיפשתי רכב סיפרו לי על בעיה נפוצה זאת ובגלל זה העדפתי ללכת על פיאט אונו במקום ה205 (גם בגלל זה וגם בגלל עלות החלקים)

עשית בשכל...

לחבר טוב עם 306 שמורה מאוד מאוד הלך המנוע פעמיים, בפעם השניה הוא נישבר ומכר את הרכב לסוחר בגרושים העיקר שיקח.

מחיר המנוע היה סביב ה5000 ש"ח. קח בחשבון שמדובר במנוע מפירוק ואתה עשוי להיתקל שוב בתופעה לאחר אי אלו ק"מ לכן שקול ברצינות החלפת רכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נאמר לי שמדובר על מנועים שמבאים מחו"ל מפירוק שהם בדרך כלל עם מעט קילומטרז

ולא מנועים ששיפצו בארץ

פורסם
נאמר לי שמדובר על מנועים שמבאים מחו"ל מפירוק שהם בדרך כלל עם מעט קילומטרז

ולא מנועים ששיפצו בארץ

למה לא להגיד זה לא עולה כסף....

המנוע השני החזיק לו 20-30 אק"מ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלום.

אם אתה מעונין שאני אברר לך הצעת מחיר להחלפת מנוע מיבוא צור איתי קשר בפרטי.

אגב בשום אופן לא לקנות מנוע מפרוק מקומי כי תאכל אותה עוד פעם.

לדעתי המחיר מוגזם וניתן לפתור את בעית החלפת המנוע במחיר יותר סביר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...