Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעד הבא:

לשים כל אחת מ ה 15" בדלתות הקידמיות שיעבדו סטריאו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

makara

מכיוון שהרכב ברשותי הוא יד שניה ,אז החורים כבר היו קיימים עוד מלפני שרכשתי את הרכב, לכן לא הייתה ברירה.

gsi16v

יש כבר זוג 10" שמחכה להכנס לדלתות :)

אני מקווה שאתם יודעים שאני צוחק עם כל השרשור הזה, זה היה פתרון זמני לנסיעה ארוכה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו אחרי מה שראיתי שעשיתה אני חושב להעיף את כול הציוד שיש לי ברכב ולהתקין בידיוק כך את המערכת אצלי ברכב אני מאמין ששומעים מעולה הבס בה בידיוק בזמן ובבדי שיש סטיג' מדהים אני כבר מת לשמוע איך שומעים אני מקוה במפגש הבא:lol::roflmao::crazyeyes:roflmao:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
makara

אני מקווה שאתם יודעים שאני צוחק עם כל השרשור הזה, זה היה פתרון זמני לנסיעה ארוכה :)

יאדה יאדה יאדה. יום שבת עבר ואני מתערב שזה עדיין מותקן.

חוץ מזה, מנסיון, זה נשאר הרבה יותר זמן ממה שנראה לך בהתחלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חזק משהו לא נורמאלי , אם היה אפשר לרשום הרבה "ח" הייתי ממלא 3 שורות מינימום =)

מגנוב :-)

עזוב שטויות אל תחליף שום מערכת , תישאר עם זאת .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...