Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל בפרופורציה לא ציפיתי שהפילטר יגרום לשינוי משמעותי בנסיעה .

מבחינת המיקום איך אני יכול להכניס לו יותר אוויר?

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

שנית, ברכב שלך לא מותקן חיישן כמות אוויר (MAP או MAF) והמחשב לא יודע שאתה מכניס יותר אוויר למנוע. התוצאה? אותה כמות דלק מוזרקת דרך המזרק הבודד שלך לכמות גדולה יותר של אוויר ואתה נוסע על תערובת ענייה (וזה במקרה הטוב, שהפילטר באמת עובד).

לא יודע איזה מנוע ומערכת ניהול יש לו, אבל חייב להיות משהו שידווח על האויר שנכנס אחרת איך המחשב ידע כמה דלק להכניס?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי תיקון ניתן לבצע בלמדא (אם הטווח לא יוצא מההגדרות ולדעתי הוא לא)

אם החיישן חמצן רואה תערובת ענייה מעט הוא יגביר זמן פתיחת מזרקים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
לא יודע איזה מנוע ומערכת ניהול יש לו, אבל חייב להיות משהו שידווח על האויר שנכנס אחרת איך המחשב ידע כמה דלק להכניס?

יש לו מערכת הזרקה של בוש מדגם מונוג'ט.

במערכת הזאת חיישן המצערת מדמה את הנתונים של חיישן כמות האוויר למחשב ההזרקה.

הרמן - מה שאתה כותב הגיוני, אבל מניסיוני זה פשוט לא עובד. גם ככה רוב המערכות האלו מכוונות לעבודה בתערובת ענייה כדי "לחסוך" ערכי CO, וירידה נוספת בתערובת לא תגרום למחשב להגדיל את כמות הדלק.

אבל היי, אני כותב את זה על סמך ניסיון וטעייה ב205 שלי. כדאי לברר מול מישהו שמכיר את המערכת הזאת לעומק (דני? דניאל? איציק?) ולבדוק אם אני מדבר שטויות :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...