Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ג. כאבי ראש, כאבים בצוואר, וכו', הם תמיד מתכון לתביעת נזקי גוף מהביטוח.

אתה מתכוון למתכון להונאת הביטוח

פורסם

ביקשתי ממנו שימציא?

לא.

אז מה קשור "הונאה"?

אם יש כאבים ושאר ירקות - ניתן לתבוע על כך כסף.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני דווקא מקבל את ההערה של הבחור על פגעי גוף ותביעת הביטוח. מי שלא מנוסה יכול להפסיד 4-5 ימי עבודה בלי לחשוב שמגיע לו על כך פיצויים.

Back to the original - NC again.

פורסם
אתה מתכוון למתכון להונאת הביטוח

אופיר - ההונאה הגדולה היא מצד חברות הביטוח.

שם לב לאבסורד, ישנו מישהו שנפגע לו הרכב. חברת הביטוח הייתה אמורה לשפות אותו (לשפות = החזרת המצב לקדמותו בטרם קרות מיקרה הביטוח), מילא שאי אפשר להחזיר את הצבע המקורי בחזרה (ושנינו יודעים שניתן יהיה לזהות את תיקון הצבע), אבל שהבחור גם יצטרך להילחם כדי שברכבו יתקינו חלקים נאותים?

אתה היית מסכים שזה מה שיעשו לך ברכב?

פורסם

ושהביטוח מחפש לתקן את רכבך בצורה הזולה והקלה ביותר תוך כדי כך שלא איכפת לו מהתוצאה הסופית או/ו מדעתו של הלקוח,

זאת לא הונאה?!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לא.

אילו תנאי הפוליסה שתואמים את החקיקה והתקנות בעניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה שמישהו אחר מבצע עבירה על גבך לא מקנה לך בחוק את הזכות גם כן לבצע עבירה על מנת להשיב את הסדר על כנו.

אני יודע שבמדינת ישראל נדיר מאוד שעובדים לפי ההיגיון הזה, אבל זהו החוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התגובה שהגבתי הינה תגובה צינית לכל דבר.

רק רציתי לתת הסבר לחוקים עקומים אשר פוגעים באזרח גם המקרה שהוא נפגע ולא עשה כלום.

הנפגע מפסיד זמן (תיקון), ערך (תאונה), כסף (כל מה שיוצא בזה) והכי חשוב (לדעתי)- ערך סינטמנטלי למי שהרכב חשוב לו.

פורסם
Dorki, מה שאופיר התכוון זה שלעשות "הצגה" כאילו נפגעת בתאונה, בכדי לתבוע את הביטוח, זו ההונאה.

אני יודע - לרגע לא חשבתי אחרת.

מה שמרגיז אותי שרכב נפגע וזה לא מובן מאליו שצריך להשיב את מצב הרכב לקדמותו.

כל הקומבינות המגעילות של חברות הביטוח ששולחות כלי רכב לתיקון במוסכי הסדר שם מתקינים ברכב חלקי חילוף סוג ז'...

במו עיני ראיתי מכסה מנוע שהתקין מוסך הסדר בפיג'ו 206, מה אני אגיד לכם - רואים שזה חלק "סיני אורגינל", מירווחים לא שווים בין חלקי הרכב וכשפותחים אותו הוא רופף כעלה נידף...

בעלת הרכב סיפרה לי בגאווה שהיא קיבלה במוסך רכב חלופי ותראה איזה אחלה הם, אמרתי לה "כל הכבוד", מה עוד אפשר להגיד?

פורסם

עצוב שהמצב ככה, אבל צריך לזכור שאנחנו בקומבינהלנד.

צריך לדעת לעמוד על שלך.

מה שלי באמת מציק, שזה מאוד מקשה לזהות את אלו שלא מנסים לדפוק אותך (בעלי המקצוע האמינים, הנדירים, שעדיין קיימים).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
רק להבהיר את הנקודה...

אם אני לא אשם בתאונה, אני יכול לתקן באיזה מוסך שאני רוצה ובאיזה חלקים שאני רוצה והביטוח יהייה חייב לשלם לי גם אם מדובר ברכב של מעל 3 שנים (שלא זכאי לחלקים מקוריים) ?

כן, חד משמעי!

אני עשיתי את זה לפני חודש עם אחת הדובלו שלי שנת 2003.

מישהיא נכנסה בי מאחור, לקחתי את האוטו למוסך מורשה ששם אני מתקן, הזמנתי את השמאי של הביטוח, היתה פגיעת קצה שילדה,נשברה הפינה של הטמבון והחלק האמצעי שלו.

המכונאי החליף לחלקים מקוריים חדשים (רק הפינה של הטמבון 1600 ש"ח :shock: )אני שילמתי על הכל בצק דחוי ל 90 יום ותוך 90 יום קיבלתי צק מהביטוח שלה.

כמו שציינתי, אתה מסתכן שאם היא תתנער מהאשמה חברות הביטוח לא ינהלו את התיק בינהן ואתה תיאלץ לקחת אותה לתביעות קטנות.

אם ערך הנזק גדול מהגג של תביעות קטנות אז אתה חייב לקחת אותה לבית משפט רגיל וזה יכול להמשך שנים, אז תזכור מה הסיכונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לי בעייה עם ההסבר שלך, רק שיש בו משהו קצת הזוי :lol:

לפני חודש תיקנת את הרכב (חודש = 30 יום), ותוך 90 יום (3 חודשים) כבר קיבלת את הכסף? :wink:

• תוכן חדש...