Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהי מטומטמת נירדמה על ההגה וניכנסה ברכבי האהוב.:evil:

בעיקבות בירור עם חברת הביטוח וגם עם המוסך היתברר לי שהם הולכים להרכיב חלפים לא מקוריים ולא OEM (ככה רושמים את זה?) אלא חלפים תחליפיים שאין לי מושג מה איכותם.:x

הרכב אומנם משנת 2001 אבל עם פחות מ 60 אלף קילומטר והכל בו מקורי.

למה אני צריך לספוג הכל עליי?

האם יש דרך כל שהיא לקבל חלפים נורמאלים?

האם אני צריך ללכת לדרוס לה את הילדים הכלב והבעל בשביל שתיהיה לי הרגשה טובה או שיש דרך קצת יותר נורמאלית לקבל את מה שמגיע לי?

איך אני מברר איזה שמאי יתאים לי מתוך הרשימה?

האם אוטופיקס בהרצליה מומלצים?

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבחר את המוסך הכי טוב שרק תוכל זה קודם כל.

הביטוח חייב להחזיר את הרכרב למצב המקורי כלומר לדעתי אולי כדאי לך שישתמשו בחלקים מקוריים מפירוק, ולא בחלקים חדשים אך לא מקוריים.

קראתי לפני כמה שהים היה מישהו שגם שמו לו חלפים לא מקוריים הוא הלך לבית משפט בטענה שהביטח לא החזיר את רכבו למצב המקורי כי החלפים ששמו לו לא עומדים בשום תקן (במיוחד הפגוש). וכי החלפים שהיו מותקנים אצלו לפני היו מקוריים.

וזכה בבית המשפט.

וגם על תסמוך על הביטוחים וכך שמאי משלך

פורסם

החוק אומר שלרכב מעל גיל שנתיים אפשרי להישתמש בחלפים תחלפיים וזה מקובל עליי אבל לפחות שיהיו OEM, מה אני יכול לעשות?

פורסם

פגוש קידמי, כנף צד נהג, פנס ראשי, פנס ערפל,ספליטר קידמי ואולי עוד כמה דברים (אני גם מפחד על האינטרקולר...)

פורסם

בגלל מקרה זהה שקרה לי:

1. אתה תובע את הביטוח שלך.

2. מזמין שמאי שאתה רוצה.

3. בוחר כל מוסך שאתה רוצה שהוא ייעשה את התיקון.

4. אתה משלם על התיקון בצ'ק דחוי לעוד 3 חודשים.

5. בזמן הזה, מחלקת התביעות של סוכנות הביטוח שלך תובעת את הנזק מחברת הביטוח של הפוגעת. ובמקביל תוך זמן זה צריכה לדאוג לשלם לך כי הרי תבעת אותה.

יתרונות:

מתקנים לך את הרכב איפה ואיך שאתה רוצה.

אתה לא כפוף לאיזה מוסך "הגל הירוק" שמתקן את הרכב בצורה לא טובה.

חסרונות:

רכב חילופי לא תקבל לכל תקופת התיקון של הרכב.

אתה משלם בצ'ק שלך.

מה קורה אחרי התקיון: סוכנות הביטוח שלך צריכה לדאוג לתבוע מהחברת הביטוח של הפוגעת: עלות הנזק + השתתפות עצמית + עליית פרמייה + דמי השבה (ככה נדמה לי זה נקרא).

בסופו של דבר אתה תקבל את כל הכסף שהוצאת בחזרה כולל הכל אבל: זה יכול לקחת זמן + לא מעט עצבים.

אצלי, אפילו הפרמייה לא עלתה בחידוש הביטוח.

למה תבעתי את הביטוח שלי: סוכנות הביטוח הודיעה לי שאני לבד צריך לתבוע את חברת הביטוח של הפוגעת והיא רק תעזור לי. לי לא היה זמן וכוח להתעסק עם זה ואחרי שהסבירו לי שאת כל הכסף אני אקבל בחזרה כולל הכל עדיין, תבעתי את שלי. הדבר היחיד שהפסדתי: רכב חילופי ליומיים במקום שבוע.

* שים לב שיעריכו את הנזק כראוי היות ואצלי חברת הביטוח ניסתה למזער. אם צריך, תזמין שמאי פרטי ואפילו בדיקת שילדה במכון בדיקה. כמובן שהכל תלוי בכמה מוערך הנזק.

**זה מאוד מעצבן ומבאס אבל זה החיים ואין מה לעשות. כולנו עושים טעויות.

***אם כואב לך בחלק כלשהו של הגוף אתה חייב תוך 24 שעות מרגע התאונה להגיע למיון.

מקווה שעזרתי קצת.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

תבקש חלקים מקוריים מפירוק ואז בעצם תקבל חלקים מקוריים ללא שום תוספת מחיר, ככה אני עשיתי ברכב הקודם שלי ויצא פיקס

פורסם

עידכון טרי- אוטופיקס ירדו מהפרק, אין מוסך הסדר אחר שאני מעוניין ככה שאני אשמח לקבל המלצה למוסך מיקצועי שגם יוכל לעזור לי לקבל חלקים מקוריים מפירוק...

פורסם

למה אתה צריך מוסך הסדר בכלל? הייתרון היחיד במוסך הסדר הוא כאשר אתה אשם בנזק. אם מישהו אחר משלם אז זכותך ללכת לאיזה מוסך שתרצה.

פורסם
עידכון טרי- אוטופיקס ירדו מהפרק, אין מוסך הסדר אחר שאני מעוניין ככה שאני אשמח לקבל המלצה למוסך מיקצועי שגם יוכל לעזור לי לקבל חלקים מקוריים מפירוק...

לך לאוטופיקס (בהרצליה, כן?!)

אז זה יעלה לך עוד כסף - שווה.

איכות העבודה חשובה יותר מהחלקים, ומניסיוני הם פדנטים על סף המאותגרות האנאלית. דבר עם המנהל, תעלה את החששות שלך ותשמע מה יש לו להגיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

א. מצער לשמוע.

ב. תרביץ לכלבה. שתישן בלילה, לא על ההגה.

ג. כאבי ראש, כאבים בצוואר, וכו', הם תמיד מתכון לתביעת נזקי גוף מהביטוח.

ד. ממליץ על דרכו של הוויקינג.

ה. ממליץ על "אבי בר" או על "אוטופיקס".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מצטרף להמלצות(מנסיון אישי), לך לאיזה מוסך שאתה רוצה, תקן באיזה חלפים שאתה רוצה (מקוריים וחדשים) ותן הוראה לסוכן הביטוח שלך לתבוע את הביטוח שלה.

החסרון היחידי הוא שאם היא תתנער מאשמה, תצתרך לגרור אותה לתביעות קטנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק להבהיר את הנקודה...

אם אני לא אשם בתאונה, אני יכול לתקן באיזה מוסך שאני רוצה ובאיזה חלקים שאני רוצה והביטוח יהייה חייב לשלם לי גם אם מדובר ברכב של מעל 3 שנים (שלא זכאי לחלקים מקוריים) ?

• תוכן חדש...