Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ונדליזם על האוטו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה אופטימי

אולי המראה שלך הפריעה לתרגיל צבאי ובהחלטה של רגע ריחמו עליך ולא דפקו עם מקל"ר :mm_wink:

הכול לטובה (במיוחד 100 ש"ח שאכלתי השבוע בדו"ח בתור לרופא)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תנסה להגיש עירעור על הדוח, אם היה מקרה חרום ניתן לבטל את הדוח עם האישורים המתאימים.

אמנם עשו נזק לרכב, אבל כדאי לראות את החלק החיובי בדבר, שלא שברו את כל בסיס המראה "והסתפקו" במראה עצמה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התמיכה.:-P

מישהו יודע איפה אני משיג מראה כזו באיזור נתניה?

אודה לו נורא:wink:

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

יש לך את "נסר חלפים" בטירה, לא לצפות למחירים נמוכים.

יש להם בדרך כלל את כל החלפים זמינים ומוכנים ללקוח, במידה ולא ניתן להזמין.

09-7935606

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המקום אמין, ולא מתמחה בגנבות.

להזכירך אני שוטרת לשעבר אני לא אמליץ על מקום שבו מתבצע פשע.

ל'

פורסם

כנ"ל מה שקרה לי ביום שבת

אבא מגיע לאוטו ורואה שהמראה מפורקת

בקיצור הרכבנו אותה, אבל הפלסטיק שמכסה אותה נשבר

איזה אנשים חארות בלי לב!!! :(

פורסם

לא מפעילים ביטוח על נזק קטן.

השתתפות עצמית יקרה.

ל'

פורסם

לשכן שלי מישהו עקר את כל המראה ממקומה. את כל המנגנון...

זה הולך לעלות לו 1000 שקלים לפחות. האוטו? מזדה 323 ישנה. בכל מקרה, זה ממש גועל נפש. אנשים רעים פשוט.:evil:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...