Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורל - בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא שבחיבור לעוצמה רצינית בתדר של 300HZ יהיו כמה מאיות שניה לחיות

ניר מדבר על זה שרק מ1400 הטוויטר בתחום תדרים אפקטיבי בעוצמה שהוא אמור לקבל (אני טועה ניר או שלזה התכוונת?)

ובגרף תחום ההענות מתחיל ב300 אבל זה לא אומר שיש לחבר אותו משם מנימוקים שרשמתי בהתחלה (אלא אם אתה מעוניין בעוצמה זעירה במיוחד- ומחבר אותו מגבר של וואטים בודדים)(ואני מאמין שגם את זה ניר אמר: "תחום ההענות האפקטיבי שלו הוא אכן 1400-25000HZ")

אבל דבר אחד שאני חושב שלא מעט יסכימו איתי כאן, הנתונים של מורל בדרך כלל מנותקים מהמציאות, מעניין אם בסדרה כמו הסופרימו הם באמת השקיעו בלבדוק את תחום התדרים (ולא כיסתחו על ידי מתן תדר גבוהה במיוחד)

במשחקי עוצמה ושמיעה אני מאמין שהטוויטר באמת יגיע לתדרים נמוכים ב1400 אבל זה דורש מימנות הקשבה "למצוקה" של הרכיב

בגרף אכן ניתן לראות את המגבלה של הרכיב כ300 וגם ניתן לראות באיזו הנחתה הוא נמצא

סופר טוויטר?

פוקל, בנושא הצרימות זה המיד! (מעל K4) (כן כן)

והטוויטר באזור ה 8KH

גם ניהול לא נכון של הקרוס בחלוקת עוצמה לא תרם לסט הזה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת ויכוח מיותר.

בכל מקרה , באתר כתוב , הענות תדרים מסויימת.

ומתחת לזה גבול תדרים מסוים.

כל אחד שיפרש את זה איך שהוא רוצה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אבל דבר אחד שאני חושב שלא מעט יסכימו איתי כאן, הנתונים של מורל בדרך כלל מנותקים מהמציאות, מעניין אם בסדרה כמו הסופרימו הם באמת השקיעו בלבדוק את תחום התדרים (ולא כיסתחו על ידי מתן תדר גבוהה במיוחד)

אני לא יודע אם הם מנותקים מה"מציאות" או אם המציאות מנותקת מה"נוסחאות" המטמטיות של הקרוסאוברים.

הם רושמים נקודת חיתוך X על הנייר כשבפועל פותחים את הקרוסים שלהם רואים שעל פי הנוסחאות המקובלות לקרוסאוברים (בעיקר באתרסוורת') הם בכלל חותכים בY - השאלה היא אם במציאות מורל צודקים או שהם פשוט מפרסמים נתונים לא נכונים.

בעיקר בסט של אילייט שהם מפרסמים (לפחות היו מפרסמים) שנקודת החיתוך בין המידבאס למיד היא 300 הרץ ב6 דיבי ובפועל הקבל שאחראי לחיתוך של המיד חותך אותו ב600 הרץ ע"פ נוסחא.

מוזר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...