Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות במפר לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא ממש אורות, אילו הם מחזירי אור. תנסה בחנויות המתמחות בתאורה לרכב (פנסים וכד'). בזמנו נגנבו לי כלה מהגולך שלי וקניתי בירושלים משהו כמו 90 ש''ח כ''א. תנסה לחפש בדפי זהב חנות שנקראת "אדם" בגבעת שאול בירושלים שמתמחה בפנסים לרכב, אני קניתי מהם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
זה לא ממש אורות, אילו הם מחזירי אור. תנסה בחנויות המתמחות בתאורה לרכב (פנסים וכד'). בזמנו נגנבו לי כלה מהגולך שלי וקניתי בירושלים משהו כמו 90 ש''ח כ''א. תנסה לחפש בדפי זהב חנות שנקראת "אדם" בגבעת שאול בירושלים שמתמחה בפנסים לרכב, אני קניתי מהם.

ממש לא נכון! תקרא את מה שרשום שם באנגלית: אילו פנסים לכל דבר כאשר חלק מהם גם משמש כפנס ערפל.

כנראה שדגמים בחו"ל הגיעו עם פנסים נוספים שלא קיימים בארץ.

פורסם
כנראה שדגמים בחו"ל הגיעו עם פנסים נוספים שלא קיימים בארץ.

.... או שזה לא אוריגינלי. בכל מקרה, כל החלק הזה הוא פנס איתות קטן ומחזיר אור בצורה של פס. התכוונתי רק לפס הזה שהוא מחזיר אור ולא התייחסתי לפנס איתות.

פורסם

אני חוזר ואומר: ממש לא נכון! למה אתה לא קורא מה שכתוב שם?!

This is a beautiful set of Euro Crystal Clear bumper lights with FOG Lights.

Lights include all bulbs needed for installation.

The fogs are made of glass not plastic which means better light output.

Set consists of 4 light pieces and 4 bulbs.

פורסם

אני יודע לקרוא אנגלית, הכוונה שלי שבארץ לא היו רכבים כאלה, וספק כי גם בחו''ל, לכן כתבתי כי יש מצב שזה לא אוריגינלי VW.

פורסם

החלק הרחב - וינקר, וצר - פנס ערפל/באמפר

פורסם

כודם כל זה הפנסים שבתמונה הם לא אוריגינאליים של VW כלומר הם אפטרמארקט,אני בספק גדול מאוד שאפשר להסיג כאלה בארץ וגם אם כן ,המחיר שלהם יהיה בשמיים ,לכן אני חושב שעדיף להזמין מחו"ל או לבקש ממישהו שנוסע לחו"ל לקנות שם..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

הפנסים הם כמובן לא מקוריים וכוללים נורות. אני לא מחפש את מחזירי האור כי אותם יש לי.

מישהו מכיר חנות ספציפית שיש לה את הנ"ל ?

• תוכן חדש...