Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלום, חברי מחפש סאב עוצמתי ומדוייק (כמו שכאן מכנים את זה SQL - השילוב המנצח :roll:) התקציב הוא עד 1600 ש"ח. לכל הצעה של סאב אשמח עם תוסיפו המלצה להגברה בהתאם (אם זה מונו או 4 יציאות לא משנה, העיקר שיפתח כמו שצריך)

תודה והמשך יום נעים :)

E46 330CI

פורסם

שמח SX12 של פייז.

שני סאבים של 91 dB שהם גם איכותיים וגם מאוד חזקים.

לא צריך בהמה כדי לדחוף אותם.

כל אלמנט יעלה לו איזה 650 שקל.

הקופסא תעלה את השאר.

16 מ"מ XMAX!!

שניים כאלו ישברו לך את הרכב. אבל עדיין ינגנו דייר סטרייטס בתענוג מלא.

חכה ששומכאר יכנס שיספר לך איך אח שלו ראה אצלי 1 כזה מה הוא עשה.

פורסם

אכן הפייז שאחי שמע יש לו רק מילים טובות עליו. פירק גולף :-):shock:. חבל שזה לא אני ששמעתי, באמת חבל.

בכל מקרה, אני אגיד ממה שאני חושב זה פיניקס גולד קסנון אחד, 2 ZR כמו שרוני המליץ, 2 P2 אני ממליץ בחום רב מאוד (קלים להגברה אפילו שהנצילות שלהם בתחת מה שנקרא, כי הם מבקשים כ-200-250 WRMS אמיתיים וייתנו לו תצוגה מדהימה באוטו, מניסיון עם אחד בלבד בתיבה פורטד, שאישית מאוד מאוד אהבתי), IDQ 12 אינץ, ועוד דגמים של אינפיניטי ופוקל, שאני לא זוכר במדויק.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקסנון באמת איכותי ומדוייק, אבל חזק הוא יהיה רק בתיבה עם פורט המותאמת לו אישית (לא כמו אצלי למרות שעדיין הוא חזק), אבל זה יבוא על חשבון הדיוק שלו, למרות שהוא עדיין נשאר מדוייק ומורח ממש בקטנות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלומי הוא רצה SQL ולא SPL. ה-P3 ממש לא מדוייק כמו אחיו הקטן ה-P2. את השני אני לא מכיר, אבל נראה דיי מעניין, תלוי למי.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שלומי הוא רצה SQL ולא SPL. ה-P3 ממש לא מדוייק כמו אחיו הקטן ה-P2. את השני אני לא מכיר, אבל נראה דיי מעניין, תלוי למי.

גיא,למרות הכל אני חושב שרוקפורד כולם דיי חביבים בתיבות אטומות,למרות שהP1 לא כזה הרשים את העולם.

אבל זה-אני חושב שיש ממה להתרשם ממנו(אנשים לא כל כך מכירים אותו עד כה,זה הקנייה הבאה שלי:))

בכל מקרה,אם אתה אומר-אז אני אקשיב לך :)

פורסם

בכל מקרה לדעתי כדאי לקחת תיבה כפולה של משהו. זה עולם אחר לעומת סאב אחד. הייתי ברכב (הונדה סיוויק אם זה משנה) שהיה לו 2 P2 החדשים והם תשטשו לי את הראייה! לא האמנתי למה שתיבה כפולה יכולה לעשות (גם הסאבים היו טובים מאוד).

• תוכן חדש...