Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היסטוריה שלמה עם הגיר (אוט') ותופעות שונות אבל במוסך טיפלו לי בגיר והחליפו לי איזה סליל ונראה לי שזה פתר לי חלק מבעיות אבל כמה פעמים כשאני עוצר ברמזור אני שומע מכה בגיר, מישהו מכיר את התופעה ויכול לכוון אותי האם הבעיה אלקטרונית או מכנית אני אשמח לשמוע ואולי מישהו עבר בעיה דומה ויכול לומר איפה היתה הבעיה

אקסנט 97 אוט'

פורסם

שיטת "נחש - מצליח" לא בבית ספרנו .

מומלץ לפנות למכון לגירים אוטומטיים שיערוך נסיעת מבחן ,הוא כמובן בעל ניסיון גדול משל רוב החברים כאן בגירים אוטומטיים וימליץ לך על המשך טיפול.

ודרך אגב זו לא היונדאי הראשונה בפורום שנדונה על בעיה כזו !!!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שיטת "נחש - מצליח" לא בבית ספרנו .

מומלץ לפנות למכון לגירים אוטומטיים שיערוך נסיעת מבחן ,הוא כמובן בעל ניסיון גדול משל רוב החברים כאן בגירים אוטומטיים וימליץ לך על המשך טיפול.

ודרך אגב זו לא היונדאי הראשונה בפורום שנדונה על בעיה כזו !!!

הייתי במכון שיפוץ גירים אוטמטיים כבר 6 פעמים אחרי השיפוץ גיר שהם עשו לי לפני ארבעה חודשים, האמת היא שגם בעל המכון מודה שהם לא יודע מה הבעיה וכל פעם מחליף לי חלק פה וחלק שם ובפעם האחרונה הוא החליף לי איזה סלי ולמרות שאני לא בטוח לחלוטין אם הבעיה עברה או לא אני בטוח ששמעתי אתמול בבירור מכה בגיר בעת עצירה ברמזור, סה"כ חשבתי אולי אני אוכל בעזרת נסיון של חברי הפורום לכוון את בעל המכון.

אשמח לקישור אם הייתה יונדאי עם בעיה דומה

פורסם

אם אתה צריך לכוון את בעל המכון, אם זה באמת המצב, אולי עדיף שתמצא מכון אחר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עכשיו התמונה ברורה יותר.

המכון לגירים אוטומטיים "שיפץ" כבר פעם אחת את הגיר ותמורת ה"שיפוץ" נתן לך 6 חודשי אחריות.

כנראה הוא מנסה למשוך אותך עד שתיגמר האחריות בעוד חודשיים וכל פעם שתגיע אליו הוא יחליף עוד חלק ועוד חלק ועוד חלק עד שתיגמר האחריות ותגיע אולי לעוד שיפוץ. (לא תוכל לנסוע עם הבעיה הזו זמן רב).

ה"שיפוץ" שנעשה שם כנראה אינו שיפוץ מלא של הגיר והוחלפו רק חלקים מסויימים ולא כל החלקים שהיו צריכים להיות מוחלפים והעובדה היא ששוב חזרה הבעיה מעידה על "שיפוץ" לקוי/חלקי/אולי בכלל רק החליפו את הגיר ולא שיפצו דבר שקורה הרבה במכוני גירים אוטומטיים .(מחק את המיותר מבין השלושה).

דרך אגב אם תציין כמה שילמת עבור ה"שיפוץ" נוכל לדעת אם דעתי נכונה פחות או יותר או שהיא מופרכת מן היסוד .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המלצה חמה,

גש מכון אחר בתחום ובקש איבחון תקלה בגיר וכך תדע מה הבעיה ותוכל להגיד לבעל המכון מה הבעיה (הרי עשית שיפוץ ?יש לך אחריות), ורוב הסיכויים שהוא יתקן זאת על חשבונו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...