Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בדקתי בספר הרכב וראיתי שהחליפו פילטר דלק לפני 86K וצריך להחליף אותו כל 75K , אז אני רוצה להחליף את הפילטר דלק וידוע לי שהגישה לפילטר בלטנטיס קשה,והשאלה שלי היא אם אני יפתח את הבורג שמחזיק את הפילטר דלק,אז הצינור התחתון שמיתחבר לפילטר יש לו קצת אורך? שאני יוכל להרים את הפילטר ללמעלה או שהצינור התחתון ממש קצר ומחובר בלחץ?

בקיצור השאלה היא אם הצינור שמיתחבר לפילטר דלק התחתון אם הוא מספיק ארוך או שהוא קצר??

תודה

יקיר

פורסם

בצע חיפוש הנושא נדון בעבר כמדומני כולל הדרכה כיצד לפרק. בגדול ההמלצה היא לא להתעסק עם זה בצורה חובבנית.

פורסם

מה שלא תעשה, תרכיב רק מקורי, עבודה כזאת עושים פעם ב......ועדיף כבר לעשות על הצד הטוב ביותר.

אני יודע שהחלפים החליפיים עומדים בתקן ובאיכות טובה, אך אין כמו חלפים מקוריים של יצרן הרכב.

פורסם

הגישה מאוד אבל מאדו קשה.לקח לי יותר משעה להחליף את הפילטר הזה.

פרק את המצבר ואת צינור הוואקום שמגיע מפילטר האויר וזה ייתן לך קצת יותר מרווח תימרון.

תצטייד בשפיץ פלייר ארוך עם ראש מעוקל כדי לפתוח את הבנד התחתון,אין לו הרבה חופש, אולי כמה סמ' בודדים.

כדי להקל על ההחזרה של הבנדים לפילטר החדש תמרח מעט סבון כלים על הפיות של הפילטר והצינורות ייכנסו בקלות,באותה הזדמנות כדאי להחליף את הבנדים הקיימים (נפתחים בלחיצה על שני הצדדים) לבנדים עם בורג - הרבה יותר קל לעבוד איתם.

בהצלחה יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מתעלק על השירשור ...

אני קניתי פילטר דלק מקורי עולה בסביבות ה - 80 ש"ח , אבל...

הגישה ממש אליו נורא קשה לאחר כמה חתכים בידיים החלטתי

ללכת למוסך מורשה שיחליף אותו רק שהם רוצים 200 ש"ח

במוסך אחר (לא מורשה ) רוצים 100 ש"ח , בכל אופן כרגע

עוד לא החלפתי מהסיבה שיש לי במיכל הדלק K44 לאחר שהוא יסיים את

תפקידו כל הליכלוך ישאר בתקווה בפילטר הישן ואז אני אחליף לפילטר

החדש אני ממליץ לך גם לעשות זאת.

יום טוב

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

• תוכן חדש...