Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא מצליח למצוא משהו שיש לו מתאם לאיזון גלגלים של C5.

משהו מכיר אחד כזה באיזור המרכז (עדיפות לחולון)?

פורסם

אני לא מהמרכז ככה שאני לא מכיר אבל יצא לי להיות בפנצ'ריה בירושלים (היחידה, למיטב ידעתי) שיש לו את המתאם הזה.

לדבריו, הוא קנה אותו בחברה וזה עלה לו המון המון כסף אבל כעת שולחים אליו מהחברה רכבים עם בעיות איזון כ"קבלן משנה".

בקיצור: תרים טלפון לחברה באזור שלך, תבקש שיתנו לך פנצריה שהם עובדים איתה שיש לה את המתאם.

פורסם
היי,

לא מצליח למצוא משהו שיש לו מתאם לאיזון גלגלים של C5.

משהו מכיר אחד כזה באיזור המרכז (עדיפות לחולון)?

הג'ינג'י באור יהודה.

פורסם

בעיה של איזון גלגלים , גם אצלי היה בעיה דומה , החלפתי ארבע צמיגים לחדשים בגלל שהקודמים היו קוריאנים והרעש היה בלתי ניסבל כמו כן רעידות חזקות בהגה ובגוף הרכב.

לאחר שני איזונים בשני מקומות שונים ללא הצלחה ניכנסתי לצמיגי כחלון ב כ"ס נסעתי לשם במיוחד , יושר ג'אנט אחד ואיזון לשלושה האחרים ואין יותר רעידות .

יש לו את כל סוגי המתאמים לאיזון כמו כן מכשיר לישור ג'אנטים.

מס' טל 097670883

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...