Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשמדברים על שווארמה חשוב לדעתי להבחין בין הסוגים השונים שנמכרים בארץ:

1. קלאסי ישראלי - הודו עם שומן כבש - שווארמה קלה יחסית ולא מתובלת מדי - הממלכה שייכת באזור המרכז לשמש ללא עוררין, אפילו שאני אישית לא יכול לחיות עם מקום שלא מציע טחינה בצד.

2. ישראלי צפוני - עגל עם שומן כבש - שווארמה כבדה יותר וכהה ברמות תיבול משתנות - בצפון: חזאן בתיבול עדין עם ממרח שום. במרכז: עאוני (2 סניפים, מול אבולעפיה ובמסגר פינת אביגדור), מתובלת מאד (אני מציע לערבב חצי הודו חצי עגל אצלם) ופתוחה עד מאוחר מאד.

בקטגוריה זו, יש גם שווארמיות שמגוונות ומוסיפות בשר בקר טחון בין שכבות העגל. בין אלו המומלצת היא אמיל בחיפה.

3. טורקי אמיתי - כבש נטו - שווארמה כבדה ולא מתובלת מדי בד"כ - במרכז: "השווארמה שלנו" ברח' יהודה הלוי פינת נחלת בנימין.

מהדרישות שהעלה פותח השירשור, קרי מנות נדיבות ושעות פעילות מאוחרות - עאוני הוא הפתרון. בתאבון :-)

ואווו באמת מטורף שם... מרוב שזה תאים אני אוכל בצלחת כדי שהלאפה לא תהרוס.

או תנסו לחמנגון עם שוארמה.. פשוט מקום מטורף

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאפה? תהרוס?! :)

לדעתי לאפה זו הצורה הכי טעימה שבה אפשר לאכול בשר (חוץ מבשרים שנועדו לצלחת כמובן).

שווארמה, אני לפחות, חושב שלא טעים לאכול בצלחת אלא הרבה יותר טעים בלאפה טרייה וטובה עם חומוס, קצת טחינה וסלטים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
לאפה? תהרוס?! :)

לדעתי לאפה זו הצורה הכי טעימה שבה אפשר לאכול בשר (חוץ מבשרים שנועדו לצלחת כמובן).

שווארמה, אני לפחות, חושב שלא טעים לאכול בצלחת אלא הרבה יותר טעים בלאפה טרייה וטובה עם חומוס, קצת טחינה וסלטים.

אתה חייב לאכול שמה כי הבשר עצמו טעים בצורה מטורפת

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בכ"ס ברחוב ויצמן "תפארת הפלאפל והשווארמה"

וטיפה יותר צפונה (8 קילומטר) שווארמה סמארה בטירה

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

מאז שפתחתי את השרשור הספקתי להתמכר לשווארמה של פארוק באור יהודה. הבשר טוב וטעים, הלאפות נדיבות מאוד וגם כשר למהדרין שם (למי שאיכפת לו).

דקר, שמש וסעיד לא לטעמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סופייה חיה וקיימת (צמוד לאיצטדיון יפו הישן).

אוכל בולגרי אמיתי במחירי בדיחה.

מקום פשוט מאד, בלי יומרות עם אוכל בולגרי פשוט וטוב.

מומלצת בחום.

צמוד לאיזה איצטדיון? הגאון?

זה ליד המוסך הגדול של ג'ורג' את חוסיין, לא?

פורסם
מאז שפתחתי את השרשור הספקתי להתמכר לשווארמה של פארוק באור יהודה. הבשר טוב וטעים, הלאפות נדיבות מאוד וגם כשר למהדרין שם (למי שאיכפת לו).

דקר, שמש וסעיד לא לטעמי.

אני דווקא לא כ"כ מת על השווארמה של פארוק, האוכל שם לא כזה משהו, הרבה הרבה יותר מדיי שמן מחכה לך בתחתית הלאפה. דווקא באור יהודה המקום מוכר אבל לא כזה פופולרי. אולי רק בקרב הדתיים שומרי המהדרין.

היתרון של סעיד על מקומות אחרים זה שהוא פתוח 24 שעות ביממה.

למי שרוצה שווארמה טובה ושיפודים טובים שילך לטורקי באור יהודה או למסעדת אנטבה באור יהודה (צמודה לסעיד הישן).

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

דקר, שמש וסעיד לא לטעמי.

אשמח לדעת איפה הם נמצאים (אם אפשר דרכי הגעה מכביש 461 בכלל טוב)

פורסם

פארוק - סע על כביש 461 מכיוון מסובים לשדה התעופה, בצומת הראשונה (הכניסה לתל-השומר) פנה ימינה. ישר עד הכיכר הראשונה, פנה שמאלה. תמשיך ישר עם הכביש עד שתראה את המקום בצד ימין. אם אתה מגיע מכיוון שדה התעופה אתה צריך את הפנייה האחרונה לפני מסובים, מול דון-ויטו או משהו כזה.

הטורקי - שוב יש צורך להכנס לאור יהודה, הפעם בפניה הראשונה או השניה שמאלה ותראה את המקום מולך.

דקר ושמש אתה בטח יודע - על ציר ז'בוטינסקי ברמת גן.

אפרופו דקר, כבר הרבה זמן שהוא בכלל במקום אחר, בכופר הישוב ברמת גן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...