Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שאוורמה טובה באזור המרכז. יש המלצות?

Tzvika-Pick
שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש שאוורמה מעולה שפתוחה עד מאוחר (נאמר עד חצות בערך) באזור המרכז (ת"א והסביבה).

מישהו יכול לתת המלצה?

אני מכיר את השאוורמה של שמש בר"ג. אחלה בשר אבל מחירים בשמיים ומנות קטנות. אני מחפש משהו קצת יותר עממי ומשביע. יש גם את סמי בגבעתיים, אבל אצלו נגמרת השאוורמה כבר בשבע-שמונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

יש ביפו, מול אבולעפיה, שווארמה שפתוחה עד מאוחר, מגישים אותה בעיקר בבגט.

מעולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמש מעפן.

צמוד אליו יש את דקר הגדול, שזה אחד המקומות הכי טובים שאכלתי בהם, בנוסף יש את מלאבס בפ"ת שגם שם לא נופל מדקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב להסכים בקשר לשווארמה בבאגט ביפו זה משו סוכר ! כל פעם שיש דודא לשווארמה אחרי חצות זה המקום!! גם לא אחרי חצות זאת בהחלט אחת השווארמיות שהצליחו להרשים אותי!

אבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולה שווארמה.

באמת, מה יכול להיות מיוחד בזו ביפו שאין באחרות? אני שואל ברצינות.

אביעד. (אוכל שווארמה פעם בשנה. הפעם האחרונה שאכלתי הייתה ב'צנעני' בבני ברק, אם מישהו בכלל מכיר. חצי שווארמה חצי מעורב, ובאמת שהיה המוןןן בשר בפנים, לא בקמצנות. אבל אחרי לאפה בקושי אפשר לזוז... אתה מושבת חצי יום :))

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטורקי באור יהודה. לאפות בקוטר של בקבוק קולה ליטר וחצי.

בשר טעים ביותר! חומוס שלהם גם מאוד טעים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על ההמלצות :mm_yeah:. רשמתי בפנקס ההמלצות באוטו, לדודא הבאה שתגיע בשעות ערב מאוחרות.

לגבי שמש ודקר - את שניהם אני מכיר זה שנים. את דקר הכרתי אישית עוד כשהיה עובד של שמש, ואז בעקבות סכסוך בינהם קנה את מה שהיה מפגש שאול והפך אותו לדקר הגדול. מאז דקר כבר מזמן עזב, בהתחלה פתח שאוורמה בסוף רחוב ביאליק (ליד כופר היישוב, למי שמהאזור) ועכשיו השמועות מספרות שנדד לירושליים. בכל אופן, "דקר הגדול" החליף מאז כבר שתיים או שלוש בעלים, והיום השאוורמה שם באמת ברמה נמוכה.

בכל אופן, אתמול נסחבתי לשאוורמה בשם פארוק באור-יהודה. לאפות ענקיות, לא מתקמצנים בבשר ובתוספות והבשר עצמו לא רע בכלל. חבל שלכלכתי את אחת הטי-שרטס האהובות עלי בכתם צהוב של שמן, שכנראה כבר לא ירד בכביסה :evil:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את שמש אני מכיר עוד כילד (גדלתי באיזור עד גיל 17) והאיכות שלו הלכה וירדה עם השנים.

לגבי אסא אחרי שיוסי (מייסד הרשת והאיש שנתן לה את שם משפחתו) נפטר לפני כחצי שנה הרשת התפרקה ומכרה את הסניפים. רק בבית דגן נשאר רפי השותף שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על ההמלצות :mm_yeah:. רשמתי בפנקס ההמלצות באוטו, לדודא הבאה שתגיע בשעות ערב מאוחרות.

לגבי שמש ודקר - את שניהם אני מכיר זה שנים. את דקר הכרתי אישית עוד כשהיה עובד של שמש, ואז בעקבות סכסוך בינהם קנה את מה שהיה מפגש שאול והפך אותו לדקר הגדול. מאז דקר כבר מזמן עזב, בהתחלה פתח שאוורמה בסוף רחוב ביאליק (ליד כופר היישוב, למי שמהאזור) ועכשיו השמועות מספרות שנדד לירושליים. בכל אופן, "דקר הגדול" החליף מאז כבר שתיים או שלוש בעלים, והיום השאוורמה שם באמת ברמה נמוכה.

בכל אופן, אתמול נסחבתי לשאוורמה בשם פארוק באור-יהודה. לאפות ענקיות, לא מתקמצנים בבשר ובתוספות והבשר עצמו לא רע בכלל. חבל שלכלכתי את אחת הטי-שרטס האהובות עלי בכתם צהוב של שמן, שכנראה כבר לא ירד בכביסה :evil:

לא ידעתי את זה על דקר :)

האמת פעם אחרונה שאכלתי שם הייתה מעל שנה אחורה ... וגם שעוד היה שם מפגש שאול (אךךך העגבניות עם השום .. אני חולה על זה) אבל באמת היה טעים אצל דקר.. פשוט היה פעמים שהייתי אוכל שם 3-4 פעמים בשבוע.. מבסוט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בראשון לציון בכניסה ,ליד הכניסה לנחלת יהודה יש שוארמה טובה.

לא יודע עד מתי היא עובדת אבל כל התוספת שם כל הזמן חופשיות (כולל צי'פס וכו').

היא נקראת הרצל 2. ממש טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...