Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדקר ושמש - סע על כביש 461 עד מחלף מסובים ועלה על כביש 4 לכיוון צפון. רד במחלף גהה ופנה שמאלה, לכיוון בני-ברק/רמת-גן/תל-אביב. הגעת לציר ז'בוטינסקי המגעיל. סע ישר, חלוף על בני-ברק, עבור את משטרת רמת-גן ותמשיך עד שתראה את המקום בצד ימין. מומלץ לא לחנות בתחנות האוטובוס הסמוכות כי השוטרים חוגגים שם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה צביקה (אני מעריך שבאמת קוראים לך צביקה פיק, אחרת לא מוצא סיבה למה להירשם עם יוזר הזה ;-))

אגב בפארוק יש גם עגל? או רק הודו. אני נוסע לשם במיוחד מהאונ', אם הומלץ פה אני מקווה שזה שווה :)

פורסם

תמשיך להעריך. אני אבקש משירה שתבדוק בתעודת זהות ותחזור עם תשובה.

אצל פארוק אין עגל. עגל יש אצל ישראל, שנמצא על ציר ז'בוטינסקי קצת לפני שמש ודקר הגדול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע אם אפשר לקרוא לזה שווארמה אבל..

על אבן גבירול וארלוזרוב אם איני טועה יש את " הקרנף ".

אכלתי שם ביום שישי לאחר יציאה, לא רע בכלל בשביל "להרגיע" את הבטן. לא זול אמנם- אבל שווה את זה.

יש שם אנטריקוט בלאפה קטנה כזאת- זה מה שאכלתי.

פורסם
תמשיך להעריך. אני אבקש משירה שתבדוק בתעודת זהות ותחזור עם תשובה.

אצל פארוק אין עגל. עגל יש אצל ישראל, שנמצא על ציר ז'בוטינסקי קצת לפני שמש ודקר הגדול.

היה בצחוק ;-)

תודה על ההמלצות, ותמכור כבר ת'יגואר.

פורסם
בכ"ס ברחוב ויצמן "תפארת הפלאפל והשווארמה"

וטיפה יותר צפונה (8 קילומטר) שווארמה סמארה בטירה

השווארמה ממול ("שווארמה בכפר") יותר טובה לדעתי.

ובכלל, הכי טעים באיזור כפר סבא זה בכלל טוסט באר :p עזבו אותכם משווארמה :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
לא יודע אם אפשר לקרוא לזה שווארמה אבל..

על אבן גבירול וארלוזרוב אם איני טועה יש את " הקרנף ".

אכלתי שם ביום שישי לאחר יציאה, לא רע בכלל בשביל "להרגיע" את הבטן. לא זול אמנם- אבל שווה את זה.

יש שם אנטריקוט בלאפה קטנה כזאת- זה מה שאכלתי.

זה ממש לאמתאים לשרשור הזה.

קרנף לא רע אבל לא טעים כמו שווארמה ומקבלים מעט מאוד אוכל per שקל.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
פארוק - סע על כביש 461 מכיוון מסובים לשדה התעופה, בצומת הראשונה (הכניסה לתל-השומר) פנה ימינה. ישר עד הכיכר הראשונה, פנה שמאלה. תמשיך ישר עם הכביש עד שתראה את המקום בצד ימין. אם אתה מגיע מכיוון שדה התעופה אתה צריך את הפנייה האחרונה (שמאלה לאור יהודה) לפני מסובים, מול דון-ויטו או משהו כזה.

הטורקי - שוב יש צורך להכנס לאור יהודה, הפעם בפניה הראשונה או השניה שמאלה ותראה את המקום מולך.

דקר ושמש אתה בטח יודע - על ציר ז'בוטינסקי ברמת גן.

אפרופו דקר, כבר הרבה זמן שהוא בכלל במקום אחר, בכופר הישוב ברמת גן.

אם אתה מגיע מכיוון שדה התעופה, אז כמו שהוספתי להודעה המקורית, לוקחים שמאלה בכניסה האחרונה לאור יהודה (הכניסה הבאה תהיה כבר לרמת פנקס והקודמת לשכונת נווה סביון בעיר), בצד ימין תוכלי לראות את הכניסה לבסיס תל השומר ומסעדת דון ויטו ובצד שמאל שילוט "אור יהודה" בגדול ע"ג גינה\מדשאה.

ההכוונה לפארוק הייתה טובה, אם אפשר להוסיף - למסעדת הטורקי אחרי הפניה שמאלה לתוך העיר לוקחים בפניה השניה (ולא הראשונה) שוב שמאלה ורואים את המקום בצד ימין.

אם מישהו שלא היה באזור קודם יעבור במקום הוא יוכל קצת להתבלבל אם יקח את הפניה הראשונה שמאלה אחרי הכניסה לעיר, אז רציתי להדגיש את הפניה השניה שמאלה.

בתאבון.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...