Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי ממליץ, אבל לא אכלתי שווראמה (או כל בשר אחר לצורך העניין) כבר קרוב לעשור 8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הטורקי באור יהודה. לאפות בקוטר של בקבוק קולה ליטר וחצי.

בשר טעים ביותר! חומוס שלהם גם מאוד טעים.

מצטרף להמלצה על מסעדת הטורקי באור יהודה!

בשר מעולה, שירות אדיב, מחירים רגילים, ממלאים לך את הלאפה בבשר גם כאשר המסעדה בתפוסה מלאה ויש עוד 30 אנשים איתך בתור (קורה בדר"כ במוצאי שבת), מקום גם כשר, לא פתוח בשבתות וחגים.

מקום שאני חוזר אליו שוב ושוב ושוב, ותאמינו לי, באור יהודה לא חסרות מסעדות, בטח לא של שאוורמה, הייתי בכולן. חזרתי מרצון רק אל הטורקי.

לך לטורקי, לא תתאכזב.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני בכלל איש של פרגיות ומולארדים, אבל המקום היחיד שאני הולך אליו במטרה לאכול שאוורמה (כי אין להם משהו אחר) הוא דבוש בכיכר רבין.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אם כבר מדברים על עממי "הלו תימן " בתחנת דלק שמדרום למפעל קוקה קולה (זאת שדרכה אפשר לחתוך לרמת גן ).

לא אכלתי שם שנים אז אני אשמח אם מישהו יאמת את מה שאני כותב.

אפשר גם לאוכל מעורב/שוורמה /פלאפל על הדרך .

וגם להתיישב בפנים לארוחת צהריים תימנית .

ולאביעד ,כולה שוורמה אתה יודע למי תגיד.....

לא מכיר את של יפו ,אבל שוורמה נמדדת בדברים הבאים :

שומן ,נמס כזה רטוב שעוזר לאוכל לזרום בגרון.

גודל חתיכות,אי אפשר להסביר אבל יש גודל כזה שהוא טוב.....

טעם ,לך תסביר טעם....

פיתה/באגט /לאפה ,גם מבחינת טריות ,גם מבחינת גודל וגם מבחינת סוג.

תוספות ,יש סלטים מושקעים ויש מבאסים .

והכי חשוב כמות ,אם יש דבר שמעצבן אותי זה שוורמה ב25 שקל בפיתה של קייטנה ,או לאפה בגודל של פיתה רגילה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קיבלתי המלצה על מקום ברמלה אולי מישהו מכיר אותו ויכול להגיד לי את השם שלו.

כשבאים מיפו לרמלה אחרי הפסי הרכבת מצד ימין יש מקום שלמעלה יש ראש ענק של טבח או שף.

אמרו לי ששם יש שווארמה באמת טובה וכדאי להגיע לשם אחרי 2 בצהריים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
חג כחיל ביפו!

והכי חשוב כמות ,אם יש דבר שמעצבן אותי זה שוורמה ב25 שקל בפיתה של קייטנה ,או לאפה בגודל של פיתה רגילה.

חג' כחיל מביא לך שווארמה בדיוק כמו שאומי 5 תיאר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם כבר מדברים על עממי "הלו תימן " בתחנת דלק שמדרום למפעל קוקה קולה (זאת שדרכה אפשר לחתוך לרמת גן ).

לא אכלתי שם שנים אז אני אשמח אם מישהו יאמת את מה שאני כותב.

אפשר גם לאוכל מעורב/שוורמה /פלאפל על הדרך .

וגם להתיישב בפנים לארוחת צהריים תימנית .

ולאביעד ,כולה שוורמה אתה יודע למי תגיד.....

שומן ,נמס כזה רטוב שעוזר לאוכל לזרום בגרון.

גודל חתיכות,אי אפשר להסביר אבל יש גודל כזה שהוא טוב.....

טעם ,לך תסביר טעם....

פיתה/באגט /לאפה ,גם מבחינת טריות ,גם מבחינת גודל וגם מבחינת סוג.

תוספות ,יש סלטים מושקעים ויש מבאסים .

לגבי סלטים מבאסים: מסכים! כשאני נכנס לאכול פלאפל אני לא נכנס למישהו שלא משקיע בלקוחות שלו, וחושב שהם יבואו ככה. אנחנו לא בצבא :evil:

ולא צריך להתעצבן - פשוט לא לחזור ;-)

ואם מדברים על גודל - מנה ענקית (באמת... התפוצצתי) אבל טיפה יקרה (27 - אבל שווה!) יש בצנעני בבני ברק. אגב למקום יש כשרות למהדרין, את מי שזה מעניין. (יש לי כמה חברים חילוניים לגמרי שאוכלים בשר במקומות כשרים למהדרין - רק כדי להיות שקטים שלא מדובר בחתול ;-)). זה מתחת לגשר של מכון מור.

אביעד

פורסם
לגבי סלטים מבאסים: מסכים! כשאני נכנס לאכול פלאפל אני לא נכנס למישהו שלא משקיע בלקוחות שלו, וחושב שהם יבואו ככה. אנחנו לא בצבא :evil:

ולא צריך להתעצבן - פשוט לא לחזור ;-)

ואם מדברים על גודל - מנה ענקית (באמת... התפוצצתי) אבל טיפה יקרה (27 - אבל שווה!) יש בצנעני בבני ברק. אגב למקום יש כשרות למהדרין, את מי שזה מעניין. (יש לי כמה חברים חילוניים לגמרי שאוכלים בשר במקומות כשרים למהדרין - רק כדי להיות שקטים שלא מדובר בחתול ;-)). זה מתחת לגשר של מכון מור.

אביעד

קודם כל אם זה טעים ,מה אכפת לי שזה חתול ?

חוץ מזה דברים ששמעתי ממקור ראשון על מה שהולך במשחטות ,אני לא בטוח שאני לא מעדיף חתול ....

ואל תהייה כל כך בטוח שזה גם כשר.

אגב יצא לי לאכול עם התאילנדים בעבודה,תארתי לעצמי שהמוקפץ זו תרנגולת ,עד ששאלתי .

הם עשו מיאו מיאו ,ותנועה של ציפורניים.

היה טעים .

הייתה סטקייה בפתח תקווה ,מול הקניון שליד סירקין .

שמעתי עלייה סיפורים מפה ועד עזה .

גם היה טעים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עוד סנוקרת לאשכול, איזה מהמקומות המומלצים ביזור תל אביב פתוח עד לפנות בוקר ?

אני מתכוון לשעות 4-5 , שעות כאלו שיוצאים מהמועדונים למיניהם

לא משנה כשר או לא, סוס או קוף, העיקר שתהיה לאפה גדולה, נתחים טעימים ועמבה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מצאתי איזה אתר נחמד שיש בו כל מיני ביקורות על מסעדות:

http://members.tripod.com/arik_shaikevitz/AroosaClub/food_bible.htm

אומנם לא שווארמה אבל בכל מקרה אני ממליץ על שיפודי "עזרא ובניו" שנמצאים באזור (ליד איזור תעשיה חולון)

שיפוד עולה שם כ- 7 שקלים..

המקום באמת נראה מעט מלוכלך ואין שם בכלל חתולים, אבל הבשר כ"כ טעים ושווה לבוא לשם אם מתסדר לכם.

שיהיה בתאבון, שמחתי לתרום :)

פורסם

אתה רציני בקשר לעזרא?

זה לא עזרא ובניו, זה יותר עזרא וחתוליו! ג'יפה של מקום, סכנת בריאות אמיתית.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...