Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

נתקלתי בבעיה בזמן החלפת דיסק (לא רפידה) של סוזוקי סוויפט שנת 92

הבעיה היא שלאחר שפירקתי כמובן את הקליפר והדיסקיות והברגים הקטנים שמחזיקים את הדיסק

הוא מסרב לצאת, חשבתי שאולי יש איזה פטנט לחלץ את הדיסק, אגב ראיתי שם שני מקומות לברגים שנראה כאילו נועדו לאפשר לחלוץ את הדיסק.

האם צריך לעשות משהו בכח או שיש משהו עם המח וקצת כחתעזרו לי בבקשה אני צריך לסיים את זה. תודה !

פורסם

אם אתה בטוח ששחררת את כל ברגי הפיליפס שמקבעים את הדיסק לנבה, נסה לתת מכות קטנות עם היד בקצה הדיסק הוא אמור להשתחרר .. בעקרון זה יכול לקרות בעקבות אבק בלמים שהדביק בניהם..

אבי.

פורסם

קח פטיש והכה בדיסק ללא רחמים. הוא כבר ישתחרר.

אזהרה: השיטה הנ"ל אינה ישימה במקרה ומתוכנן שימוש חוזר בדיסק.

פורסם

נתתי מכות ללא רחמים עם פטיש אך ללא הועיל מישהו יודע לגבי הברגים הקטנים שמאפשרים חילוץ מה הקוטר שלהם וכו'

פורסם

קח WD40 והתז אותו לחורים של הברגים (גם של הגלגל וגם של אבטחת הדיסק).

חכה מספר דקות.

תן מכות חדות בקצוות הדיסק - כל פעם בהיקף אחר של הדיסק.

אגב, גם אני נתקלתי בבעיה דומה בפונטו של חבר - 4 מכות עשו את שלהם והדיסק יצא אחר כבוד.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם לא הולך קח פטיש 5 קילו אם לא עוזר תקשור אותו עם שרשרת ותמשוך עם משאית בדוק זה יצא

בקיצור...הרבה WD40 הרבה מכות בכל היקף הדיסק כלפי בפנים+בחוץ וזה ישתחרר....

• תוכן חדש...