Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגן המפכ"ל - טייס על

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי לא ראה את הכתבה- הבנדם טס ב140(מה זה טייס על)

זה רק מוכיח עד כמה החוקים של המהירות בארץ הם גרועים וכנראה שבכבישים מהירים כגון כביש החוף או כביש 6 אפשר להעלות את המהירות

אני מאמין שסגן המפכ"ל היה חוסך המון הסברים אם כך היה.

נק' למחשבה:?:

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

במדינה כמו שלנו ועם כמות התאונות שיש אצלנו עדיף תמיד להדק ת החגורה ולא לתת יותר מדי למרות שתמיד אפשר.

הרי אם אי פעם יעלו את המהירות המותרת ירצו לעלות אותה עוד ועוד... אז בשביל מה?!

Polo 2012

פורסם

אכן אפשרי להעלות את המהירות המותרת המרבית בכבישים מסוימים (בעיקר כבישים מהירים), וזה לווא דווקא אומר שכמות תאונות הדרכים תעלה כי לפי מיטב ידיעתי אחוז התאונות שהגורם הישיר להן הוא מהירות מופרזת הוא קטן, מה גם שבכבישים מהירים ישרים המתאימים אפשר להעלות את המהירות המותרת כמעט בלי חשש (כמובן עד גבול מסוים) כיוון שבנסיעה בקו ישר בד"כ לא מאבדים שליטה על הרכב גם במהירויות גבוהות.

פורסם

המון אנשים נוסעים במהירויות האלו ואני לא רוצה להתחיל וויכוח לגבי המהירות המותרת, אבל במקרה הזה בתור דמות ייצוגית של הגוף שאוכף את החוק, הוא חייב לשמש דוגמה לכולם ולנהוג רגוע.

ד"א מישהו יודע אם הכתב קיבל בסוף את הארוחה? :lol:

פורסם

מאוד מרגיז הנושא, כאשר המשטרה מחליטה לבצע מבצע אכיפה של נהגים הנוסעים בכביש 6 מעל המהירות המותרת ולחלק להם דוחות, ומאידך מספר 2 במשטרה נוסע כרצונו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
המכונית של סגן המפכ"ל דוהרת בכביש 6

אולי די כבר עם הדמגוגיה בגרוש הזאת? דוהרת, עלכ. כולה נסע 140 - מהירות ריאלית לחלוטין לכביש ברמה כזאת.

לפעמים נראה כי אכיפת המהירות והתקשרות הן סוג של ביצה ותרנגולת ולא ברור מי הוליד את מי:

האם החשיפה התקשורתית המוגזמת והדיספרופורציונלית היא הגורמת למשטרת התנועה להטיל את כובד משקלה על נושא המהירות, או שמא האכיפה המאסיבית היא שגורמת לתקשורת לתאר כל מהירות שחורגת ולו במעט מהמהירות החוקית בשלל סופרלטיבים שכל קשר בינם לבין המציאות מקרי בהחלט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמו שלא עוצרים רכבים פרטיים על מהירות לפי המד-מהירות בניידות משטרה, על איזה בסיס מאשימים שוטר על סמך מד-מהירות ברכב אזרחי ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מאוד מרגיז הנושא, כאשר המשטרה מחליטה לבצע מבצע אכיפה של נהגים הנוסעים בכביש 6 מעל המהירות המותרת ולחלק להם דוחות, ומאידך מספר 2 במשטרה נוסע כרצונו.

ל'

אני לא מבין מה כולם רוצים ממנו. הוא הרי לא יכל לדעת שהוא ייתפס...:lol:

הייתי אומר כמה דברים, אבל ימחקו את ההודעה הזו מהר מאד.

אז נגיד את זה ככה:

[צ ו נ ז ר].

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה כולם רוצים ממנו?

שינהג כחוק, החוק שהוא מייצג.

ואם הוא לא נוהג כחוק,ורואה שאכן מהירות של 140 קמ"ש בכביש 6 לא מסכנת אף אחד, שיוציא את הניידות שלו מהמקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה כולם רוצים ממנו?

שינהג כחוק, החוק שהוא מייצג.

ואם הוא לא נוהג כחוק,ורואה שאכן מהירות של 140 קמ"ש בכביש 6 לא מסכנת אף אחד, שיוציא את הניידות שלו מהמקום.נראה שרק היום הגעת למדינת ישראל כנראה:lol: לכי תקראי את הכתבה על הרמזורים , הכתב שם (שחר הזלקורן ) שואל אותו ומה עם גבית הקנסות ?!!!

ל'

כשתעני על השאלה לגבי הקנסות המשטרה תאמץ את המהירות האמיתית הנדרשת עד אז תמשיכו לחלום .

ולנושא. זו לא מהירות גדולה בהרבה כבישים במדינת ישראל , אני חייב להכריח את עצמי להזהר כי המהירות הטבעית של הרכב שלי היא כזו . אז כול אלו שאומרים שזו מהירות טיסה שתדעו שבלקבסטר התקשרו שתחזירו את הסרט בדחיפות

בברכה יהודה

פורסם

משהו בעסק נראה לי מסריח

אם הוא נוסע על 140 אז מה הגיפ שעוקף משמאל עושה? 180

נראה לי שלמישהו יש פאק בספידומטר והחליט לדפוק את סגן המפכל

פורסם

לא צריך 180.

מספיק 160.

לא ראית כאלו על כביש 6?

אפילו בכבישים 2,4 ו-5 לא פעם עובר אותי מישהו על 0.3 מאך :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...