Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים קשים...בעיקר בפורום אך נוסף על כך בעוד אינספור מקומות החלטתי כמעט סופית על מערכת וקיבלתי גם הצעת מחיר:

רדיו דיסק:pioneer dehp6850

קומפוננט:morel dotech ovation

וכאן השאלה שלי לגבי המגבר:lanzer htg 424 או rockford p450 או jbl gto4000

אני מתלבט קשות באיזה מגבר לבחור, אז אם משהו יכול לעזור לי להחליט...8)

נ.ב

אם למשהו יש חוות דעת נוספות על המערכת אז בכיף:-)

פורסם

מה אתה אומר על שאר הרכיבים של המערכת?והאם הם מתאימים אחד לשני..כי לפי מה שהבנתי יש חלק שמתאים עם סוג אחד של מוצר ועם סוג אחר לא...אז האם יש התאמה בין המוצרים

פורסם

לי יש את השילוב הזה - 6850 + דוטק אוביישן 5 ורבע + רוקפורד P450 ומה שקיבלתי היא תוצאה דיי טובה והשמיעה טובה ויחסית לתקציב איכותית (אבל זה גם בגלל שיש לי בניות :lol:). לא פעם ולא פעמיים אמרו לי שזה הדוטק הכי טוב שהם שמעו (מכאלה שקצת יודעים ומכירים). אבל, זה לא הקטע שלי להגיד "שלי ושלי" פשוט אני בא להמליץ לך שהשילוב הזה (לפחות אצלי, גל אל תהרוג אותי) הוא שילוב טוב. אני הייתי הולך עליו (הכוונה לרוקפורד P450), למרות שאני משוחד :-)

אני אהבתי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...