Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגידו מזל טוב - קניתי היום מזדה 3!

1869500
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מזל טוב לחברנו אחדשמונהששתשעחמשאפסאפס. אפשר לשאול מה היו השיקולים, איך התרשמת מנסיעות המבחן ומדוע בחרת דווקא ב-3? (התלבטת בין הלנסר לסיוויק בהתחלה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל טוב לחברנו אחדשמונהששתשעחמשאפסאפס. אפשר לשאול מה היו השיקולים, איך התרשמת מנסיעות המבחן ומדוע בחרת דווקא ב-3? (התלבטת בין הלנסר לסיוויק בהתחלה)

רוני

ובכן,

נסעתי על המיצובישי ולא אהבתי כיצד הגיבה בעצירה. ממהירות של כ-80 קמ"ש, עצרתי עצירת חירום והרגשתי מכה בכף הרגל מהבלם. חוץ חזה הרכב לא עצר ממש בקו אחד. לא אהבתי את הגימור הפנימי.

ביצועי המנוע היו חלשים לדעתי. לעומת ביצועי ה-3.

המיצובישי הזכירה לי את הלנסר שנת 92 שפעם היתה לי. הרגשתי שאני נוסע באוטו הישן שלי כאילו זה היה אתמול.

לעומתה, ה-3, יפה לכל הדיעות, עצירת חירום הייתה טובה מאוד - הרכב הגיב מצויין. את הגימור הפנימי אהבתי יותר.

את הסיוויק שללתי לאו בגלל ביצועים אלא מאחר והגעתי למסקנה שיש הפרש מחירים גדול מידי בהתחשב בצרכים שלי ו\או הדרישות שלי מרכב. גם מחירי השוק לאחר כשנה שנתיים הצביעו ברגליים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאפו על התאמת המכונית לשם המשתמש, עכשיו אתה כבר לא אדם, אלא עוד מספר.

מהנסיון שהיה לי ומנסיונו של קצין הרכב, במיצובישי אכן ישנה בעיה בבלמים הקדמיים. המאזדה רכב טוב ממנה כמעט בכל פרמטר. ישנן אופציות נוספות וטובות בשוק, אבל מההיצע שהגבלת את עצמך אליו, המאזדה היא בחירה טובה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש אחלה עדר. רוב מי שלא בעדר, היה רוצה להיות בו.

המון מזל טוב

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...