Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות רכב משפחתי חדש סביב ה 115000 ש"ח אוטומט

Dimonaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

וגם...

טויוטה קורולה

פורד פוקוס

סיטרואן C4

רנו מאגאן

מאזדה 3

רוצה עוד??

מה שבהחלט אני יכול להמליץ לך, הוא להימנע הן מהמיצובישי והן מהסובארו, מדובר על מכוניות מיושנות אשר לא עומדות בכל תחרות מול הרכבים המודרנים ברשימה מעלה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אשמח אם תוכל להרחיב לגבי המכוניות האחרות ולמה דווקא הסובארו והמיצובישי "מיושנות" לפי מיטב ידיעתי אלא גם דגמים חדשים שיצאו לא מזמן...

יש עדיפות לרכב מסוים?

אני מחפש רכב שיהיה אמין, אני מעדיף מיצובישי כי אני מטופל כבר במוסך מורשה מיצובישי יותר מ 10 שנה , לכן אני שוקל את האפשרות. במה הוא נפסל לעומת האחרים?

אני מחפש שהרכב יהיה חסכוני ואמין, מבחינת ביצועים לפי מה שראיתי הביצועים דומים (אם אני טועה אנא תקנו)

עוד דבר שהייתי רוצה הוא שפנים הרכב יהיה מרווח עד כמה שאפשר גם מלפנים וגם מאחור - מה עומד בקריטריונים האלה?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה מיושנות ?

כי האימפרציה החלה את חייה בשנת 93, אומנם הדגם עבר הרבה מאוד מתיחות פנים וכדומה, אבל הוא אינו ראוי למאכל אדם, ואכן הדגם עומד בפני החלפה לרכב חדש לחלוטין.

כנ"ל המיצובישי.

אם ברכב מרווח חפצה נפשך, או אז המרווחים ביותר בקטגוריה הינם הפוקוס \ מאגאן.

אני מניח שאתה רוכש רכב חדש, ממליץ לך בחום לגשת לסוכניות הרכב ולבצע נסיעת מבחן, באופן מיידי תוכל לבצע ניפוי של רכבים, ולהישאר עם אילו שהם לטעמך.

בחירה סופית תהיה קלה יותר אחרי נהיגה ברכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינת אף לא דרישה אחת מהרכב שאתה מתכוון להשקיע בו 115K ש"ח. איך אתה מצפה שנייעץ לך על משהו כשלא סיפרת לנו מה אתה בכלל רוצה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...