Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הראשונה אתמול נסעתי עם הרומסטר החדש על הכביש המהיר. היתה לי אכזבה.:cry: למרות שלא היתה צריכה להיות. סה"כ ידעתי שהרכב הוא 1600. אז הוא לא סוחב ממש טוב, במיוחד כשהמזגן אתמול עבד במלוא הכוח (חמסין בדרום). היתה תחושה של די מקרטע. ברירת ה-S בידית ההילוכים (ספןרט), שיפרה את הביצוע, אבל אני לא בטוחה שבריא למנוע לנהוג בו בברירה זו לאורך זמן. אולי כי אני רגישה לנהוג ברכב גדול, וצריכה להתרגל למנוע הקטן. בעלי אומר שלמנוע 1600 הרכב נוסע מצוין והוא אפילו מופתע לטובה.:-D

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי זו תופעה אופיינית לרכב חדש. צריך לחדות כמה אלפי ק"מ עד שהמנוע "ייפתח" ויגיע למיצוי היכולת שלו.

אולי גם את צריכה להתרגל...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בדרך כלל צריך שלא לאמץ את המנוע ב 1500-3000 ק"מ ראשונים.

כאשר המנוע יפתח, אחרי 10 אלף לפחות, הסחיבה והרעש ישתפרו.

פורסם

אין מה לדאוג לגבי מצ הS בבורר ההילוכים, הוא סה"כ אומר למחשב תיבת ההילוכים למשוך את החלפת ההילוך לסל"ד גבוה יותר.

פורסם

כבעל רכב חדש (מאגאן), קריאה מהירה בספר הרכב ממליצה על נסיעה רגועה במהלך ה 1000 ק"מ הראשונים , משמע לא לעבור את 3500 סל"ד ואו 130 ק"מש..

לאחר מכן ניתן לנהוג כרגיל, אך היצרן מצהיר על ביצועים אופטימלים החל מ 3000 ק"מ והלאה..

ממליץ לך לנהוג במתינות ובסובלנות, הביצועים יגיעו, אומנם לא רכב מהיר כברק, אך לא תהיה לו כל בעיה להשתלב בתנועה ללא מאמץ.

תתחדשי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מדובר בגרסא הידנית או האוטו' ?

נתוני ההאצה לא מדהימים - 0-100 ב - 12 שנ' , 77 KW שהם 103 כ"ס ב - 5600 סל"ד , ו - 15.3 קג"מ מומנט ב - 3800 סל"ד , אך היא אמורה להרגיש די זריזה ו / או קלילה בגלל משקל עצמי נמוך יחסית - כ - 1155 ק"ג .

זוהי עקומת הכוח במידה ואת מעוניינת בה :

crv_w_350x391_KC_5J.jpg

ברור מהגרף שהרכב אוהב לחיות בגבוהות כדי לנשום כראוי ולספק את מה שהוא יכול .

כמו שאמרו , בצעי בינתיים " הרצה " לרכב עפ"י הוראות היצרן , ולאחר מכן בדקי את המצב .

פורסם

תיבה אוטומטית. היא אמרה שהיא גם שילבה למצב ספורט בידית.

אחרי שהמנוע יעבור הרצה ויפתח תראי קרוב לוודאי שיפור. אל תחפשי רכב ספורט ואל תאמצי את המנוע יותר מדי פשוט תני לו קצת זמן להתרגל :)

פורסם

תודה על כל התגובות. אני לא מאמצת את המנוע, ונוסעת לפי הדרכת בעלי הזהיר . תמיד בתחום ה-2500- 3000 סל"צ. אני שמחה לשמוע שאתם חושבים שצפוי שיפור. כמו שאמרתי אני רגילה לנהוג ברכב גבוה ויחסית גדול, דיזל. משהו אחר לחלוטין. בעלי דווקא אומר שככל שהוא נוסע יותר, הוא יותר מרוצה מאיכות הרכב.

פורסם

דודו, 105 כ"ס, ולא 103 כ"ס.

ציפי, כמו שאמרו - המנוע עדיין תינוק

תני לו מעט זמן.

מניסיון עם הפביה הקודמת והנוכחית - ככל שהק"מ מצטברים

כך המנוע מגיב טוב יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחרי 1500 ק"מ אין שום מניעה לנהוג גם מעל 3000 סל"ד וגם מעל 5000 אם צריך (עקיפות וכולי) - המנוע אולי ירעיש, אבל הוא סופג את זה בלי בעיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הייתי מפתח תקוות גדולות. מי שרגיל לרכב דיזל עתיר מומנט, לעולם מנוע בנזין 1.6 ליטר צנוע, ייראה לו כנסיגה אכזרית, לפחות בכל הקשור לזמינות כוח. אם את רוצה נחמה זעירה, כי אז דעי שמרבית המכוניות מקבילות הנפח וסוג הדלק יתנהגו בצורה דומה.

פורסם

אולי את רגילה לאוטו שהרעיש ונתן תחושת מהירות

האוטו הזה כנראה שקט הרבה יותר, ואולי רק נראה לך שהמהירות נמוכה יותר. יתכן ובמצב קיצוני ואקווה שלא תגיעי אליו, תרגישי שהאוטו מהיר מכפי שחשבת, או נכון יותר לרשום, מכפי שהרגשת או מכפי שאולי נדמה לך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עוד סיבה לכך שאת לא חשה מספיק כח היא

ששיא הכח וההספק של המנוע שלך נמצאים בסלד הרבה מעל לסלד שבו את נוהגת כיום

ברגע שטיפה תאמצי יותר את המנוע-תקבלי בקירוב את מלוא ההספק שלו

פורסם

ביצעתי על הרכב נסיעת מבחן, הוא אמנם לא טיל שיוט אבל הוא נוסע בצורה סבירה+, יותר זריז, למשל, מאשר הפוקוס 1.6.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...