Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב סאב לנזר 1600וואט 500RMS אני נותן לו בערך 250RMS.

בתוך האוטו הוא דופק כמו שצריך והכל טוב ויפה אבל ביום שישי פתחתי תפגש סתם ככה עים ווליום גבוהה וראיתי שהסאב מוציא מין רעש של גרגור חלש או משהו כזה ולא זה לא רעידות של הפגש את זה כבר סידרתי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

הוצאתי אותו בבית מהתיבה כדיי לראות עים היתשחרר בורג או משהו אבל הכל שם בסדר וכשאני דוחף את המבברנה גם כן אין רעשים חריגים וכאלה בקיצור אמשח לעזרה.

בתודה מראש אור.

bmw-530i 3.0L

פורסם

תוציא את הסאב מהבגאז' לגמרי, תבדוק עם הוא עושה את הרעשים האלה גם מחוץ לו, יכול להיות שהגרגור הזה שאתה שומע הוא בכלל ממרכב המכונית.

כמו כן תנסה להנמיך את הגיין של הסאב, יכול להיות שהוא גבוה מדי.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

גם את זה עשיתי ביום שישי ועדיין הסאב הוציא רעשים.

בקשר לג'ין לא נראה לי שזה קשור כי ככה הוא היה כל הזמן ולא נגעתי בוא רק יום שישי ראיתי שהסאב התחיל לעשות רעשים מוזרים למרות שבתוך האוטו שומעים אותו כרגיל.

דרך אגב כשהוצאתי אותו מהתיבה המגנט גם היה חם במשך חצי שעה עד לקירור מוחלט.

אור.

bmw-530i 3.0L

פורסם

החום הגיוני עקב זה שרמקול הוא יצור מכני.

יכול להיות שהחום הכבד והרעש הוא עקב בריחה של נוזלי הלובריקציה שבסליל ולכן יש לך חיכוך באזור הסליל .

תחבר את האלנמט עצמו לחוטים במגבר .

בלי התיבה.

אם יש רעש תבדוק מתחת לממברנה על החלק הגלי למטה שמתחבר לחלק הקטן של החרוט אם אין איזשהו משהו שם שעושה את הרעש.

אם עדיין יש רעש רוב הסיכויים זה מאזור הסליל.

קח אותו ליבואן והמעבדה בברוקס סטריאו בת"א

www.lanzar.co.il/

פורסם

אוקיי הבנתי אותך

מחר בע"ה אני לוקח את הסאב למעבדה יש לי אחריות:lol:

עכשיו אני מבין למה שווה לשלם יותר בשביל האחריות.

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...