Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו קיבלתי סוף סוף את האוטו החדש (סוזוקי ג'ימיני) והבעיה היא כזאת שאני לא יכול בלי בערכת באוטו והאוטו הזה מעלה עלי קשיים.

אז ככה רשמתי פה כבר על זה שאני רוצצה לעשות בניות אך זה עולה המון כסף ואין לי כלכך להשקיע על זה.

ברכב כל ארבעת הרמקולים הם 4" או אולי פחות.. עכשיו אני מחפש 2 זוגות קומפוננט לרכב ומגבר 5 יצאות

תציעו לי הצעות מה אני יכול לעשות בנוגע למערכת הזאת וגם הצעות על רמקולים ומגברים איכותיים שיתאימו לי (דרך אגב יש לי מערכת sqשנכון לעכשיו כוללת מגבר רוקפורד וסאב רוקפורד *המגבר 4 יציאות ולכן הוא לא מתאים לי)

תודה מראש

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אם אפשר בבקשה תקציב כי יש אפשרות להרכיב שתי זוגות של דוטק 4" תחבר עליהם את המגבר 4 ערוצים ותביא ועד מונו חמוד לסאב

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם
אם אפשר בבקשה תקציב כי יש אפשרות להרכיב שתי זוגות של דוטק 4" אז זהו גם אני חשבתי על דוטק אבל אף פעם לא שמעתי אותם ובגלל זה אני בהתלבטות עליהם תחבר עליהם את המגבר 4 ערוצים ותביא ועד מונו חמוד לסאב הלוואי רק אם היה מקום לזה בקושי מגבר אחד נכנס שמה ולכן אני מחפש מגבר 5 ערוצים כדי לחסוך במקום..

תודה על העזרה התגובות שלי באדום.

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

שוב נחזור לעניין התקציב אני יכול להמליץ לך על סט של MBQ מסדרת QSD יעלה לך רק 5500 שקלים לסט זה מתאים לך?

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

דווקא ראיתי בסוזוקי ג'ימיני אצל חבר מהפורום דוטק 5.25 או 6 לא זוכר בדיוק, נראה לי 6 מותקנים עם הגבהה מעץ במקום המקורי שלהם, שם מעל הרגליים ליד התא כפפות לדעתי המקום לא רע בכלל וגם נשמע טוב.

206 XS

פורסם

מקום לא רק שלא רע אלא אחד הגרועים

הרמקול נמצא מתחת לדש בורד ככה שהמהנדסים של הרכב לא השאירו שום סיכוי לרמקול לעבוד כמו שצריך

ניתן לעשות הגבהה בתחתית הדלת

נ.ב

עדיין מלכת המיקום הגרוע היא פיאט אונו עם רמקולים שמופנים כלפי רגלי הנוסע בזוית של 70 מעלות מתחתית הדש בורד ישירות לכפות הרגליים

פורסם

למרות המיקומים, ניתן להגיע לתוצאות סבירות מבלי לעשות שינויים, והכל באופן יחסי להרגליו הקודמים של השומע (שלך) וציפיותיו מהמערכת שתתוקן.

סאונד מקצועי אמיתי? יש לבצע שינויים והתקנות וגם אם לא בניות מקצועיות, שינוי מיקומים וגדלים יתחייב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא מומחה גדול לסאונד ברכב (דווקא לבית כן!)

אבל הגימיני לא ממש רכב שיכול לתת סאונד נורמלי, בגלל מיקום בעייתי לרמקול הקדמי (וגם גודל)

וזה סיפור מהת*ת להגיע למקום בו יש הכנה לרמקולים האחוריים (צריך לפרק חצי אוטו וחבל)

בניות מיוחדות יגזלו לך את המקום המועט בתא המטען.

אם השיקולים שלך ברכישת הגימיני היו שיפורי רכב וסאונד...אז הגעת למקום הלא נכון.

הגימיני הוא יצור מופלא לשטח (במקרה יש לי אחד כזה).

תשקיע את ה3500 ש"ח בסט בולמים של OLD MAN (לדוגמא), תשפר את איכות הנסיעה באופן דרסטי, וגם את יכולת השטח.

בכל מקרה מידע מבעלי גימיני נוספים תוכל לקבל בפורום סוזוקי באתר של גיפטריפ, או להגיע למפגשים בבור בימי שישי.

אני משוכנע שתמצא אצל בעלי גימיני נוספים מערכות שמע איכותיות ופתרונות מתאימים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני ממליץ לך לא להתייאש, נכון שהרכב גרוע מבחינה אקוסטית ולהתקין שם 2 רמקולים מאחורה לוקח שעה.

אבל הייתה לי בעיה דומה (ועדיין יש)

רמקולים בדש 4" מיצובישי לנסר.

משיקולים של הסתרת המערכת החלטתי להשאיר את זה ככה.

עד שאני אשקיע בקומפוננט 4" החלטתי לשים משהו זמני שכולל זוג פיונירים 4".

מחוברים לקרוס וטוויטר של קומפוננט פשוט של מגנט, התוצאה לא רע יחסית לאיכות הבינונית \ נמוכה של הרכיבים.

בנוסף הוספתי מאחורי הרמקולים שאריות של ספוג אקוסטי וצמר סלעים שלאחר ניסוי וטעיה עם הכמויות עשו פלאים.

בנתיים אני גם מחפש קומפוננט ראוי לשמו במחיר 1000-

ראיתי את הסט הזה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=579999

עוד לא שמעתי אבל הוא נראה מעניין .

אם מישהו מכיר את הקומפוננטים של DRAGSTER אשמח לשמוע דעה

עוד פיתרון שראיתי למכוניות צפופות זה הדבר הזה:

http://kaudio.co.il/Product.asp?Pid=HBX-8&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=151

שוב אין לי מושג כמה הוא עושה את העבודה אבל שווה לבדוק לפני שמתחילים להתמסתל מהאדים של הבניות:beerchug:.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

עכשיו תקרא את השאלה/בקשה של פותח השירשור ותגיד לי איך עזרת לו?

כל ארבעת הרמקולים הם 4"

עכשיו אני מחפש 2 זוגות קומפוננט לרכב

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=579999

עוד פיתרון שראיתי למכוניות צפופות זה הדבר הזה:

http://kaudio.co.il/Product.asp?Pid=...=45&Cat2ID=151

חוסך מגבר של 5 ערוצים

חבל שאתה מבקר סתם אנשים

אם התכוונת לזה שהגיב לפני, אני מתנצל

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל המגיבים אבל אף אחד עדין לא עזר לי בבעיה שלי אני ביקשתי עזרה בנושא רמקולים 4" באיכות טובה רמקולים ממוצאים+ לא יותר מזה, ולגבי הבניות פסלתי את זה מיכוון שזה רכב שלי ושל אמא שלי ואני לא ממש סומך עליה שתשמור לי על המערכת (אמא מרוקאית לא ממש אכפת לה אם משו נשבר או נהרס) ולכן הורדתי את הבניות מהפרק.

לגבי המגבר אני לא כל כך בטוח שאני יכול לא להשים 5 ערוצים כאילו אני חייב כי גם ככה אין מקום ויש לי סאב 8" שקיבלתי מדוד שלי לכן הסאב הקטן הזה פלוס מגבר בגודל בינוני 5 ערוצים פותרים לי את הכל.

ולכל מי שמציע מגבר מונו תשקלו את זה שוב.. בחייאת איף אני יכניס מגבר כזה באוטו הפיצפון הזה במקושי מקום לאנשים יש :cry:

אשמח אם תתמקדו בקומפוננטים 4" באיכות סבירה ובמגבר איכותי 5 ערוצים בלבד!

אני מודה לכולכם על העזרה

תודה

אורן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...