Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון החמש ירושלים - 25.05.07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב להגיד שהיה שיפור אבל הגיעו הרבה חיפושיות...

רן, מצטער שנעלמתי ככה בלי להגיד כלום, הייתי חייב ללכת. בכל מקרה, הנה התמונות:

88f3ccdd46.jpg

3515600565.jpg

41799bad37.jpg

73d0096e65.jpg

43032b2c95.jpg

8118e29962.jpg

29fe5df270.jpg

778cda8190.jpg

7330e62f92.jpg

57ae566248.jpg

8862bf1e50.jpg

148df7b725.jpg

499414a810.jpg

65edab7b82.jpg

83db3a1778.jpg

6885b6f844.jpg

6664b82941.jpg

36a2699695.jpg

22e8966639.jpg

36ca538c24.jpg

56030d7e93.jpg

88134ce612.jpg

48648b9956.jpg

66adaf0a29.jpg

ואיך אפשר בלי תמונה של סופי?

66cf579337.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה מ ד ה י ם!

רן, כל הכבוד על היוזמה, העשייה והתרומה! העלית בעשרות מונים את המודעות למועדון החמש באיזור ירושלים ובכלל! מפגש בירושלים מהווה פתרון מצויין לאלו אשר נסיעה בירידות לכיוון ירושלים היא אולי חוויה, אך העליות עשויות להוות בעיה.... :)

מקווה להגיע למפגש ירושלים בקרוב,

שבת שלום,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מאורגן כמו שצריך אפשר לגיד הפעם

היה הרבה מקום להסתובב

מקווה ששבוע הבא יהיה מסודר ככה עם פחות חיפושיות...

פורסם

רן כל הכבוד על היוזמה, אתה עושה דבר ענק.

עמרי לדעתי אין לפגוע באף חבר שמגיע למפגש לרבות בעלי חיפושיות.

כולם חשובים במפגשים.

לא מכובד למיין רכבי אספנות ולבקש מקבוצה מסויימת שיגיעו פחות.

נסה להסתכל מנקודת מבט של בעלי החיפושיות.

שבת שלום

שמעון .צ

פורסם

לא אמרתי שלא יגיעו

אבל הבעיה היא שגם שהן מגיעות הן מגיעות בכמויות (יותר מדי) אתה נכנס אל המגרש ופתאום מקבל הבזק רק של חיפושיות, זה טוב כי יש אנשים שאוהבים את זה, ויש כמה יפות שם וכמה שפחות, בעצם מה שאני מנסה לגיד זה אם הן מגיעות אז לפחות שיעמידו אותן בצורה מסודרת אחת מאחורי השניה ויש שם מקום בכדי שלא יהיה כמו ששמעתי מכמה אנשים "יותר מדי חיפושיות"

אני אישית נורא אוהב חיפושיות ובימים הקרובים מתכוון לקנות אחת ולהתחיל לשפץ, אהבתי את הקטע אבל זה יותר מדי, אנשים לא אהבו את זה.

מקווה שתקחו לתשומת לבכם :)

לא ניסיתי לפגוע אבל זה מהתגובות של האנשים ששמעתי ושמעתי דיי הרבה (היו הרבה חברים והרבה קרובי משפחה).

בקשר לאחת החיפושיות שעמדה זאתי עם המכסה מנוע הסגול מישהו יודע למה היא נראית ארוכה יותר מכולן?

זה היה נראה ממש מוזר, ואני מחפש תשובה.

ולכל בעלי החיפושיות שהבינו אותי לא נכון, אני אוהב שאתם באים ותבואו תמיד!

זה מוסיף המון למפגש, אז לא להפגע ומי שנפגע, מצטער :)

פורסם
מאורגן כמו שצריך אפשר לגיד הפעם

היה הרבה מקום להסתובב

מקווה ששבוע הבא יהיה מסודר ככה עם פחות חיפושיות...

לא אמרתי שלא יגיעו

אבל הבעיה היא שגם שהן מגיעות הן מגיעות בכמויות (יותר מדי) אתה נכנס אל המגרש ופתאום מקבל הבזק רק של חיפושיות, זה טוב כי יש אנשים שאוהבים את זה, ויש כמה יפות שם וכמה שפחות, בעצם מה שאני מנסה לגיד זה אם הן מגיעות אז לפחות שיעמידו אותן בצורה מסודרת אחת מאחורי השניה ויש שם מקום בכדי שלא יהיה כמו ששמעתי מכמה אנשים "יותר מדי חיפושיות"

אני אישית נורא אוהב חיפושיות ובימים הקרובים מתכוון לקנות אחת ולהתחיל לשפץ, אהבתי את הקטע אבל זה יותר מדי, אנשים לא אהבו את זה.

מקווה שתקחו לתשומת לבכם :)

לא ניסיתי לפגוע אבל זה מהתגובות של האנשים ששמעתי ושמעתי דיי הרבה (היו הרבה חברים והרבה קרובי משפחה).

בקשר לאחת החיפושיות שעמדה זאתי עם המכסה מנוע הסגול מישהו יודע למה היא נראית ארוכה יותר מכולן?

זה היה נראה ממש מוזר, ואני מחפש תשובה.

ולכל בעלי החיפושיות שהבינו אותי לא נכון, אני אוהב שאתם באים ותבואו תמיד!

זה מוסיף המון למפגש, אז לא להפגע ומי שנפגע, מצטער :)

היי עמרי ,מה שלומך?

ההבדל הוא מאוד גדול בין מה שאתה רושם לבין מה שאתה מתכוון..

אני שמח מההודעה השניה שלך על זה שאתה אוהב חיפושיות

ובעתיד הקרוב תהייה לך אפילו חיפושית משלך ,ותאמין לי שכשתהייה

לך חיפושית לא יהיה לך כייף להעמיד את החיפושית שלך בשורות שורות

אלה כמו שכולם במרכז העיניינים (דרך אגב חיפושיות אוהבות לחנות אחת

ליד השניה) זה שהחיפושיות בכמויות זה בגלל שהן עגולות עם הרבה אוויר שמח :wink:.

אני חבר פעיל במועדון החיפושיות בר"ג ומידי פעם חברי המועדון עולים צפונה

למפגש בחיפה וגם יש תיכנונים לעלות באחד מימי שישי לירושלים לחזק את העגולים

בבירת הזהב שלנו תתכונן בקרוב בערך לעוד 20-30 אורחים עגולים.

דרור בננה.

נ.ב.

מעניין איזה תגובות שמעת מאנשים?

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

תגובות שהיו יותר מדי חיפושיות, ואחד אפילו אמר שזה סתם הרס, אבל לא הגבתי.

מה שבא ברוך הבא, לא הגבתי כי הולכת להיות לי גם אחת כזו, ונקווה להגיע איתה למפגשים גם לא בירושלים :).

וכמובן כמה שיותר מכוניות ככה המפגש יותר כיף :D

פורסם

תראה כל אחד עם האהבות שלו לרכב כזה או אחר.

בעבר גם אני שמעתי התלחששויות מפה לאוזן על

החיפושיות ממש לידי, ציינת "ושמעתי דיי הרבה

(היו הרבה חברים והרבה קרובי משפחה)."

מעניין איך החברים וקרובי משפחתם ישתכלו לך

ולעוד חיפושניקים בעיניים שכשתבוא עם החיפושית

שלך?

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

הייתה לי מחשבה לבוא היום עם ה"אח הגדול", אבל לא היה לי כח לנסיעה עד לירושליים, מה עוד, שאני לא בטוח: יש לכם שם מקום בכלל בשבילו?

בכל מיקרה, אשתדל שבוע הבא, או בעוד שבועיים, לקפוץ לביקור, סביר להניח שעם מזדה... כל הכבוד על היוזמה!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רן יפה מאד

סוף סוף זכיתי לראות שוב את הפיאט 850 ספיידר שנת 66 שלי שנעה בכבישיה של עיר הבירה.

פרט לגלגלי האלומיניום שנעלמו לה היא נותרה חיצונית כפי שהייתה לרבות מדבקת מס' 32 שציינה את מס' המכונית בראלי "חידון הארץ" שהחל בת"א(רידינג) והסתיים בלטרון.

יפה יפה, אני מאד גאה, רכב יחודי מאחר ומהשנתון הזה אין עותק נוסף(לפי ידיעתי)של רכב כזה בארץ.

מצא

מצא משה

פורסם

נראה ונשמע מצוין. לכולנו צעד גדול קדימה .יותר ויותר "אנו על המפה".

ברכות מכל הלב.

עמוס.

פורסם
תראה כל אחד עם האהבות שלו לרכב כזה או אחר.

בעבר גם אני שמעתי התלחששויות מפה לאוזן על

החיפושיות ממש לידי, ציינת "ושמעתי דיי הרבה

(היו הרבה חברים והרבה קרובי משפחה)."

מעניין איך החברים וקרובי משפחתם ישתכלו לך

ולעוד חיפושניקים בעיניים שכשתבוא עם החיפושית

שלך?

שיגידו מה שהם רוצים :)

אני רק אומר מה שמעתי מאנשים....

פורסם

היה מ-ד-ה-י-ם, מעבר לחלומות הכי וורודים שלי. הם הגיעו ובגדול, לאט לאט יוצאות להן מהמקומות המסתור כל היפיפיות, ואנו מקבלים את כולן בברכה! כל חבר שיגיע עם רכב אספנות ללא הבדל דת גזע ומין יתקבל בחיבוק ונשיקה! הטרנספוטר הכחולה עם 53000 ק"מ אמיתיים, נחה במחסן סגור ויצאה לכבוד המפגש! השניה שופצה ע"י סמי באהבה. הנ"ל "משוגע" אמיתי המחזיק בבעלותו אוטובוס טייגר מקורי, שיגיע למפגש הבא! (אני לא יודע איפה אשים אותו עדיין אבל הוא יגיע...).

עוד כיבדו אותנו בנוכחותם, "משה והרפורמים" והרנו המקסימה, איל פלד ללא "המלאך" (יש הבטחה לשבוע הבא אחרי טסט), רנצ'וק שמתמיד להגיע מהשפלה מצוייד בדיזל ....היה גם הארלי שקפץ לביקור ולקח את זיו (שעבד קשה מאוד) לסיבוב, הבאגי המפולפלת של מצא שעשה סיבוב לכל הילדים שבקשו - אדם נדיר...שני פיאטים שצצו מאי שם ללא גג וראיתם בפעם הראשונה בי-ם.

ו...גולת הכותרת - החיפושיות, שהגעו אחרי החלילן מהמלין (אנטולי) ה-אבא של כל החיפושיות בי-ם! כל אחת מקסימה ומחייכת בדרכה וכולם ביחד אווירת הפנינג אמיתית... וכמובן ה-MG של יעקוב טורטן שעשתה מאמץ ועברה באותו יום טסט, במיוחד בכדי להגיע למפגש וקצרה שבחים ותשואות! ואחרונה חביבה, ה-MG הכתומה של אלון. המכונית עמדה במקום מסתור במשך שמונה חודשים וראתה אור יום רק לצורך הופעה למפגש - מקורית יפיפיה ומקסימה. שתי מיני מיוחדות שנתנו הופעה של הג'וב האיטלקי והעלו חיוך על פני כולם...-המשך יבוא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היתה גם החיפושית היחידה שאני מכיר שמונעת בעזרת .....מנואלה! אנטולי התקין מנואלה המתחברת דרך הפגוש ומכסה המנוע ישירות לפולי וע"י פתיחת הסוויץ וסיבוב המנואלה ניתן להתניע את החיפושית ללא בעיות מדהים!

זהו ועכשיו תמונות:

DSCF3026.jpg

DSCF2933.jpg

DSCF3027.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...