Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון שער חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית שער עם מנוע חשמלי לכניסה למכוניות, השער עולה למעלה על ידי בוכנה במנוע.

כל שנה אותו הסיפור, פחמים מתים ודורשים החלפה (למה לעזזל כל שנה זה ככה?) 350 ש"ח.

בכל השנים האלה שהמנוע הזה עבר החלפת פחמים היתי יכול לקנות מנוע חדש חזק יותר

השאלה היא מאיפה אני משיג כאלה פחמים להחליף לבד במנוע, ומה העלות פחות או יותר (אם משתלם בכלל לתקן לבד)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחנות של שמר או שיש חנות ספציפית מומלצת?

אני לא מכיר שם חנויות שמוכרות פחמים שכאלה (בחיים גם לא ראיתי איך זה נראה)

in the face

with a chair

פורסם
בבלצר אין

אין כזה דבר. במקרה הגרוע חסר כרגע במלאי.

ב"בלצר", כמו בחנות של פיסטוק, אפשר לקנות הכל.

מה הבעייה לחפש בגוגל את הערך "שערים חשמליים" ולמצוא אחד שקרוב אל מקום מגורייך?

פורסם

יש מישהו שקרוב אלי שמגיע לבית ומתקן

אבל כל שנה 350 שקל תיקון, אני רוצה לתקן לבד נמאס לי לשלם לאותו אחד כבר 7 שנים בשביל לראות אותו שוב בשנה הבאה בשביל אותה התקלה. ותמיד השער מתקלקל באותה התקופה (עושה רושם שהם שמים משהו שהורס את הפחמים אחרי שנה בדיוק)

in the face

with a chair

פורסם

פחמים הם חלק מתכלה, שאמור להשחק עד כדי קלקול.

גם למנוע חזק יותר תיהיה שחיקה של פחמים, אולי פחותה יותר אבל עדיין קיימת. אם ממש תתעקש, יש מנועים ללא פחמים שאין בהם שחיקה של פחמים, אבל הם עולים יותר ודורשים מערכת בקרת הנע שונה.

לדעתי יהיה לך הרבה יותר זול לפרק ולהחליף את הפחמים בעצמך. פחם בודד עולה כמה שקלים בודדים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...