Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם מחליפים מהר מאוד משוב שהם רוצים בבטחון התלמידים ...

כן, אתה צודק, בטיחות הילדים זה מה שעומד לנגד עינהם של מורי הנהיגה בארץ הקודש.

אם זה אכן היה כך מורי הנהיגה גם היו מלמדים נהיגה על הדרך ולא מלמדים לעבור טסט (אבל זה כבר דיון אחר).

מורה נהיגה מפעיל עסק שכמו בכל עסק המטרה היא לצמצם עלויות (משתנות) למינימום.

במקרה של רכב לימוד נהיגה העלות המשתנה הכי קריטית זה טיפולים לרכב.

תסיק את המסקנות לבד.

לפותח השרשור,

פירטו לך כבר לא מעט סיבות למה לא לקנות רכב ממורה נהיגה (או כן לקנות במחיר נמוך משמעותית ממחיר המחירון).

מישהו פה כתב משהו שאף אחד לא נתן עליו את הדעת וזו נקודה חשובה בהחלט:

רוב שעות המנוע של רכב לימוד נהיגה עוברות בשטח עירוני\בעמידה עם מנוע מונע מה שאומר שהמנוע לא יכול לנקות את עצמו כמו שצריך (כאמור נסיעה בכביש מהיר עוזרת למנוע "להתנקות").

רכב לימוד נהיגה עובר חיים לא קלים בהרבה מובנים, יש אנשים שהם אגרסיבים ויגרמו לנזקים גם בפנים הרכב (למשל ידיות איתות וכו'), כמעט כולם יתרמו ללכתו בטרם עת של הקלאץ'+גיר, לרכבי לימוד נהיגה יש נטייה למפגשים תכופים עם מדרכות (חניות וכו') שלא תורמים למצב הצמיגים ו\או לכיווני הפרונט.

כשתשקלל את הדברים האלה לעלות כספית תראה שגם הפחתה של 27% יכולה לעשות חסד עם חלק מהמכוניות.

כיווני פרונט (קדמי ואחורי) יעלה לך כמה מאות שקלים, צמיגים סבירים+ יגיעו לאלפייה בשקט, קלאץ'+ התקנה יחצה את ה-1000 שקלים,שיפוץ גיר (אם צריך) יכול לגרוע מחשבון הבנק שלך עוד כמה אלפים, ואז תגיע לליקויים שצפויים מרכב שמבלה כל כך הרבה שעות בעבודה (מחוונים כאלה ואחרים שלא עובדים, קומבינות אלקטרוניות כאלה ואחרות שביצעו כדי לעקוף תקלות וכו')-גם זה יעלה לך במקרה הטוב עוד כמה מאות שקלים.

בקיצור, אין מניעה מלקנות רכב ממורה נהיגה (או חברת השכרה או מונית לשעבר, לצורך העניין), חשוב שתבין את המשמעויות של רכב עבודה ותשקלל את הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בציוד עבודה נהוג לספור שעות עבודה, לדוגמא במלגזות/ גנרטורים מכונות הזרקה ואקסטרודרים במפעלי פלסטיק וכו..

ברכבי עבודה המצב צריך להיות זהה (אך הוא לא) כלומר מדידת שעות העבודה ולא הק"מ.

רכב פרטי עובד נניח שעה עד שעתיים ביום בממוצע (שלי עובד חצי שעה), רכב עבודה עובד יום עבודה שבין 9 ל- 15 שעות ביום.

כלומר ההפרש הוא עצום!! עד פי-15!

הבלאי הוא לא רק במנוע, הבלאי נמצא בכל פינה, אם זה במערכת המיזוג שעובדת פי-15 מרכב ממוצע ואם זה במושבים שנישחקו עד מוות (כולל הספוג, ריפוד לא יעזור), מערכות חשמל שונות (חלונות חשמל, מראות חשמליות, ידית איתות..) כמובן המנוע וכל המכלולים שלו (אלטרנטור, משאבת מים, משאבה הידראולית, רדיאטור..), כולם עבדו הרבה הרבה מעל הממוצע ברכב פרטי!

אז עכשיו תגיד לי: מי יקנה רכב לימוד נהיגה ב-27% מתחת למחירון?! :shock:

אישית גם בחצי מחיר לא הייתי קונה (בדיוק כמו במקרה של מונית), אבל לכל סיר יש מכסה (אלא אם כן אתה פינג'אן)

פורסם
מדוע לא לרכוש:

1.קילומטרג' מכובד.

2.מצמד וגיר זוכים ליחס מחפיר שנותן אותותיו.

3.שעות מנוע.

4.נסיעה עם אמברקס, מכות, ברקסים שחוקים, גז+קלאץ' \ניוטרל.

5. נהגים שמתחלפים כל שעה.(אין נהג קבוע לרכב).

לדעתי אלו מספיק חסרונות מדוע לא לרכוש.

ל'

מתי יצא לך לראות רכב לימוד נהיגה נוסע עם אמברקס מורם? :?

פורסם

אתם הלכתם רחוק.

למורה הנהיגה יש אינטרט לא פחות ממכם לשמור על הרכב. זאת הפרנסה שלו. ילדים שהורסים דברים האוטו זה פחות פרנסה

אליו וזה ברור.

כמובן שיש מורים ויש מורים אבל לא בהכרח שכל אוטו מנהיגה הוא אוטו מוזנח שלא טיפלו בו. מורה נהיגה שיודע שיום במוסך

שווה לו 10 שיעורים ביום (עשר X תשעים וחמש שזה ממוצע לשיעור נהיגה = 950 ש''ח. זה הרבה כסף. כמובן שלא הכל רווח מתוך זה

אבל זה כסף של המורה).

אגב בטח שמורים מחפשים איך להעביר אותך טסט ולא ללמד אותך לנהוג. כי אז לא יהיו להם תלמידים.

אתם יודעים איך זה תלמידים.. מחפשים לעבור טסט בכמה שפחות שיעורים ופחות טסטים ולא מחפשים איך הם

יוצאים נהגים טובים יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם אני חדש פה...

רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי

מורה נהיגה שאני מכיר הציע לי לקנות את הרכב שלו

סקודה אוקטביה 2005 הרכב שמור מאוווווד!!!

הבעיה היא שהוא רוצה מחירון של רכב רגיל בלי ההורדה

של מורה נהיגה שזה כ 27%

הוא טוען שבסקודה לא נהוג שמורידים סכום כזה גדול

אלא רק כמה אלפים השאלה אם כדאי לי לקנות את הרכב בסכום הזה

כי אני יודע שהוא מאוד שמור ובמצב מצוין

מצד שני אם עוד שנתיים שלוש אני ירצה למכור אותו אולי לא יקנו אותו ממני

במחיר שאני שילמתי עליו

אשמח:lol: לקבל תגובות העיניין.

בני

פורסם

מחיר מחירון על רכב שכזה ממני הוא בחיים לא היה מקבל , לא מעניין כמה שמור, אל תשכח שהרכב די "נטחן" ע"י תלמידי נהיגה ,

לא משנה כמה יפה ונקי הוא נראה מבפנים ומבחוץ. אתה לא יודע מה הוא עבר , ומה מצב המנוע והגיר, ושאר מכלולים.

בכל מקרה אם אתה באמת נעול על הרכב , תבקש ממנו לקחת את הרכב לבדיקה לפני קניה, ותסכם איתו שכל מה שנמצא לקוי , הוא מתחייב לתקן במוסך שאתה בוחר, ואתה משלם את הבדיקה.

מחירון אל תשלם בשום מקרה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש למטה בתחתית העמוד לינקים לשירשורים דומים מהעבר.

תקרא את השירשור הראשון, יש שם את כל התשובות.

פורסם

מזה השטויות האלה שלא מורידים כי זה סקודה?

חוץ מזה, לא מומלץ לקנות ממורי נהיגה, אתה הרי יודע בעצמך איזה התעללות עובר המנוע (נכבה), גיר(לא נכנס לפעמים), קלאץ'( נקודת החלקה).

במקומך הייתי מחפש משהו אחר.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

תודה לך!! קראתי. והשאלה שלי היא האם זה נכון שבסקודה כללי המשחק שונים

ולא מורידים 27% בגלל שזה מורה נהיגה

כי כידוע סקודה יכולה לסוע גם מיליון ק"מ בלי בעיות

פורסם
כי כידוע סקודה יכולה לסוע גם מיליון ק"מ בלי בעיות

:brickwall:

חבוב, התקשרו מסינמה סיטי, מבקשים שתצא מהסרט.

שטויות בשמן מנוע, לא ידוע ולא נעליים, סקודה היא רכב כמו כל רכב אחר אמינה באופן סביר ומהווה תמורה מצויינת למחיר אבל לא ממורה נהיגה!

גם טנק מרכבה 4 לא יכול לסבול בשקט התעללות של תלמידי נהיגה, וידוע שבמרכבה 4 לא מורידים מחירון.

אם אתה ממש נעול על סוג הרכב הנ"ל חפש אקזמפלר אחר ביד 2, לא ממורה נהיגה באותו המחיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יכולה לנסוע מיליון קילומטר בלי בעיות אולי כשנוהג בה נהג מנוסה, שעושה נסיעות ארוכות מחוץ לעיר,

ולא כשנוהגים בה בחורים/בחורות צעירום ללא שום ניסיון, זורקים קלאץ' ולא מעבירים הילוכים נכון, והרכב מבלה את רוב זמנו בעיר בנסיעה על 40 קמ"ש.

אוקטביה דיזל זה אכן רכב מבוקש, אבל לדעתי אין מה לדבר על רכישה במחירון או בקרוב לזה. לא יודע אם זה 27% או רק 25%, אבל צריכה להיות הנחה מאוד מאוד משמעותית.

מה הקילומטרז', אגב ?

פורסם

זה לא הרבה, אבל שוב, צריך לזכור, שהקילומטרז' הזה נצבר ברובו בנסיעה איטית בתוך העיר, עם המונן עצירות. והמנוע של האוטו עבד רצוף 8-10 שעות ביום.

כל תלמיד שנכנס מכוון מחדש את הכסא, את המראות, את ההגה, ויש בלאי אפילו לדברים האלו, שברכב רגיל בקושי נוגעים בהם.

כמו שראית בשירשור שבלינק - רוב האנשים כאן לא היו קונים רכב כזה גם ב 50% מתחת למחירון, ולכן לא נראה לי שתקבל הרבה המלצות "בעד"

כך שזו רק החלטה אישית שלך, ותלוי כמובן במצב הרכב.

יש פה ושם מכוניות טובות גם בשוק הזה, נדיר מאוד, ואין מצב שעבר הרכב לא משתקף במחיר.

תזכור, שברישיון הרכב יהיה רשום "לימוד נהיגה לשעבר" וגם אם האוטו ישרת אותך ללא בעיות מיוחדות, במכירה תצטרך לקזז את ה 27% האלו, ואולי גם קצת/הרבה יותר.

• תוכן חדש...