Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 5 שנים לאמא שלי הייתה חברת טלמרקטינג. היא העסיקה בחור שלמד מנהל עסקים והוא ניהל חלק גדול מהעסק, והוא היה הבן אדם היחיד שהיה בקשר עם הלקוח הכי גדול, שהמקבילה שלו בארץ היא ORANGE.

במשך כמה חודשים החברה קיבלה יחס מזעזע מצד החברה הלקוח, אבל היו הכנסות רציניות, למרות שהיה נראה שחסר חלק מההכנסות והרבה חוזים "נפלו".

ברגע מסוים נכנסתי למשרד של המנהל הזה (היה לי מותר, גם עבדתי שם), ובדקתי במחשב שלו מה קורה, והוא השאיר הכל עם קודים.

אחר כך ישבנו כולם ובדקנו, ומסתבר שהוא, ביחד עם קומבינה עם הלקוח הענק הזה, גנבו 250000 דולר במהלך כמה חודשים.

אחרי עוד בדיקות, שמנו לב שמה120 קווים שיש במרכזיה שלנו, רק 112 היו פעילים אצלנו, אבל גם אחרי שפיטרנו את כולם, החשבונות המשיכו להגיע על 8 קווים. התברר שהשניים האלו עשו קומבינה, שבה הם לקחו לקוחות, הפילו את החוזה, והתקשרו עוד פעם, אבל הפעם ממשרד שנמצא במקום אחר, בחברה אחרת, ככה שהם היו רושמים את החוזה על שם החברה השניה, ומקבלים את העמלות (במקומנו), אבל באותו זמן גם היו משתמשים בקווים שלנו.

אמא שלי החליטה לתבוע אותם, ולא לשלם לחברת הטלפון על הקווים שהיא לא השתמשה בהם.

בארץ, אני לא יודע מה זה יכול לגרום, אבל בצ'ילה זה אפשר לחברת הטלפון להוציא צו מניעת יציאה מהמדינה, וצו מעצר.

יש כבר 5 שנים משפט שלנו נגד אותה חברה, והצו לא יכול להתבטל עד שייגמר המשפט. כרגע הסכום שאנחנו דורשים הוא 3 מיליון דולר, על הוצאות, בעיות משפטיות, עוגמת נפש, והעובדה שאני ושתי האחיות שלי נאלצנו לעזוב את המדינה ולבוא לארץ (לי היו סיבות אחרות, אבל זה לא משנה)

בשנים האחרונות, היינו צריכים לשלם שוחד כל פעם שאמא שלי רצתה לבוא לארץ לראות אותנו.

לאבא שלי יש סיפור דומה, כי החברה שהוא עומד בראשה פשטה רגל לפני 4 שנים, אבל התאוששה לפני כמעט שנה.

אמא שלי הייתה אמורה להגיע מחר, ואבא שלי עוד שבועיים, אבל אחותי התקשרה אלי לפני בערך שעה והודיעה לי שההורים שלי במעצר (שניהם), ויעברו את הלילה במעצר.

מחר הם הולכים לבית משפט, ואין לי מושג מה יקרה שם.

אמא שלי היא לא אזרחית צ'יליאנית, אלא רק אזרחית ישראלית. לאבא שלי יש אזרחות כפולה.

היא הייתה אמורה לעזוב את צ'ילה ולבוא לגור כאן, ואבא שלי היה אמור לבקר כל 3 חודשים.

מן הסתם, זה הרס לי את היום.

פורסם

מאחל לך ולמשפחתך שתצאו מזה ותצאו מזה מחוזקים , ותוכלו לחזור לארץ. אולי כדאי לנסות לבדוק למה אסרו אותה , יכול להיות שכדאי לנסות לערב את השגרירות (היא אזרחית ישראלית) . כי נראה מבחוץ שזה נסיון להטיל עליה לחץ לוותר . אם תצליחו להראות שיש לכם גב (שגרירות) ,מאוד יתכן ותוכלו להגיע לפשרה הוגנת ולצאת משם .

בהצלחה

בברכה יהודה

פורסם

שלום יוס

כול מה שאני יכול לומר זה ליבי ליבי אתך ואם הורך.

אני מקווה שהכול יגמר מהר וטוב ותיפגוש אתה ואחותך הנחמדה את אמא ואבא.

הלואי ויכולתי לעזור.

מאחל שהפרשה תיגמר מהר וטוב.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני גם חושב שמומלץ לפנות שלגרירות ישראל שם.. אולי הם יצליחו להפעיל לחץ לפתרון מהיר של המצב הקיים.

פורסם
נראה מבחוץ שזה נסיון להטיל עליה לחץ לוותר

גם מבפנים.

מחר על הבוקר אני מתקשר לשגרירות. זה מאוד ברור לי למה עצרו אותה. היא בורחת כבר 4 שנים.

שלחתי אימייל לשגריר ישראל בצ'ילה.

מקווה שזה יעזור.

פורסם

אחרי יום וחצי בכלא, שחררו אותם. השופט קיבל את הטיעון שכל העניין הוא לא חוקי בעליל ושמישהו מנסה להתנכל, וביטל את כל צווי המעצר גם לעתיד, כי הבינו שההורים שלי לא עשו שום דבר נגד החוק או נגד המוסר.

אבא שלי יגיע לארץ ביום רביעי, אמא שלי כנראה בין יום שבת לרביעי.

הם סיפרו לי דברים מזעזעים על בתי המאסר שם. לקחו את אמא שלי לכלא נשים, ואת אבא שלי לכלא נורמלי, כי הכלא של "צווארון לבן" נשרף ולא קיים כבר. הם אמרו שזה בדיוק כמו שרואים בסרטים, ואפילו יותר גרוע, עם תאים של 8 אנשים במיטות קומותיים, עם סורגים שמופנים לחצר הפתוחה, וקור טיפוסי של סנטיאגו, של 4 מעלות.

היו שם רוצחים, פדופילים, אנסים, והכל, וזה מה שהכי כאב לי, לדמיין את אבא שלי עם כל האנשים האלו.

אבל, סוף טוב, הכל טוב, והם חוזרים לשגרה.

אגב, לתביעה הם מוסיפים את העובדה ששלחו אותם לכלא, ויבקשו עוד פיצויים על זה.

פורסם
אחרי יום וחצי בכלא, שחררו אותם. השופט קיבל את הטיעון שכל העניין הוא לא חוקי בעליל ושמישהו מנסה להתנכל, וביטל את כל צווי המעצר גם לעתיד, כי הבינו שההורים שלי לא עשו שום דבר נגד החוק או נגד המוסר.

אבל מישהו הצליח להתנכל נכון ? משמע שיש לו קשרים חזקים במערכת

אבא שלי יגיע לארץ ביום רביעי, אמא שלי כנראה בין יום שבת לרביעי.

שמח לשמוע שהפעם יצאתם בזול

היו שם רוצחים, פדופילים, אנסים, והכל, וזה מה שהכי כאב לי, לדמיין את אבא שלי עם כל האנשים האלו.טוב לדעת

אבל, סוף טוב, הכל טוב, והם חוזרים לשגרה.זו בדיוק הבעיה שלי עם התגובה שלך , שאני חושש שאתה לא מבין שהפעם יצאתם בנס , ואם אתם לא רוצים למצוא עצמכם באמת בהריסת חיים תתחיל לחשוב מציאותי

אגב, לתביעה הם מוסיפים את העובדה ששלחו אותם לכלא, ויבקשו עוד פיצויים על זה.אל תהיו שוטים

שמע , אני לא מכיר את הארץ שלך , ולא את הסיפור ,אבל הריח שיוצא ממה שתיארת היה כבר חייב להדליק נורות אדומות בגודל של מגדלי עזריאלי .

אני מציע לכם לשים את הדרישה אבל ללכת לפשרה ומהר . אתם יהודים וישראלים בארץ זרה שלבטח לא אוהדת יהודים ,ולאלו שנלחמים אתכם יש קשרים טובים שהביאו לכך שכן ישבתם בכלא , וזאת למרות שכול אחד היה מבין שזה לא חוקי , אז אלו שהכניסו אותכם ידעו שלא יעשו להם כלום למרות השופט . אז אולי תתחילו לחשוב . ולפני שנשמע דברים יותר גרועים

ושיהיה לכם בהצלחה ושיהיה חג שמח

בברכה יהודה

פורסם

יוסי, יש להם אפשרות לנהל את המשפט מהארץ בלי להגיע לצ'ילה?

אם יש משהו שמישהו מאיתנו יכול לעשות כדי לעזור רק תגיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הצורה היחידה לנהל את זה זה דרך עורכי דין. הם אלו שעושים את כל העבודה, כי יש בצ'ילה חוק שאוסר על אנשים "רגילים" להיות מעורבים במשפטים, גם אם הם קשורים אליהם. זה לא ממש קריטי אם ההורים שלי שם או לא.

אחרי הכל, מתברר שהם הצליחו להסביר לשופט את כל מה שקרה, ובגלל זה סגרו כל תיק שהיה נגד. אין להם רישום פלילי, ואין צורה או סיבה להחזיק בהם בתוך המדינה.

צ'ילה זה מקום הרבה פחות מושחת מהארץ, ואם בן אדם לא עשה עבירה, אז באמת אי אפשר לעשות לו כלום. הבעיה פה היא האשמות עם בסיס טוב. לא חוקי ולא אמיתי, אבל לפקיד בירוקרטי זה נשמע משכנע אם לא נכנסים לפרטים.

הסיבה היחידה שבגללה יכלו לעשות להם בעיות היא המשפט נגד החברה ההיא, ועכשיו יש צו של שופט שאוסר על צווי מעצר מכל דבר שקשור למשפט.

בגלל שההורים שלי הם לא עבריינים, אין שום סיבה שיעשו להם עוד בעיות חוקיות.

העניין של להכניס את המעצר לפיצויים מהתביעה הוא בהמלצת עורכי הדין. יש לאבא שלי 7 עורכי דין ממשרד שאיתו הוא עובד.

אגב, בצ'ילה אין שום קשר לאנטישמיות ולמה שקרה פה. חוץ מהשופטים, כל הנפשות הפועלות בסיפור הזה הם יהודים.

פורסם

יהודה TRUEJOKER אתה יודע למה כולם אנטישמים? כי כולנו חושבם שהם אנטישמים.

יש אנשים ששונאים ערבים ומוסלמים (הכוונה לאירופאים למשל), למה? כי הם בולטים בשטח עם הכאפיות שלהם, יש אנשים ששונאים יהודים, למה? כי הם בולטים בלבושם, אדם חילוני, יהודי או לא - לא יעניין אף אחד, בשום מקום, הייתי בגרמניה, ישנתי בצימרים, פגשתי זקנים נחמדים שחיו גם ב1945 וואללה - מעניין להם תביצה שאני מישראל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אדם חילוני, יהודי או לא - לא יעניין אף אחד, בשום מקום לך תלמד היסטוריה דחוף כי אתה מדבר שטויות תסלח לי , זה שעכשיו זה לא פולטיקלי קורקט לא משנה את העובדות , הייתי בגרמניה, ישנתי בצימרים, פגשתי זקנים נחמדים שחיו גם ב1945 וואללה - מעניין להם תביצה שאני מישראל. יש לך מזל שזה היום ולא לפני 45 שנה , כי אז גם גנרלים מוערכים ומעוטרים של הוורמכט שהיה למישהו מבני משפחתם סבא של סבא יהודי זה היה מכניס אותם למחנות, וזה אותם זקנים "חביבים" שכביכול לא מעניין אותם

צא מהסרט שאתה חי בו ולך תלמד

בברכה יהודה

פורסם

היום המדינה היחידה שמעניין אותה אם הסבא של הסבא שלך היה יהודי זו ישראל (חוק השבות וקביעת מי יהודי לפיו).

יש אנטישמיות כמו שיש שנאת שחורים וכל תופעה גזענית אחרת. היום גם להיות מוסלמי בארה"ב זה לא פיקניק של לדבר על מוסלמי בישראל או אמריקאי בעירק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...