Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהודה האי מיול "אוכל" לך את כל הקו.

בגלל שיש לך גם UPLOAD נמוך מאוד בחבילה הזו - הוא גם הורג לך טוטאלית את פתיחת דפי האינטרנט.

האופציה היחידה שלך היא להגביל מאוד את הUPLOAD בEMULE או להשתמש בתוכנה כגון netlimiter כדי להגביל את הEMULE ב"כח"

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממליץ על אינטרנט זהב בחום, אצליהם 5 שנים + ומרוצה מאוד, אחרי ההתחייבות הוצעו דילים יפים.

עמית.

ממש לא ממליץ...הסיפור כלכך הזוי וארוך שאני לא אפרט, אבל תאמינו לי שהם ממש על הפנים, גנבים.

פורסם

אחרי שאכלתי קש גם מבזק בינלאומי וגם מנטויז'ן, התחלתי לעבוד עם ספקיות האינטרנט בשיטה חדשה. את מספר כרטיס האשראי שלי הם לא רואים, גם לא הרשאה לחיוב (הוראת קבע).

אחת לשלושה חודשים אני מגיע לבנק, מפקיד לחשבון שלהם 100 ומשהו ש"ח ומפקסס למחלקה הפיננסית את הקבלה. בצורה כזאת אין לי חיובים מיותרים, אין תוספות מוזרות לחשבון והכי קל בעולם להתנתק - שולחים פקס על ביטול החשבון ומפסיקים לשלם.

היום אני מחובר בנטויז'ן. מהירות הגישה לחו"ל איטית ביותר, גם בHTTP וגם בemule. לא כל כך מפריע לי היות ואני לא גולש כבד, אבל בהחלט לא מומלץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הי,

אני מנהל מכירות בנט וויז'ן וגם לקוח שלהם כבר 4 שנים, מנסיוני האישי לא סבלתי מתקלות למעט פעמים אחדות וגם אז דובר על תקלה בספק התשתית שסודרה מיידית על ידם.

אני מוכן לסדר לחברי הפורום הנחות ברכישת חבילות גלישה, לא כנציג של נט וויז'ן אלה כשירות והוזלה לחברי הפורום

מי שמעוניין שיפנה אלי בפרטי

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יהודה האי מיול "אוכל" לך את כל הקו.

בגלל שיש לך גם UPLOAD נמוך מאוד בחבילה הזו - הוא גם הורג לך טוטאלית את פתיחת דפי האינטרנט.

האופציה היחידה שלך היא להגביל מאוד את הUPLOAD בEMULE או להשתמש בתוכנה כגון netlimiter כדי להגביל את הEMULE ב"כח" אבל אז ה"תור" שלי להורדה באימיול יהיה כ"כ קטן/קצר עד שזה לא יעזור לי ממש נבון ? כי שמעתי שע"פ הUPLOAD אתה מקבל קדימות גישה לקבצים , האם זה מדוייק ?

ליביו

תודה על התשובה , אבל אני מוריד בד"כ דברים שיש להם מעט מקורות , אז אני זקוק לכול "נקודת זכות " ,יש משהו אחר שאפשר לעשות ע"מ להגדיל את הUPLOAD ?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני עם 012 כבר הרבה זמן, כחמש שנים.

אני יכול לספור על יד אחת את מספר הפעמים שהיה תקלה והזדקקתי לשירות שלהם.

אני מנוי על 1.5M מבחינת הורדה, בביטורנט אני מוריד על 190 K.

ממש מרוצה מהם, משלם אאל"ט 35 ש"ח לחודש ול HOT עוד 45 שח.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

עידן ,

בלי לפגוע במקום עבודתך , אבל הרמה הטכנית והשקרים לפעמים של נציגי המכירות הם מתחת לכל גבול (אני אתן לך שם חשבון אם אתה רוצה להוציא את ההיסטוריה ואספר לך מה קרה באמת + פקסים ותאריכים אם אתה רוצה) ואם זה לא מספיק - אמנם אין תקלות התנתקות - אבל ההגבלות של נטוויז'ן לP2P הם פשוט נוראיות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עידן ,

בלי לפגוע במקום עבודתך , אבל הרמה הטכנית והשקרים לפעמים של נציגי המכירות הם מתחת לכל גבול (אני אתן לך שם חשבון אם אתה רוצה להוציא את ההיסטוריה ואספר לך מה קרה באמת + פקסים ותאריכים אם אתה רוצה) ואם זה לא מספיק - אמנם אין תקלות התנתקות - אבל ההגבלות של נטוויז'ן לP2P הם פשוט נוראיות.

ליביו

ליביו,

לא נפגעתי ואני מבין את הכעס שלך ואף מאמין שהוא מוצדק, אין חברה שאין אצלה סיפורים כאלה, טעויות קורת, אנשים שקרנים נשכרים לעבוד ותאמין לי שכשאנחנו מוצאים אותם אנחנו מפטרים אותם. סיפור כמו שלך קרה ל100 אחרים בכל ספקית אחרת. כאחד שעובד בחברה כבר כמעט 4 שניםצברתי המון "זבל" על כל ספקית אחרת אבל שלא כמו אחרים פה אין טעם שאני אלכלך על ספקיות אחרות. נט וויז'ו עושה הכל כדי לתת ללקוחות שלה את הטוב ביותר ולראיה, בכל סקר ב3 שנים האחרונות (אולי יש קשר אלי...) נטוויזן לקחה מס' 1 בתחום שביעות רצון של לקוחות ואנחנו ממשיכים לחבר למרות שאנחנו כמעט הכי יקרים. בקיצור- טעויות קורות וזה חבל אבל זאת לא המדיניות של החברה. ואם תרצה לבחון שוב את חווית הגלישה/שירות שלנו , תעשה לי מייל בפרטי ואני אתן לך חבילת ניסיון....

ודרך אגב אם משהו לא היה משלם לכם יש לכם זכות לעכב לו את השירות או את הנכס...(תבדקו זה בספר..)

עידן

פורסם

פשששששששששש - כל הכבוד איזה נאום, אפילו בהרצאת סוף שנה שסמנכ"ל השירות נואם הוא לא דופק כזה מצע בחירות ממש כל הכבוד......

בואו לא נהפוך את הפורום הזה לפירסומון ובוא נשמור על נתונים טכניים נקיים "חווית הגלישה" זה משפט מאוד יפה ל"כמה הספק דפק לך את הצורה" וכן - זה נכון לגבי כ-ל הספקיות.....

אם נטוויז'ן כלכך רוצים לתרום לחווית הגלישה שלי למה הם נותנים לי להוריד רק 5 ג'יגה בחודש, וגם את זה תחת QOS מפגר לגמרי, למה מי שמוריד 5 ג'יגה בחודש (2 סרטים בהיי דפיניישן....וזה אפילו לא משאיר מקום לגלוש לוואלה) הם רוצים לנתק אותי ? ...אני עובד בבזק בנלאומי וכבר אמרתי קודם יש לא מעט ספקיות טובות בישראל נטוויז'ן לא אחת מהן, אני מאוד מקווה שהאיחוד של נטוויז'ן עם ברק ימשוך אותה לרמת השירות שמוכרת מברק ולא ידרדר את ברק לרמה של נטוויז'ן....

טוב ופה נסיים כי אני מתחיל להרגיש כמו נציג מכירות - למרות שהתחום שלי טכני לחלוטין

פורסם

יש טורנטים שאתה יודע שהם היי דפנישן. לדוגמא בטורנט ליץ' רשום לך שהם הי דפנישן.

בדרך כלל רשום גם באימיול, אבל לא יצא לי לראות הרבה הי דפנישן באימיול.

ד"א

אני מאמין שלכל אחד פה יש ספקית שהיה לו ניסיון טוב איתה, וספקית שהיה לו ניסיון רע.

כולם חברות גדולות ולכן הם חרא.

נותני השירות לא כולם טובים בזה. כמו שלא כולם טובים בעבודה שלהם.

אותו דבר בספקי תשתית\חברות פלאפונים - same shit diffrent name.

אין מה לעשות - הכל מזל וכמה שאתה משכנע.

פורסם

אחרי מעבר בכל חברה , מהקטנות עד הגדולות

נטוויז'ן- תמיכה מהירה אבל, בתקלה שמצריכה מחשבה אתה יכול לחכות יום יומיים, לא יודעים לאבחן תקלה לעומק

בשעות עומס נוראיים במהירות, אבל ממש קל להתנתק מהם, בנוסף יש להם מבצעים לא רעים לפעמים

בזק- תמיכה לא טובה ואיטית למשתמש בייתי ,חוץ מבמחלקת עסקים.

אינטרנט מאוד מהיר או בעצם הכי מהיר, מחירי חבילות גמישים עד כדי שפאגט, אבל להתנתק מהם זה מלחמה

זהב- תמיכה מעולה, אינטרנט שומר על מהירות ממוצעת -

יש לי אינטרנט מהיר מהיום שהוא יצא במהירות 2M

זה על הגדולות, על הקטנות אני אוותר כי אין הרבה ממש מה לפרט

נ.ב

שאני אומר תקלות זה לא תקלת "למה האינטרנט לא עובד"

אלא הרבה יותר מזה

פורסם

:mm_yeah:

יש טורנטים שאתה יודע שהם היי דפנישן. לדוגמא בטורנט ליץ' רשום לך שהם הי דפנישן.

בדרך כלל רשום גם באימיול, אבל לא יצא לי לראות הרבה הי דפנישן באימיול.

ד"א

אני מאמין שלכל אחד פה יש ספקית שהיה לו ניסיון טוב איתה, וספקית שהיה לו ניסיון רע.

כולם חברות גדולות ולכן הם חרא.

נותני השירות לא כולם טובים בזה. כמו שלא כולם טובים בעבודה שלהם.

אותו דבר בספקי תשתית\חברות פלאפונים - same shit diffrent name.

אין מה לעשות - הכל מזל וכמה שאתה משכנע.

:mm_yeah:

צודק מאה אחוז ! לקוח ממוצע פונה לתמיכה הטכנית אחת ל5 חודשים (זה סטטיסטיקה רישמית של הספקיות)....

אם באותה תמיכה הוא נופל על תומך שכבר סיים קורס תמיכה עסקית ומחכה למקום פנוי, הוא מסיים את התמיכה ואומר "בואנה אלה תותחים מהירים שחבל על הזמן" אם באותה תמיכה הוא נופל על בחור שהרגע סיים קורס והוא אפילו לא יודע שתאחלס יש תומך נוסף שמאזין לו (חניכות) הוא אומר "בואנה אלה חובבנים ברמות מפגרות"........זה המון מזל ה-מ-ו-ן מזל !

לדוגמא אם הוא נופל על תקלה שמוכרת לתומך הוא ב30 שניות רץ אליה ופותר אותה, אם הוא נופל על משהו שהתומך לא מכיר - הלקוח הבא כבר יקבל שירות טוב, אבל הוא עכשיו משמש פיילוט לתומך.......הכל מזל שורה תחתונה....אני בטוח שבכל החברות אבל בכולן ללא יוצא מהכלל אם תגיע לתמיכה הטכנית ותיפול על "תותח" אתה תצא מרוצה מעל הגג

השאלה מה קורה שהתמיכה והשירות נגמרים, תאחלס ספק אינטרנט מספק לך אינטרנט וחוץ מפעם בשנה (חידוש מנוי או מעבר חברה) אתה לא כלכך צריך את הנציגות שלו אלא רק את התשתית.....פה כבר יש הבדלים.....

פורסם
פשששששששששש - כל הכבוד איזה נאום, אפילו בהרצאת סוף שנה שסמנכ"ל השירות נואם הוא לא דופק כזה מצע בחירות ממש כל הכבוד......יש לך עוד מה ללמוד

בואו לא נהפוך את הפורום הזה לפירסומון ובוא נשמור על נתונים טכניים נקיים "חווית הגלישה" זה משפט מאוד יפה ל"כמה הספק דפק לך את הצורה" וכן - זה נכון לגבי כ-ל הספקיות..... תזכיר את זה לעצמך, 4 שורות אח"כ

אם נטוויז'ן כלכך רוצים לתרום לחווית הגלישה שלי למה הם נותנים לי להוריד רק 5 ג'יגה בחודש, וגם את זה תחת QOS מפגר לגמרי, למה מי שמוריד 5 ג'יגה בחודשמדובר רק על משתמשים תעשייתים וניתן לזהות אותם באופן ברור- אף משמתמש פרטי לא ינותק גם אם הוא הוריד 30 ג'יגה (2 סרטים בהיי דפיניישן....וזה אפילו לא משאיר מקום לגלוש לוואלה) הם רוצים לנתק אותי ?בשביל לנתק צריך לחבר- ולמה תזכיר לי נרצה לחבר אותך??? ...אני עובד בבזק בנלאומי וכבר אמרתי קודם יש לא מעט ספקיות טובות בישראל נטוויז'ן לא אחת מהןקודם כתבתה שאתה עובד בטכני- פתאום הפכת למינה צמח- נט וויזן זוכה כבר 3 שנים רצופות בכל סקר אפשרי אז אולי תפסיק לבלבל, אני מאוד מקווה שהאיחוד של נטוויז'ן עם ברק ימשוך אותה לרמת השירות שמוכרת מברק ולא ידרדר את ברק לרמה של נטוויז'ן....

טוב ופה נסיים כי אני מתחיל להרגיש כמו נציג מכירות אתה ממש לא חזק במכירות- כלל ראשון אף פעם אל תשמיץ את המתחרה- הלקוח לא מטומטם- למרות שהתחום שלי טכני לחלוטין

פרסומת זולה לחברה זולה לא פחות...

מי שמעוניין - חבילת ניסיון במחיר מיוחד רק כדי שתראו בעצמכם, לפנות בפרטי

עידן

פורסם
אחרי מעבר בכל חברה , מהקטנות עד הגדולות

נטוויז'ן- תמיכה מהירה אבל, בתקלה שמצריכה מחשבה אתה יכול לחכות יום יומיים, לא יודעים לאבחן תקלה לעומק

בשעות עומס נוראיים במהירות, אבל ממש קל להתנתק מהם, בנוסף יש להם מבצעים לא רעים לפעמים

בזק- תמיכה לא טובה ואיטית למשתמש בייתי ,חוץ מבמחלקת עסקים.

אינטרנט מאוד מהיר או בעצם הכי מהיר, מחירי חבילות גמישים עד כדי שפאגט, אבל להתנתק מהם זה מלחמה

זהב- תמיכה מעולה, אינטרנט שומר על מהירות ממוצעת -

יש לי אינטרנט מהיר מהיום שהוא יצא במהירות 2M

זה על הגדולות, על הקטנות אני אוותר כי אין הרבה ממש מה לפרט

נ.ב

שאני אומר תקלות זה לא תקלת "למה האינטרנט לא עובד"

אלא הרבה יותר מזה

צר לי - אך סקר השוק שלך מנוגד לשאר סקרי השוק בפורומים השונים.

1 - נטויז'ן ולהתנתק?! אין מצב. לא רק אני. עשו להם מדריך שלם בפורום רוטר איך להתנתק מרוב שבלתי אפשרי להתנתק מהם. אם זה כי אתה מחויב, אם זה כי הם ידחפו לך דברים בכח ולא יודע מה עוד. הייתי איתם 4 שנים עברתי לבב"ל רק כי אני עובד שם אז המשתמש חינם - שום בעיות מיוחדות בכבלים\ADSL לא בנטויז'ן ולא בבב"ל עד עכשיו.

2. מחירים שפאגט אצלנו בבזק בינלאומי? בחיים לא. החברה שומרת על המחירים כמו לא יודע מה. מעדיפים כמות לקוחות קטנה במחיר מסויים מאשר הרבה לקוחות שישלמו קצת. (ובכל זאת יש לבזק בינלאומי הכי הרבה לקוחות, גם אחרי האיחוד של נטויז'ן עם ברק).

3. תמיכה אצלנו איטית? תשמע, אני לא יודע על מי נפלת, אבל כמו שאמר פה אחד לפני - זה מאוד תלוי. לא יודע כמה פעמים התקשרת. אבל פעם הבאה אם אתה רואה שהתומך מסתבך תבקש תומך אחר. מותר לך והוא ייתן לך. אני אישית פותר תקלות מאוד מהר. ואני מדבר על תקלות אמיתיות ולא כי מישהו הפעיל את האימיול אז יש לו גלישה איטית.

וד"א תתפלא - 95% (אל תראו בזה נתון אמיתי סתם זרקתי מספר שאמור לסמן את הרוב) מהתקלות הן תקלות שיצר המשתמש ולא הספקית. הרי תכלס הספקית עושה משהו מאוד פשוט - מנתבת מבזק לארץ או לחו"ל. לספקית מחוברים אלפי אם לא עשרות אלפי משתמשים לנתב אחד. סביר להניח שבתקלה אצל הספקית זה תקלה מערכתית אצל כל הלקוחות. אם זה תקלה של הגדרות אז זה גג שעתיים עד שמעבירים לגורם המתאים בחברה שיטפל בזה.

שוב אני אומר ואגיד 20 אלף פעם - כולם אותו דבר.

012\013\014\015\017 - רק לבחור ולקוות לטוב.

(ספקיות תשתית זה משהו אחר - ועדיף שאני לא אתחיל)

*גילוי נאות - אני עובד בבזק בינלאומי בתמיכה עסקית*

• תוכן חדש...