Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה הרשמת אותי במקצועיותך ובאנושיותך למרות שאנו לא מכירים (דווקה חשבתי שאולי אעזר בך פעם כדי להכיר , אבל לא יצא) מכול מקום שתצליח בכול אשר תפנה ואני מאחל לך שתהיה מאושר מההחלטה שלך

בברכה יהודה

פורסם

דני ידידי היקר, אני מאחל לך כל טוב והרבה הצלחה בכל מה שתעשה.

למי שלא יודע, אז מדובר בבעל מקצוע המכבד את עצמו, את הלקוח ורכבו ואת המקצוע כולו.

מצויד בכל אמצעי האבחון ועובד עם חשיבה אנליטית ורצון לפתור בעיות תוך כדי אמינות והוגנות ותמיד מוכן לסייע ולעזור.

תמיד אמרת וכתבתי שחיפה וסביבותיה התברכו במקצוען כזה ושחסר כאלו גם בירושלים, ת"א, באר שבע ובעוד כמה ישובים ואז יהיה פתרון טכני טוב לבעיות חשמל, מיזוג אויר ודיאגנוזת רכב והנה גם חיפה הפסידה מקצוען כזה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

דני, המון הצלחה בהמשך הדרך, אין לי צל של ספק שתצליח בכל אשר תחפוץ !

:-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וואו! אני אפילו לא ידעתי שהיה תכנון לקפל בזמן הקרוב!

המון בהצלחה בהמשך דרכך בכל אשר תהיה (אגב אשמח לשמוע לאן פניך מועדות עכשיו? אפשר גם בפרטי)!!

חבל לי שפרשת מהמקצוע, אבל כפי שאמרו לפני, אתה בטח רחוק מבאמת לפרוש...

בכל מקרה המון בהצלחה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני רואה שהשיחה שלנו לפני כחודשיים התממשה.

קודם כל הרבה הרבה הרבה הצלחה בדרכך החדשה.

החי חשוב שתהיה מאושר ושלם עם החלטתך.

מאחל לך הרבה אושר והצלחה בכל תחום אשר תבחר ללכת בו.

בהצלחה לך.:-P

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

לדני חברי ועמיתי למקצוע, שלום רב!

נדהמתי כמו כל חברי הפורום, על הודעתך, על פרישתך מהמקצוע לאחר 20 שנה,כשאתה בשיא הקרירה, שכוחך עוד במותנך, ועם רמת ידע כמו שבורכת, שהוא הפסד רב לקהילת הרכב בצפון בפרט, ובארץ בכלל.

כולי תקווה שזה היה פרק אחד בחייך, ומייד תעבור לפרק הבא, שבוודאי יהיה קשור בתחום החשמל והדיאגנוסטיקה.

בכל מקרה דרך צלחה, והצלה בכל מה שתבחר,

ונשמח כולנו, אם נוכל להעזר בך גם בעתיד, בשלל העצות והידע שאה מפגין בתחום הרכב, החשמל והדיאגנוסטיקה.

בהצלחה ובריאות לכל אורך הפרק הבא בחייך.

בהוקרה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בהצלחה בהמשך.

חוויה בשבילי היה לקבל מדני שירות , אין דברים כאלה.

הלוואי שכולם היו לומדים ממך משהו, תצליח בכל מה שתעשה.

פורסם

בהצלחה בכל אשר תפנה.

לא יצא לנו להפגש אבל מהכורתי בפורום התרשמתי שאתה מקצוען משכמך ומעלה וגם נותן שירות למופת - שילוב נדיר ביותר.

אני בטוח שתצליח בכל מעשה ידיך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...