Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיפצתי אותה בתקופת המלחמה... ובאמצע גייסו אותי לשטחים. פרקתי אותה בעצמי, נתתי לפחח (חבר וגם לקוח בחנות אופניים שאני עובד בה). את ההרכבה עשיתי לבד. את הריפודים והפנים תפרנו לבד+הזמנו מאנגליה(ריפוד גג, גומיות, מראות, ניקלים וכו>).

לפני צבע:

51059046jx0.jpg

ואחרי:

98267093ca7.jpg

פורסם

את תהליך הצבע לצערי אין לי, הייתי במלחמה בשטחים. יש לי עוד תמונות בעיקר מהפירוק.

והנה היא אחרי מתיחת הגג, לפני הרכבת החלונות והדלתות.

את ריפות הגג הזמנתי בין שאר הדברים-מאנגליה.

96690021ho5.jpg

פורסם

ממש כל הכבוד לך.

אחת המיניות היפות שראיתי בארץ, תהנה ממנה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני... 8)

נראית מדהים.

ושוב:

מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני מיני... :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היי עכביש

ניראת אחלה מיני באמת מטופחת.

וגם נחמד מאוד לשמוע שפירקת והרכבת הכול לבד ושהיה לך את הסבלנות (מה שאין לכולם).

כול הכבוד עוד מיני חזרה לחיים

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

פשוט מדהים איך הרכב נראה, זה החלום הרטוב שלי מיני מיינור של שנות השבעים.

כרגע אני בצבא אבל אוגוסט 07 מתקרב :lol: , ואני מתחיל לחפש אחד כזאת לשיפוץ, ב"ה.

אגב לדעתי חסר לה שתי פסים כחולים לאורך האוטו, אבל זה לטעמי בלבד.

ואם אפשר לדעת, כמה זמן לקח לך להביא אותה למצב כה מדהים?

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...