Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קוראים לי דניאל ואני חדש בפורום, אני מעוניין לפנק את עצמי במערכת סבירה לרכב, בעקרון אני לא ממש מבין בכל העניין של המערכות אז אל תדברו איתי במושגים מפוצצים.

אז ככה, אני בקרוב מאוד אהיה נהג חדש (טפו טפו חמסה חמסה) ואני רוצה לשים לאוטו מערכת סבירה.

המערכת תורכב על דהייצו שרייד שנת 2000. באוטו יש קומקפט דיסק מצויין שעלה 300 דולר לפני שנה בקנדה (לא זוכר את השם) אבל יש לו פנל גולש שלט והרבה שטיות, ככה שלא צריך קומקפט דיסק במערכת.

אז מה שאני כן צריך זה: סאב חזק+תיבה, רמוקלים 6x9 רמוקלים 6.5" ומגבר.

מה שאני מחפש זה מערכת חזקה, שישמעו נקי ומאוד חשוב זה הסאב, אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה,היפ הופ, ובסגנון הזה של המוזיקה הבאס מאוד משמועתי, ובנוסף חשוב לי שישמעו חזק (טיפה פוזה על הבנות) אבל שאני לא אצטרך לעשות איטומים/חיזוקים באוטו.

אז אני צריך המלצות למערכת שביקשתי בסכום של פחות או יותר 1500-1700 שקל (אם קיים כזה דבר)

בנוסף לזה קיבלתי מתנה מחבר סט רמוקלים של חברה לא מוכרת R&Y זוג רמוקלים אחוריים 6x9 שהם 500 וואט וזוג רמקולים קדמיים של אותה חברה 6.5" 200 וואט. בעקרון אין לי מושג איך הרמוקלים האלו.

השאלה אם שווה בכלל להתקין את הרמוקלים האלה, או שעדיף כבר לקנות חדשים, בעקרון כל שקל חשוב כאן כי הכל ימוממן מכיסי ואני סה"כ בן 17.

תודה מראש

דניאל

פורסם

תקציב דל לכמות הרכיבים הדרושים (קומפוננט קדמי+סאב+6X9+מגבר 4 ערוצים שמפעיל את כל אלה+התקנה). לפי דעתי אתה רוצה יותר מדי תמורת מעט מדי. או שתגדיל את התקציב, או שתקנה רק חלק מהרכיבים. R&Y - זבל שבזבל, אני הייתי זורק לפח.

חפש מוצרי יד שנייה. תריץ חיפוש, תבין מה הרכיבים המומלצים למערכת סבירה ברמת התחלה. לא מומלץ לדבר בפורום הזה על פוזות למיניהן, הדבר יוצר סלידה אצל חברים רבים מדי.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

את הרמקולים שקיבלתה תמכור ויהיו לך עוד 250 ש"ח תקציב. בכל אופן שלא תעיז לחבר אותם:evil:

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם
את הרמקולים שקיבלתה תמכור ויהיו לך עוד 250 ש"ח תקציב. בכל אופן שלא תעיז לחבר אותם:evil:

100 שקל במקרה הטוב

:-) just smile
פורסם

daniel_geva,

תוותר על הרמקולים האחוריים (הם לא נחוצים). כמו כן, בתקציב של 1500 ש"ח יהיה קשה להרכיב שתהיה ברמה סבירה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יד 2

סאב ממליץ על הפויינקס גולד ZR12 או R12

מגבר GTO 74.5 חדש מהדיוטי פריאם יש לך גישה

קומפננט מורל פולס [חדש]או דוטק יד שניה

2400-2000 אפילו פחות תלוי במחירים שתמצא

פורסם

לפותח השרשור .

בבקשה הצעה למערכת עד 1700 ש"ח

מגבר : 4 ערוצים LA400.4 מחיר - 950 +-

רמקולים קדמיים - מורל פולס מחיר 550-600

סאב :מאגנט אקספרס מחיר - 300 ש"ח

לבריאות.

:)

פורסם

בוקר טוב לכולם,

למה לוותר על רמוקלים אחוריים? מבחינתי מאוד חשוב שיהיה רמוקלים מאחורה, שישמעו חזק, ושאני אוכל לפתוח את הבג'אז ולשים מוזיקה.

אחרי שבחרתי סאבוופר, איך אני יודע איזו תיבה לבחור (פתוחה/סגורה נפח) ואיך הנפח משפיע על הסאב מבחינת צליל/חוזק/סאונד.

אפשר פירוט על הרמוקלים מסוג קומפוננט?

איפה מומלץ להרכיב את המערכת? האם כל מוסך של סאונד יוכל להרכיב לי את המערכת?

נ.ב: מוצרים ביד שניה באים בחשבון.

יום טוב,

דניאל

פורסם

אהלן דניאל,

עצתי לך תתחיל לאט לאט, לא חייב הכל מכה אחת.

רוב הפורום פה אתחיל לאט לאט ולא קנה הכל מכה אחת במיוחד כי התקציב שלך לא מאפשר לקנות דברים בסייסים.

תקנה קומפוננט טוב+מגבר בתקציב הזה מאוחר יותר תלך על סאב או סידור אחר.

חבל שתקנה בתקציב שלך דברים שאין להם תמורה לכסף ואז תרצה להחליף, תקנה לאט לאט אבל בטוח.

נ.ב

זה כמו שלא נכנסים למכוניות על שלט בתקציב של 1,000 ש"ח (במיוחד לא קטגורית באגי תחרותית).

ואתה מבין למה אני מתכוון.....:wink:

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

כן אביב אני מבין אותך :lol: :lol:

בכל מקרה יש כמה שאלות בתגובה הקודמת שלי, אני אשמח אם מישהו יתייחס אליהם

ומה לגבי סאב, יש עוד שחושבים כמו אביב שאת הסאב אני אוסיף בהמשך רק?

• תוכן חדש...