Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדרכים - נהג חדש זקוק לטיפים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו חדש והרישיון גם חדש.. הייתי רוצה המלצות חמות כדי להוסיף לאוטו ..איך בלילה של שתיה אוכל לדעת אם אני במיטבי בכדי לינהוג אם יתקע בכביש ואם יעשה תאונה אם לא ימצע את עצמי בדרכים..כל מיני דברים נחמדים עוזרים ותורמים לאוטו..תודה

פורסם

איך תדע אם אתה במצב לנהוג אחרי לילה של שתיה...

אם לא שתית - אתה במצב של לנהוג.

ובכלל, תרשום כותרת עניינית ולפני שאתה פותח נושאת תעשה חיפוש, אולי כבר מישהו שאל את השאלות האלה וקיבל תשובה

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ובכלל יעזור אם תכתוב בעברית כדי שגם נוכל להבין מה אתה שואל.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

יש לי אוטו חדש והרישיון גם חדש תתחדש, סע בזהירות

הייתי רוצה המלצות חמות כדי להוסיף לאוטו קח המלצה חמה אחת, תוסיף.

איך בלילה של שתיה אוכל לדעת אם אני במיטבי בכדי לינהוג אם אתה מצליח להכניס את המפתח למנעול הדלת- אתה כשיר לנהיגה. בעצם... היום יש אזעקות... עזוב. אתה לא.

אם יתקע בכביש אם הוא יתקע בכביש- תזמין לו גרר.

אם יעשה תאונה אם הוא יעשה תאונה- תזמין לו אמבולנס.

אם לא ימצע את עצמי בדרכים אם הוא לא ימצא את עצמך בדרכים- אתןם בבעיה הרבה יותר חמורה.

כל מיני דברים נחמדים אני מכיר שיר ממש נחמד על חזירה שמנמנה שהסתובבה בחצר, עם הגורים, כל היום עושה רק חרר חרר חרר וגוריה רק ווי ווי ווי

עוזרים כשצריך- עוזרים.

ותורמים גם.

לאוטו שלנו גדול וירוק

תודה בבקשה

dirty old man

need love too

פורסם
יש לי אוטו חדש והרישיון גם חדש.. הייתי רוצה המלצות חמות כדי להוסיף לאוטו ..איך בלילה של שתיה אוכל לדעת אם אני במיטבי בכדי לינהוג אם יתקע בכביש ואם יעשה תאונה אם לא ימצע את עצמי בדרכים..כל מיני דברים נחמדים עוזרים ותורמים לאוטו..תודה

נהיגה לא לומדים בהתכתבות.

אבל דבר חשוב יש לי ללמד אותך.

בסוף משפט יש נקודה. אחת. בודדת.

לא שתי נקודות .. וגם .. לא שלוש ...

כל עוד אתה כותב בפורום, ולא בצ'אט של מעריצי "קטנטנות" אתה מתבקש להקפיד על זה.

קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפחות לגבי האלכוהול: ביום הסטודנט שהיה שלשום באוניברסיטת ת"א נמכר מכשיר שמתחבר למחזיק המפתחות כמו השלט של הרכב, אשר בנשיפה מסוגל לאתר האם הנושף שתה וכמה, ולפי זה המכשיר מאבחן האם הנושף כשיר לנהיגה או לא.

לא זוכר איך המכשיר נקרא, אבל אם אתה לא מכיר את עצמך ולא יודע כמה אתה יכול לשתות לפני שיש לזה השפעה כלשהי, כדאי לך להצטייד במכשיר כזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המכשיר נקרא "ינשופון", ואם אתה צריך מכשיר שיגיד לך אם אתה כשיר או לא לנהוג עדיף שלא תנהג.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

התעלקות - איפה משיגים דבר כזה? אני רוצה לקנות כמה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
המכשיר נקרא "ינשופון", ואם אתה צריך מכשיר שיגיד לך אם אתה כשיר או לא לנהוג עדיף שלא תנהג.

אפשר גם לעצור ליד ניידת ולשאול :idea:

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אחרי שתיה ואכילה אני ממליץ ללכת לישון באוטו מקסימום לא תעשו סקס בלילה.

אתה יכול לבדוק את עצמך עם ינשופון http://yanshoofon.co.il/index

שווה את ה70 ש"ח יכול להציל חיים שלך ושל הסובבים אותך.

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני כבר רואה איך איזה לוביסט מטעם החברה המייצרת משכנע חבר כנסת להגיש הצעת חוק שמחייבת נהגים להחזיק ינשופון ברכב. :roll:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...