Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Protection במגבר JBL GTO 75.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי (לאנסר 2001) מותקן המגבר הנ"ל, ויושב עליו סט קומפוננט מוראל דוטק, טוויטרים - MT22.

לפני יומיים, תוך כדי נסיעה היו מספר "נפילות" של הסט הקדמי (ישנם גם 2 רמקולים אחוריים שמחוברים ישירות ל-HU ואיתם לא היו בעיות), אבל המצב הסתדר לאחר כמה דקות. אתמול אחרי האזנה רצופה של כשעה (בלי שום בעיות...) שוב חזרה התופעה, וכשבדקתי את המגבר ראית שנורית ה-Protection דולקת ונורית ה-Power לא...

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה יכולה להיות הסיבה לכך (לאחר כשנה+ שהמערכת מותקנת אצלי ולא היו לי בעיות כאלה) ולהציע פתרון אפשרי....

תודה מראש,

רז.

פורסם

הרצתי חיפוש וקראתי קצת, אבל אם בכל זאת מישהו יכול לחדש, או שאולי יש מה להתייחס למגבר הנ"ל ספציפית בצורה שונה או... בכל מקרה אני לא בדיוק מבין גדול, בגלל זה ביקשתי עזרה למקרה שלי ספציפית... בינתיים אני אמשיך לקרוא נושאים נוספים שמצאתי בנושא...

פורסם

בדוק מה מצב הפיוז הראשי של המגבר. (זה שעל כבל ה+)

אצל אבי, מגבר דומה 6 ערוצים, החלו תופעות של "נפילות" כמו שאתה מתאר, מספר ימים לאחר מכן נשרף הפיוז. לאחר החלפת הפיוז קרו 2 דברים:

1. הפסיקו הנפילות.

2. אבי טוען שהמוזיקה נשמעת אחרת, ושהסאב מגיב אחרת.

אינני בטוח שזה המצב אצלך אך שווה להעיף מבט ובמידה ויש לך פיוז ספייר החלף בכל מקרה וראה מה מניבה ההחלפה.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

+1.

גם אצלי היו בעיות של פרוטקשנים לא מובנים וזה היה בגלל פיוז פגום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם המערכת מותקנת כבר זמן רב ללא בעיות אז הכיוונים טובים. אלא אם החלטת פתאום להשתולל ולהגביר מעבר לעוצמה שהיית מגביר אליה בד"כ. כמו שאמרו מקודם פיוז שרוף בהחלט יכול להיות המקור לבעיה, יכולים להיות עוד חלקים פנימיים במגבר שנדפקו/נשרפו ולכן אם החלפת הפיוז לא מפסיקה את הנפילות, תחסוך בעיות, קח את המגבר המתוק למעבדה.

פורסם

כמה פעמים זה כבר קרה לך?

לי גם היה את זה עם אותו המגבר, גם אחרי ששמעתי 3 דקות זה קרה לי, ולא שמעתי בווליום גבוהה בכלל, הלכתי למתקין והוא החליף לי ליציאות השניות, במקום ליציאות הקדמיות הוא שינה לי לאחוריות ומאז אין נפילות.

תנסה את זה אולי זה גם יעזור לך למרות שזה נשמע לא הגיוני.

פורסם

אפשר לדעת באיזה סוג פיוז השתמשת?

פיוז זכוכית ? ANL ? AGU ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...