Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר לי בורג אחד שעל פאקום ראש (הכוונה למכסה שסתומים) בגלל שניסתי לחזק אותו, נשבר רק הראש של הבורג.

השאלה איך אפשר לתקן את זה?

עכשיו אני גם לא יכול לנסוע בגלל שהשמן משפריץ משם.

תודה 8)

'Lada Samara 1300 94

פורסם

איזה מוסך אם אפשר לדעת? (אני מאשקלון).

ואני אפתח, נראה אם זה ממש בעיה לחלץ אז נחכה למישהו שיודע לעשות את זה.

'Lada Samara 1300 94

פורסם
איזה מוסך אם אפשר לדעת? (אני מאשקלון).

ואני אפתח, נראה אם זה ממש בעיה לחלץ אז נחכה למישהו שיודע לעשות את זה.

אני גם מאשקלון אבל ממליץ דווקא על מוסך האחים באיזור התעשייה הדרומי. הוא אדם ישר ולא יקר והניסיון הארוך שלי איתו מעולה (מהיום שפתח לפני כ 8 שנים). היתרון הגדול שלו הוא שמי שעובד שם זה הוא ואחיו ללא שכירים ונערים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מוסך האחים בהנהלת צורי הוא היחיד שנוגע לי באוטו !

מצטרף להמלצה עליו אדם ישר ואמין אומנם הניסיון שלי איתו די קצר אני מטפל אצלו קרוב לשנה אבל אני מרוצה ממנו מאוד

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

הייתי אצל מוסך האחים והוא אמר שהוא לא מתעסק עם לאדות.

הייתי בשני מוסכים באיזור תעשיה הצפוני ואמרו לי 50-100 שקל +/- תלוי בעבודה.

'Lada Samara 1300 94

פורסם

בגלל בורג אחד אתה מאבד כל כך הרבה שמן? אני גם מאבד אבל ממש לא הרבה,בכל מקרה כמו שכתבו לך כבר,אם זה ממש הרבה אז זה כבר עניין בטיחותי שחס וחלילה מישהו יחליק,וכמובן שזה מזיק למנוע.

פורסם

בסוף עשיתי במוסך אצל רוסים איפה שאני תמיד עושה.

החליפו לי את הבורג, את הגומיה (אטם) כי שלי הייתה קצת קרועה, שמו בנוסף סיליקון, ניקו קצת את האיזור והוסיפו שמן כמה שהיה צריך.

סך הכל יצא 150 שקל.

'Lada Samara 1300 94

• תוכן חדש...