Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 xsi

adomi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .. לאחר שעברתי בחיפוש על כל השירשורים של ה106 לא הגעתי לפתרון והייתי שמח אם תעזרו לי ..

אני מעוניין לקנות 106XSI מודל 93 94 1400 והייתי רוצה לשמוע כל מה שאתם רק יודעים יתרונות חסרונות צריכת דלק אחזקה ואפילו מחירים סבירים לשנה לידיים וכול שאר הפרטים ...

תודה מראש .אדם8)

פורסם

יתרונות-הגה "מתקשר",יחסית מאובזר לשנתון,מאיץ לא רע,היתנהגות כביש טובה ויותר נוחה ממה שהיית מצפה מרכב ספורטיבי.

חסרונות-קטן ומאוד צפוף מאחור,איכות הרכבה לא הכי טובה,רוב האקצמפלרים "קרועים"

ואלו היתרונות והחסרונות על רגל אחת.

צריכת דלק סבירה+, תלוי ברגל ימין של הנהג.

פורסם

תודה רבה באמת עזרת לי .. אך הייתי מעוניין לשמוע קצת יותר פרטים ובהרחבה אז מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד .!

פורסם

מה כבר יש להרחיב?

מנוע TU1400 עם הזרקה רב-נקודתית שמפיק 95 כ"ס בשיאו. זריזה, לא מהירה, מהנה לנהיגה.

אל תבהל מרכב שחצי מהמדינה כבר החזיקה ומספר הידיים שלו גבוה - זה טיב הרכבים האלו. חוץ מזה - חפש אחת שמורה, זה לא קל בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חיפשתי XSI גם מהשנים הנ"ל בדקתי כמה רכבים כולם גמורים שחוטים או אחרי תאונות שלדה

התפשרתי וקניתי XS רכב נחמד מהנה וזריז עונה על הצרכים שלי ואני מאוד מרוצה ממנו

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
אני חיפשתי XSI גם מהשנים הנ"ל בדקתי כמה רכבים כולם גמורים שחוטים או אחרי תאונות שלדה

התפשרתי וקניתי XS רכב נחמד מהנה וזריז עונה על הצרכים שלי ואני מאוד מרוצה ממנו

גם אני כמוך .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כתבו לך בערך סיכום די טוב על ה XSI.. זריזה, התנהגות טובה (אבל נחותה משל הראלי) ודיי מאובזרת (ב93 היא דוקא כמעט ולא)

אני במקומך מחפש רק 94, הגה כח זה חובה מבחינתי

אה, ויהיה לך (מאוד) קשה למצוא נורמליות שלא הרסו להם את הצורה.

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

נדירים האקזמפלרים מ 93 שהגיעו עם סאן רוף.

הXSI לא נחותה בהרבה מהראלי בהיתנהגות, אך ורק נהגים מאוד מאוד טובים יוכלו לנצל את ה XSI עד תום ולהגיד לא מספיק לי, אני רוצה ראלי.

לגבי ההגה כח אני לא סגור על זה אבל יש כמה שמסתובבות עם הגה כח, לא יודע אם זאת קומבינה או מקורי.

בסך הכל מאוד קשה למצוא אחת במצב טוב, צריך הרבה מזל.

פורסם

למיטב ידיעתי הגה כוח הגיע כסטנדרט בדגמים של 1.6 .

ולבחור שמעוניין לקנות XSI תדאג לשים כסף בצד,האוטו לא זול לאחזקה.

מנסיון של אחי שקנה XSI לפני חצי שנה, די שמורה ביחס למצב של השוק והשקיע כ 6000 שח ועדיין לא סיים ליישר קו.

פורסם

מצאתי פיגו 93 192000 יד 7 ראיתי אותה היום היא עם סאנרוף ואני כמעט בטוח שיש לה הגהה כוח אני לא סגור על זה מחר אני הולך לבדוק אותה עם מישהו מקצועי .. אדווח למעוניינים ! תודה בכול אופן על העזרה

פורסם

חברים קניתי פיגו 93 1400 (בלי הגה כוח) אממ במצב שלה ממש טוב המנוע עובד כמו שצריך יש לה בעיה בבולמים הם לא הכי טובים מישהו יודע בכמה כסף מדובר לסדר את זה ואם אפשר לשפץ או לחזק משו כדי שהם יעבוד כמו צריך ??

פורסם

אם הבולמים גמורים אפשר להחליף לחדשים.

גש למוסך כדי שיברר מה זה ה"משהו הזה" ויחליף לך אותו.

ותתחדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...