Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מבחינת איכות קלריון תמיד שלט פה בפורם,

אני חושב להביא את הדגם 755\756 מה אתם אומרים על הדגמים האלה?

בתכנון היה להביא את הפיונר 880PRS אבל קיבלתי הצעה טובה על הקלריון.

תודה מקס :) (עשיתי חיפוש:lol: )

פורסם
חוץ מזה שהוא קלריון , ויש לו אפשרות להקליט שירים = אין בו כלום עפילו לא 24 ביט .אתה בטוח ? כי עד כמה שאני זוכר ה755 היה כן עם 24 ביט (זה דגם שעלה בתומקאר 1700 ש"ח אם זכרוני אינו מטעני)

מכול מקום דק מעולה , אבל ללא שום פיצ'רים , בתלות במחיר שלו , אבל אם הוא מתקרב לעלות של הפיוניר הפיוניר עדיף (לא בגלל איכות הקול , אלא בגלל כמות הפיצ'רים )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אהלן,

מבחינת איכות קלריון תמיד שלט פה בפורם,

אני חושב להביא את הדגם 755\756 מה אתם אומרים על הדגמים האלה?

בתכנון היה להביא את הפיונר 880PRS אבל קיבלתי הצעה טובה על הקלריון.

תודה מקס :) (עשיתי חיפוש:lol: )

אם כבר לחפש פשרה בקבלת סאונד חם וכל הפיצ'רים הנחוצים לך מקס, כדאיי לשקול את ה- 9855/9853 (כש ה- 53 זה אותו מכשיר רק בלי איזה משו מיותר במסך וסה"כ הוא גם אמור לעלות יותר זול) של אלפיין.

תנסה לקבל עליו מחיר טוב :wink::arrow:

בברכה מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הקלריון הנ"ל ה755 אין בו מעבד 24 ביט יש לי אחד כזה, אני הייתי מעדיף את הקלריון ולא הולך על הפיוניר,פיצ'רים ולא תוספות הלקריון עושה עבודה מעולה אבל הבעיה היא שעם אתה לא מכוון נכון את המגברים גם הפיוניר לא יעזור לך וזה מה שיפה בקלריון הוא לא נותן לך את האופציות של המערכות האחרות הוא תמיד מנגן FLAT כמובן שיש את הLP FILTER אבל זה ממש בקטנה.

בקיצור לא חושב פעמיים והולך על הקלריון

• תוכן חדש...