Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות 2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים

בטוווח של 800 עד 1000 שקל

אני רוצה רמקולים איכותיים ועוצמתיים שיתנו הרבה באס!!! זה הכי חשוב ושמגבירים לעוצמה גבוהה הקול לא מתעוות

ורמקולים שיתאימו בעתיד למגבר שאני יחבר

תודה רבה

פורסם

תקשיב אחי(עם אחיך דבר בבית) תלוי מה אתה מחפש סתם בומים או איכות

אני לפי דעתי עם אתה רוצה מ-800 עד 1000 עדיף לך להוסיף עוד טיפה כאילו שגם קדימה וגם אחורה יעלו לך ביחד כמעט בין 1300 ל1500 ואתה יוצא עם איכות רצינית ושמיעה רצינית

דבר ראשון בשבילך בשביל המחירים האלה אני היתי מעדיף לך שיהיה לך מקדימה קומפונט של רוקפורד שהוא 70 RMS

ומאחורה רמקולים 6/9 של רוקפורד ואתה תיהיה מרוצה !!!

וכמובן בדלתות תעשה איטום וזהו! ועם אתה צריך מגבר וסאב זה כבר דבר שונה

מקווה שעזרתי

shakedd

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

במסגרות התקציב הנוכחי, הייתי משקיע בקומפוננט טוב (איזור ה750\800 שקל) חוסף עוד כמה גרושים (משלים עוד 300 שקל שיהיה 500 יחד) ובעתיד קונה מגבר יד שניה סביר,

זה יתן לך יותר סאונד ויותר אופציה לעתיד מלקנות חרתה בפיתה ולזרוק אחרי שבוע....

• תוכן חדש...