Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מידע על רמת הגימור של הקורולה 2004 בדגמי ה-SUN וה-GLI כפי שנמכרו בארץ...

אנחנו עומדים לרכוש כזה רכב ואני רוצה לדעת את ההבדלים בין הסוגים האלו....

תודה לכל מי שיוכל לעזור

פורסם

לפי המידע שנמסר שם בדגם הGLI יש חלונות חשמל רק מקדימה, האם זה כך באמת?

והייתי שמח אם מישהו היה יכול להגיד לי מהם ההבדלים בדגמים האלו.....

פורסם

בדגם GLI: יש 4 חלונות חשמל, 4 כריות אוויר, מראה פנימית נגד סינוור, חיישן גשם, לוח שעונים אופטיטרון, בקרת אקלים דיגיטלית, פסי הגנה בצידי הרכב בצבע הרכב, הגה עור, ר"ד מקורי עם שליטה מההגה, משענת יד מרכזית, ידיות אלומיניום... וזהו בגדול.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לי יש RUNX שנת 2005 אומנם דגם Luxury ששם יש עוד כמה תוספות, אבל לא משנה... בכ"א העתקתי את הנתונים מהפרוספקט של הרכב.

פורסם

השאלה היא אם כל אלו קיימים בדגם GLI של שנת 2004 או שאלו התווספו לרכב ב-2005, תשים לב גם שאני מדבר על קורולה רגילה ולא על RUNX

פורסם

זה לא משנה אם זה סדאן או ראנקס... רמת איבזור בשני דגמי GLI אותו הדבר. מה שכן, אני ממש לא בטוח לגבי התוספות של השנתון ואם בכלל היו כאלה, את זה נשאיר למי שיודע בודאות.

פורסם

בדגם 2004 GLI רק 2 כריות, אין כיוון טלסקופי של הגה, אין חיישן גשם ומראה נגד סינוור. לעומת זאת הריפוד איכותי יותר מ 2005 .

פורסם

יש לכם אפשרות מצוא מפרט מלא ואמין של מה יש ומה אין?

זה יהיה עדיף בהרבה מאשר כל אחד לזרוק כמה מילים.. נהיה לי כבר סבטוחה בראש...

רק קורולה 2004 GLI , לא דגם ולא שנתון אחר, ספציפי זה

תודה

• תוכן חדש...