Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את 3 שנות השירות שלי בצה"ל היה קשה בהתחלה וכיף אחרי זה (קרבי זה הכי אחי), מי שרוצה חוויות ורשמים אפשר בפרטי.

אני רוצה להתחיל ללמוד את מקצועות ה"הייטק" אך לא יודע מאין להתחיל, כל חיי (מגיל 7 בערך :-D ) עסקתי במחשב אומנם לא בתחום או ברמה של כתיבת תוכנה וכו' אבל כמעט את כל הבעיות שיש לי במחשב אם זה חומרה ואם זה תוכנה אני פותר בעצמי (מה שאני מאמין שכמעט כולם כאן ככה).

ושוב נשאלת השאלה מאין להתחיל ומה "מקצועות העתיד" , כיוון שבשירשורים קודמים שמתי לב שMSCE\MSCA כבר פסה להיום, במה אפשר להתחיל ולדעת שיהיה בזה במשהו וזה התחום שמתפתח ומתפתח.

כמו כן תפסו את עיניי שני בתי ספר גדולים ללימוד "מקצועות ההייטק" האחת "סלע יוניברסיטי" והשניה "ג'ון ברייס" , מישהו למד שם ? לאן כדאי ללכת ?.

בברכה, אמיר

פורסם

בקיצור, נשמע לך מגניב לעבוד ב"היי-טק" אבל אין לך ממש מושג מה אתה רוצה לעשות?

כמעט כל דבר שתלמד יכול להוביל אותך לעבודה בהיי-טק. כן, זה כולל רוקחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא כל דבר, הייתי בכיוון של הבטחת איכות QA , פיתוח תוכנה ושות'.

מגניב לעבוד בייטק ? אממ זה לא מגניב אבל זה ההווה וזה העתיד.

פורסם

אם אתה לא הולך על תואר ראשון אז לפחות לך על הנדסאי תוכנה, אם זה גם גדול עליך ואתה מחפש הסמכות אז לדעתי לך לכיוון האבטחת מידע (צ'קפויינט) או מתסדי נתונים (DBA/אורקל)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ועצה שלי - אם אתה לא אוהב את זה, מתענין בזה וכו ... תמצא לעצמך תחום אחר.

זה תחום שפולט אנשים בינוניים מהר מאוד וגם אם לא - אתה לא תחזיק בזה מעמד.

אם אתה רוצה באמת לעבוד וללמוד את זה - תתחיל ללמוד לתואר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...