Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם .

ברצוני לדעת אילו תסמינים מופיעים ( זה פורום רפואה לא ? ) כאשר מחברים כבל מינוס שלא כראוי כלומר: ארוך , דק, מחובר למקום לא משוייף ( על הצבע) וכו'.

תודה מראש לעונים.

פורסם

אם הרכב מתחיל לאבד צבע , סימן שהמינוס לא במקום טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חושב שאם תפרט קצת על מה חיברת ולאיפה בדיוק זה יכול להיות נחמד ולעזור לאנשים פה לענות לך לעניין...

פורסם

המגבר יכול לעבוד חלש או לא לא לעבוד כלל, סאונד גרוע, פרוטקשנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה זאת אומרת "הרכב יאבד צבע?"

חיברתי את המינוס מיתחת לגלגל עזר אבל לא שייפתי שם . המגבר עובד בסדר גמור אבל כשהסאב יורד נמוך הוא נכנס לפרוטקשיין.

פורסם

אז לפחות את הצבע משם תקלך כדי ליראות אם מפה באה הבעיה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה זאת אומרת "הרכב יאבד צבע?"

חיברתי את המינוס מיתחת לגלגל עזר אבל לא שייפתי שם . המגבר עובד בסדר גמור אבל כשהסאב יורד נמוך הוא נכנס לפרוטקשיין.

נדמה לי שהוא צחק איתך :shock: .

אני מציע לך לשייף את האיזור ולראות אם המגבר ממשיך להיכנס לפרוטקשנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קילפתי את הצבע וחיברתי בחזרה ועדיין המגבר נכנס לפרוטקשיין(בווליום גבוה כאשר הסאב יורד נמוך).

חשוב לציין שרק כאשר הסאב עובד ( הרץ 250 4 אוהם ) המגבר נכנס לפרוטקשיין וכאשר אני מנתק את הסאב המגבר לא נכנס והרמקולים ( הרץ אנרג'י ) עובדים מצויין בכל ווליום המגבר הוא הייפוניקס זאוס 6406 . החיווט של אודיסון 8 גייג'.

יש לכם אולי עוד רעיונות ממה נובעת הבעיה?

פורסם

החיווט הוא של אודיסון 8 גייג'?

כלומר אתה משתמש בכבל 8 גייג' בתור + ?

ממליץ להחליף.

אתה יוצר עומס על המערכת חשמל שנובעת ממשיכת אמפרג' של המגבר, וחוסר היכולת של הכבל להעביר למגבר את הזרם שהוא צריך , בגלל זה הוא נכנס לפרוטקשן.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

8 גייג' מספיק למגבר כזה. 4 גייג' יעשה רק טוב, אבל 8 גייג' לא יגרום לו להכנס לפרוטקשן.

או שהגישור לא מבוצע כמו שצריך או שיש תקלה במגבר.

יש לך אפשרות להגיע לאחד המפגשים? עוד כמה אנשים שיעיפו מבט זה לא דבר רע.

איתמר.

פורסם

הייתי במפגש בצפון האחרון חשבנו שהעיניין יסתיים בהחלפת החיווט של הסאב ( בפנים) אבל לצערי זה לא עזר.

אין שום סיבה שבגלל שהחיווט הוא 8 ולא 4 ( הכוונה ל 8 אמיתי ולא סיני ) שהמגבר הזה שהוא יחסית חלש יכנס לפרוטקשיין .

יש מישהו בפורום שעובד עם המגבר הנ"ל ? יכול ליהיות שהמגבר חלש בישביל הסאב ?

איזו בעיה יכולה ליהיות בגישור?

פורסם

ווידאת שהמינוס מהמגבר והמינוס מהמצבר באותה מידה [מבחינת גאוג'ים] אם לא יותר?

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...