Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מצלמת אינטרנט של CREATIVE דגם VISTA.

המחשב שלי פורמט, ואני רוצה להתקין עליו את המצלמת מחשב. אך לפתע נוצרה בעיה. אינני מוצא את דיסק ההתקנה של המצלמה, ובלעדיו הWINDOWS לא נותן לי אפשרות להשתמש בה.

אשמח אם מישהו שמבין בזה יוכל לעזור לי.

בתודה רבה, סם.

פורסם

הקובץ שרשמת לי זה של הדגם VISTA PLUS ולי יש רק VISTA.

אבל זו לא הבעיה, אני הורדתי מהאתר של קריאטיב את התוכנה שהם רושמים שהיא של המצלמה שלי אך עדיין לאחר שאני מתקין אותה, ואז אני מחפש עם הWINDOWS את התוכנה , כביכול הוא רושם שהוא לא מוצא:

"The hardware was not installed because the wizard cannot find the necessary software"

ואז אני לא מצליח עדיין להתקין.

יש למישהו אולי כזה דיסק שאני אצרוב ממנו או לחלופין אולי יש קובץ התקנה אחר שהוא לא מהאתר של CREATIVE?

אגב, יש למישהו אולי טלפון של היבואן בארץ כדי שאני אפנה אליהם, כי אני לא מצחיח למצוא אותו בשום אתר.

בתודה, סם.

פורסם

עד כמה שהבנתי , איסטרוניקס ( יבואנית INTEL בין היתר ) , מייבאת גם את Creative לארץ . נסה אצלם .

בכל אופן , כיצד אתה מתקין את ההתקן ? בעזרת הנחייה מדוייקת לקובץ ה - Inf ?

פורסם

תודה, אני אנסה אצלם.

אני מתקין דרך החלונות XP. אני מכניס את המצלמה בUSB ואז הוא מעלה לי תוכנה WIZARD או משהו כזה, ושם זה שואל אותך אם אתה מתקין מתקליטור או מאיזה מקום במחשב, ואני מסמן מקובץ במחשב, ואז הוא רושם את הציטוט שרשמתי למעלה.

זה ממש בעיה, ניראה לי אולי אם היבואן יביא לי CD חדש?

סם.

פורסם

אם כך , נסה לפעול בצורה אחרת .

קודם כל התקן את הדרייברים , כלומר השתמש בקבצי ההתקנה , בצע הפעלה מחדש / כיבוי , ורק אז חבר את המצלמה .

זה אמור לעבוד .

• תוכן חדש...